هزارسنگر شهر من آمل- Amol is my city

 

 

 

 

 

 

آمل شهر حماسه ششم بهمن سال60،آمل شهر هزارسنگر،آمل سرای دماوند،آمل اولین خاستگاه شیعیان دوازده امامی جهان،آمل آمل آمل



تصاویری زیبا از روستای ییلاقی گزناسرای آمل

روستای گزناسرا از سه راه قابل دسترسی می باشد.

1. از طرف روستای واز

2. از طرف روستای خوشواش

3. از طرف روستای سنگ درکا

 

نمایی از روستای گزناسرای آمل از سمت جنوبی

نمایی از روستای گزناسرای آمل از سمت جنوبی

راه ارتباطی جنگلی گزناسرای آمل

راه ارتباطی جنگلی گزناسرای آمل

کوه های اطراف گزناسرای کوه آمل

کوه های اطراف گزناسرای کوه آمل

کوه های اطراف گزناسراکوه آمل

کوه های اطراف گزناسراکوه آمل

نمایی از سمت غربی روستای گزناسرای آمل

نمایی از سمت غربی روستای گزناسرای آمل

گزناسرا در مه - گزناسرای آمل

گزناسرا در مه - گزناسرای آمل

نمایی از جنوب شرقی گزناسرای آمل

نمایی از جنوب شرقی گزناسرای آمل

جاده وسط روستای گزناسرا

جاده وسط روستای گزناسرا

چمازچال چشمه - گزناسرای آمل

چمازچال چشمه - گزناسرای آمل


شعر بدون نقطه از حضرت علامه حسن زاده آملی (حفظه الله)

علامه حسن زاده آملی
 
علامه حسن زاده آملی شعری بدون نقطه در وصف پیامبر اعظم (ص) سروده‌اند که بدین ترتیب است:
 
محمود مسلم ملائک

امار مطاع در ممالک

هم سالک و هم سلوک و مسلوک

او مالک و ماسواه مملوک

هر حکم که داد هر دل آگاه

سر لوحه حکم اسم الله

اسمی که در او دوای هر درد

اسمی که روای مرئه و مرد

اسمی که مراد آدم آمد

اسمی که سرود عالم آمد

سوداگر اگر در او دل آسود

سودا همه سود دارد و سود

مر همدم کردگار عالم

کی هول و هراس دارد و همّ

دل در حرم مطهر او

گل گردد و هم معطّر او

هر دل که ولای وصل دارد

همواره هوای وصل دارد

موسی که هوای طور دارد

کی دل سر وصل حور دارد

ای وای مر آدم هوس را

دل داده کام سگ مگس را

در وصل صمد رسد رصدگر

در اسم احد رود سراسر

درگاه سحر مراد سالک

دادار دهد علی مسالک

لوح دل آملی اوّاه

دارد صور ملائک الله‬

منبع :سفیر هراز

چهار شنبه 30 فروردين 1391برچسب:حضرت علامه حسن زاده آملی,شعر بدون نقطه,آمل,

|

دماوند مازندران قلب تپنده ایران زمین

 

آمل

دماوند؛ مأمن گنبد گیتی/ آشنایی با اماکن گردشگری شهر اسطوره ای؟؟؟!!!
در تاریخ ۱۳۹۱/۰۱/۰۹ , ۱۶:۲۸ خبرگزاری مهر مقاله ای در وصف اثار تاریخی و طبیعی شهرستان بدون تاریخ دماوند و استان بی تاریخ تهران نوشت و مکان و اثار طبیعی تاریخی دماوند را معرفی کرد در حالی که ۵۰ کیلومتر به خاک همسایه خود شهر علم و فلسفه ،شهر باستانی آمل و استان شهید پرور و پهلوان پرور مازندران تجاوز کرد و این در حالی است که برای چندمین بار این کار انجام گرفت و در حالی که استانداری مازندران به فکر فرح آباد ساری است و نماد ایران زمین را به کلی فراموش کرده است! و این را می توان گفت که همه ی هدفها برای نابودی شهرستان هزار سنگر شهر علم و فلسفه و شهر پهلوانان دلیر حماسه شش بهمن و مردمان آریایی ایران زمین یعنی امارد ها است. و از همین جا بدون شک و بدون هیچ طنز پردازی خدمت مسئولین و شهروندان تهرانی می گوییم که به خداوندی خدا حتی اگر جنگ شود دیگر اجازه ورود به استان مازندران را به شما نمی دهیم و اگر این افکار پوچ و پلید دوباره جوهر و قلمی برای نوشتن شما شود بدون شک   مقاله ای عظیم خواهیم نوشت و حتی برج میلاد را جزو استان مازندران می خوانیم و فکر نکنید این کار محدود به ایران می شوید اگر این روند ادامه پیدا کند تمامیه اثار را به صورت چندین هزار عکس و در سایت ها ایرانی و خارجی زبان رواج می دهیم،کمتر کسی فکر می کرد که این روند ادامه پیدا کند ولی این کار به جایی رسیده است دارد به یک جنگ استانی کشیده می شود و این حتی پیگرد قانونی داشته و می توان کسانی که تخلف کرده اند را به مجازات کشاند،سال قبل هم بدون مجوز استان مازندران استان داری تهران برای ماهیگیری از دشت و سد لار و دریاچه های لاسم تار و هویر  مجوز داد که بعد ان حتی یک صدا هم نشنیده ایم و این خیلی خنده دار است که در خانه خود نشسته باشید و دزدی به خانه شما بیاید و دزدی کند و شما به او آفرین بگویید.در پایان به این شعر بسنده می کنیم و منتظر رشادت مندی مردمان دلیر مازندران مقابل این تجاوز ها هستیم.

دماوندا که سر بر آسمانی – تو فخر کشور و مازندرانی
بلندا سایه ات بر شهر – آمل  شهیر و نامدارو جاودانی
زمستان چون عروسان برف پوشی  - بهاران بر رخت گل می فشانی
گدائیم بر در می خانه تو – تو اسرار خدا مهربانی
هراز از زیر پاییت می زند موج – به هر پیچ و خمش از تو نشانی
بیایند مرد و زن بهر تفرج – بلا تشبیه چو جنت در جهانی
بکن حمد و ستایش ای رفیقان – بر آن معمار قادر تا توانی

با احترام اما با استواری مانند دماوند مازندران – هندویی

 


ژنرال 13 ساله‌ی آملی که فرمانده سپاه سوم صدام را به زانو در آورد

برگرفته از سایت شمال نیوز

لینک مطلب در سایت شمال نیوز (اینجا)

 

 


شمال نیوز: روز پنجم، دشتی تفتیده و سوزان, «هفتم خردادماه 1365» حوالی بصره، عراقی ها هزاران اسیر بسیجی را با دست های بسته و زخمی، خسته و تشنه، که از شلمچه و فاو اسیر گرفته اند، را در یک حصار توری، مانند یک قفس، پشت دروازه های بصره، زیر آفتاب داغ و سوزان عراق، بدون آب و غذا، نه سقفی نه دیواری، نه سایه و سرپناهی، برای بازجوئی های نخست و تخلیه ااطلاعات جنگی نگه داشته اند.

با هر سوالی که بازجوهای بی رحم عراقی از اسرا  می پرسند، در پاسخ می گویند: «حرس الخمینی» و با حرص و ولع، با مشت و لگد، با قنداق تفنگ و پوتین، تو سر بچه ها می کوبند.

از نقطه ائی که در شلمچه اسیر شده بودیم، همه بیست و هشت نفر ما را با دست های بسته، کاروانی، کتک زنان می کشیدند به طرف بصره می بردند. از خط اول دوم و سوم جنگ که گذشتیم، خاکریز به خاکریز جمع ما زیاد تر می شد، و هرچه عقب تر می رفتیم، با دشمنی تند خوتر و وحشی تر روبرو می شدیم، و اینجا نقطه اوج رنج اسارت است.

سه روز بود که ما را آورده اند، خیلی از بچه ها گلوله خورده اند، ترکش خمپاره، موج گرفته بودند، عده ائی نیز با دست و پای قطع شده، جسمی پاره پاره، بدون هیچ درمان اولیه، روی زمین سخت، زیر آسمان سوزان، با حالی غریبانه، اینجا توی این قفس، تو گوئی عصر عاشورا دیگر بار تکرار شده است.
 
من بودم و رسول کریم آبادی، حسین برومند، شعبان صالحی و شعبان نائیجی و سعید مفتاح و دیگر همرزمانم از گردان یارسول، بیست و هشت نفر با هم در شلمچه اسیر شدیم. رسول از ناحیه ران هردو پایش، تیرخورده بود، تیرکالیبر، بالای پیشانی اش هم یک گلوله سیمینوف نشسته بود، حسین برومند هم یک تیرکلاشینکف به ساق پای چپش خورده بود.

رسول بخاطر شدت جراحت اش، و خون ریزی زیاد، بصورت اغماء و تبدار افتاده است.

ساعت ده صبح، روز هشتم خرداد، ناگهان چند اتوبوس وارد حصار می شوند، اعلام کردند که می خواهند زخمی ها را برای درمان به شهر بصره ببرند، تند و عجو.لانه هر چه اسیر زخمی بود، سوار ماشین ها کردند، زخمی ها را که بردند، تانکر های آب  آمدند و محوطه چند هزار متری را آب پاشی کردند.

سرباز های عراقی سراسیمه این سو آن سو می دویدند، بچه های کم سن و سال را از جمع کل اسرا جدا کردند. دست من را گرفتند. جلوتر از همه جوری که خوب دیده بشوم. بار اولشان نبود، هربار که چنین رفتاری را انجام می دادند، یک ساعت بعد خبرنگاران، یا از صلیب سرخ به داخل حصار توری می آمدند و ما خوب می دانستیم که می خواهند از نظر تبلیغاتی نشان بدهند، جمهوری اسلامی ایران، مرد جنگی ندارد، بچه های کم سن و سال را به جبهه می آورد.

هنوز یک ساعت از این هول ولای سر بازهای عراقی نگذشته بود، کلی خبرنگار، عکاس، فیلمبردار مرد و زن، ریختند داخل حصار؛ از هند و فرانسه، آمریکاه شوروی، انگلیس، آلمان، پاکستان، ترکیه، قطر، عربستان، از همه کشور های دنیا آمده بودند.

باقیمانده داستان را در ادامه مطلب دنبال کنید.



ادامه مطلب

دکتر یوسفیان با ۸۸هزار و۳۷۷ رای در استان اول شد / آمل با عزت ماند

عزت الله یوسفیان ملا

 

به نقل از هراز نیوز : دکتر عزت الله یوسفیان‌ملا با ۸۸هزار و۳۷۷رای برای سومین بار به عنوان نماینده مردم آمل به مجلس شورای اسلامی راه یافت.

مردم آمل  برای سومین بار عزت‌الله یوسفیان‌ملا را به عنوان نماینده این شهر راهی بهارستان کردند.

براساس نتایج شمارش آرا یوسفیان با ۸۸هزار و۳۷۷ رای در مجلس نهم نماینده آمل باقی ماند و رضا حاجی‌پور با۶۹ هزار و۵۳۰رای نفر دوم شد.

عزت الله یوسفیان با کسب این میزان رای از مردم آمل توانست در بین شهر های تک نماینده استان مقام اول را کسب کند. که البته اگر با احتساب نصف آرا محاسبات را انجام دهیم، اگر آمل دو نماینده ای میبود جناب دکتر یوسفیان 88+40=128 هزار رای می آورد که باز هم بیشترین رای در مازندران به حساب میومد.

عنایت الله تورنگ، سومین داوطلب نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی درحوزه انتخابیه شهرستان آمل هم که یک بار سابقه حضور درخانه ملت را تجربه کرده بود، ۱۱هزار و۲۶۱ رای شهروندان آملی به نام او از صندوق های اخذ رای بیرون آمد.

بنده از همینجا راهیابی دکتر عزت الله یوسفیان به عنوان نماینده مردم آمل را به مجلس نهم تبریک می گویم و از مردم قدر شناس و فهیم و با بصیرت  آمل به خاطر این انتخاب تشکر می کنم.

به این انتخاب میگن یه انتخاب اصلح...

باشد که جناب دکتر یوسفیان در پیشرفت روز افزون شهر آمل بیش از پیش کوشا باشند.

همچنین حضور پر شور مردم آمل در انتخابات را به مقام معظم رهبری و ملت شریف ایران و خصوصاً مردم حماسه ساز آمل تبریک می گویم.


پیشتازی 685 پله ای دانشگاه شمال نسبت به دانشگاه صنعتی نوشیروانی در رتبه بندی (رنکینگ) جهانی دانشگاه

سایت رنکینگ دانشگاه ها (http://academyrank.com) همه ساله دانشگاه های جهان را بر اساس معیارهای خاصی رتبه بندی می کند. البته طبق گفته مدیران سایت، این رتبه بندی ها دقیق نیست، ولی تقریب خوبی از رتبه دانشگاه هاست.

معیارهای استفاده شده در این رتبه بندی نسبت به اندازه موسسه عبارتند از :

1. کیفیت آموزش کارکنان موسسه

2. موفقیت فارغ التحصیلان

3. نرخ متقاضیان رقابت و کیفیت

4. تبلیغ و محبوبیت.

5. مقالات منتشر شده از طرف اساتید و دانشجویان در مجامع بین المللی

6. امکانات و فضای آموزشی

این سایت داده های خود را از فضای اینترنت و از سایت هایی همچون گوگل، یاهو، گوگل پژوهشگر، جایزه نوبل، ISI (بسیار ذکر شده)، ویکیپدیا و .... دریافت می کند.

در رتبه بندی سال 2011 این سایت، دانشگاه شمال با رتبه 7401 نسبت به دانشگاه دولتی نوشیروانی با رتبه 8086 به مقدار 685 پله بالاتر است. در بین دانشگاه های ایران هم دانشگاه شمال با رتبه 130 و دانشگاه نوشیروانی دارای رتبه 162 می باشد. همچنین بین دانشگاه های آسیا، دانشگاه شمال دارای رتبه 2803 و دانشگاه نوشیروانی حائز رتبه 3066 می باشد. همچنین طبق این رتبه بندی سه دانشگاه برتر ایران، دانشگاه تهران، دانشگاه امیرکبیر و دانشگاه پزشکی اصفهان به ترتیب با رتبه های جهانی 808 ، 1750 و 1764 می باشند. سه دانشگاه برتر جهان هم طبق گفته این سایت دانشگاه های ماساچوست (MIT) - اولین پایه گذار رشته مهندسی شیمی -، هاروارد و استنفورد از کشور ایالات متحده آمریکا می باشند.

.

.

.

تصاویر مربوط به رتبه بندی دانشگاه شمال و دانشگاه نوشیروانی

رتبه دانشگاه شمال در سایت رتبه بندی (رنکینگ) دانشگاه های جهان

-------------------------------------------------------------

رتبه دانشگاه صنعتی نوشیروانی در سایت رتبه بندی (رنکینگ) دانشگاه های جهان


کفر نویسی بر در و دیوار مساجد !!!!!!!!

خداوند یکتا در قرآن کریم می فرماید:

« لم یلد و لم یولد »

یعنی : « نه کسی فرزند اوست و نه او فرزند کسی است. »

با اینحال، این چنین کفر نوشته هایی را بر در و دیوار مساجد می بینیم که به نوعی حرف منحرفین بعد از مسیح را می زنند.

کفر نویسی بر در و دیوار مساجد - مسجد نوری های مقیم آمل

کفر نویسی بر در و دیوار مساجد - حسینیه نوری های مقیم آمل


بخش بلده آخر کار شیطانی خود را انجام داد.

 

این هم اولین تابلویی بود که بلده چند ماه پیش نصب کرد و بعضی از دوستان هم اونو به فال نیک گرفتن و گفتن که مگه تابلویی که روش نوشته بلده یعنی اونجا بلده هست؟ مگه ما مینویسیم بابل 20 کیلومتر یعنی اونجا بابله؟

 

حالی که امروز وقتی رفتم تا اونجا رو ببینم متوجه یک حرکت موذیانه از طرف بخشداری بلده شدم. نصب تابلوی حوزه استحفاظی بلده در حریم آمل. و نقض آشکارای قانون تقسیمات کشوری توسط بخشداری بلده آن هم دانسته. قانونی که رهبر عظیم الشأن تأکید زیادی روی آن کرد. فعلاً این تابلوی پوسیده رو گذاشتن تا ببینن مسئولین غافل آمل اعتراض میکنن یا نه؟

**************مطالب این پست را در وبلاگ خود منتشر کنید تا افکار عمومی بخوانند و بدانند که چه بلایی بر سر آمل این اولین مرکز حکومت علویان آمده است. قطعاً آیندگان از ما خواهند پرسید برا بزرگداشت شهرتان چه کردید؟**************


پنج شنبه 17 آذر 1389برچسب:,

|

تصاویری زیبا از روستای کوهستانی گزناسرای لیتکوه – آمل

تصاویری زیبا از روستای کوهستانی گزناسرای لیتکوه – آمل

گزناسرای لیتکوه - آمل

گزناسرا لیتکوه - آمل

گزناسرا لیتکوه - آمل

گزناسرا لیتکوه - آمل

گزناسرا لیتکوه - آمل


تصویر آرامگاه میرزا اقوام الدین مرعشی آملی – واقع در مصلی شهرستان آمل

آرامگاه میرزا اقوام الدین مرعشی آملی – واقع در مصلی شهرستان آمل

آرامگاه میرزا اقوام الدین مرعشی آملی – واقع در مصلی شهرستان آمل

آرامگاه میرزا اقوام الدین مرعشی آملی – واقع در مصلی شهرستان آمل




تصویر بالا نمایی از بقعه ناصر الحق اطروش کبیر در پایین بازار آمل می باشد. ناصرالحق اولین حکومت رسمی شیعه دوازده امامی جهان را به افتخار مازندران در آمل در سال 255 قمری هجری (سال 243 شمسی هجری) ایجاد کرده بود. اما امروزه در کمال ناباوری بدون هیچگونه توجهی ا سوی مسئولین در پارکی به همین نام رها شده است. این وبلاگ بیشتر در مورد شهر آمل و جاذبه های تاریخی و گردشگری و همچنین در مورد عالمان وبزرگان این شهر می باشد.×× از راعی ×× ************************* ابیاتی چند از شاعر گرانمایه طالب آملی: ... ... ... ... ... ... ... ... ... طالبا گمامبر که به سنبلستان هند فارغ ز یاد گلشن آمل نشسته ایم .................. نیَم ز دیدن کشمیر شاد چون طالب که سیر ساری و گلگشت آملم هوس است .................. ز مرغان چمن طالب، نواسنجی نمی بینم که طرز نغمه یاد از بلبل آمل نمی گیرد .................. به هیچ شهر دلم طالب از ملال نرست چه روز بود که بیرون زآملم کردند .................. چو من فرزانه ای برخاست از آن بوم طواف خاک آمل بایست کرد. ********************* به یاد دبیرستان تیزهوشان آمل ........................... شعر در مورد کلاس 302 دبیرستان استعدادهای درخشان آمل ... ... ... ... ... ... ... ... ... کنم روز و شب من خدا را سپاس که باشد مرا302 کلاس .................. سلامم به حامد به اصغر به هادی به فرزین و عارف به مسعود و مهدی .................. امیر نیاکی و فرشاد راعی به البرز و سامان و معراج و مانی .................. به سجاد سالار از شومیا جوان آملی، خضرایی، آریا .................. به برزنده و بر تقی هم سلام که باشد مرا در کلاس هم کلام .................. سعید و رسول و علی و رضا کنم ختم این شعر با مرتضی ***** شعر از امین راعی***** «در این شعر اسامی تمام افراد کلاس 302 سال تحصیلی 86-87 بجز خود شاعر آمده است.»
usamol0121@yahoo.com

آمل
سیاسی
مذهبی
ادبی
اخبار
شهدا
علما و دانشمندان آملی
متفرقه
تاریخی
جاذبه های گردشگری
تصاویر

راعی

اسفند 1391
شهريور 1391
تير 1391
ارديبهشت 1391
فروردين 1391
اسفند 1390
بهمن 1390
دی 1390
آذر 1390
آبان 1390
مهر 1390
شهريور 1390
ارديبهشت 1390
فروردين 1390
بهمن 1389
دی 1389
آذر 1389
آبان 1389
مهر 1389
شهريور 1389
مرداد 1389
ارديبهشت 1389
فروردين 1389
اسفند 1388
بهمن 1388
دی 1388

تلاش برای شهرستان کردن و جداسازی بخش دابودشت و تجزیه آمل خیانتی آشکار به آمل و مردم دابودشت و دشت سر
تحصیل، نیروی کار خلاق، خدمت سربازی، اشتغال، ازدواج
تصاویری زیبا از روستای ییلاقی گزناسرای آمل
آقای ابراهیمی،معاون سیاسی استان،بهتراست دبیرخانه همایش شیعه شناسی دراولین پایتخت تشیع جهان(آمل) باشد
شعر بدون نقطه از حضرت علامه حسن زاده آملی (حفظه الله)
معرفی دانشمندان آمل : آیت الله العظمی حاج میرزا هاشم آملی لاریجانی
دماوند مازندران قلب تپنده ایران زمین
ژنرال 13 ساله‌ی آملی که فرمانده سپاه سوم صدام را به زانو در آورد
رییس مجلس :وحدت شکل گرفته در شهر محسوس است/ما قلبا شما را دوست داریم /وجود یوسفیان ملا مایه پیشرفت ش
مرکز نمایشگاه های بین المللی استان نه در قائمشهر و نه در ساری، بلکه در آمل صنعتی و توریستی
دکتر یوسفیان با ۸۸هزار و۳۷۷ رای در استان اول شد / آمل با عزت ماند
یوسفیان ملا :اجازه نمی دهیم کارگران ،امیر منصور آریا بیکار شوند
یکی از خرده هایی که به دکتر یوسفیان می گیرن ....
از دشت سر تا موتلفه آمل و مازندنومه اصلاح طلب !
هفتم اسفند ۱۳۷۱ روزی محزون برای آملی ها
یادواره سردار رمضانعلی عبدی و سه شهید روستای ورامده لیتکوه آمل
کسی نبود به شما مشورت بدهد ؟ نقدپذیر که نیستید!
حضرت آیت‌الله جوادی آملی (حفظه الله) مجدداً بر وجود دانشگاه جامع دولتی در آمل تاکید کردند
شعر آمل
نصیری بخشدار لاریجان آمل : اوقاف شهرستان دماوند هیچ حقی در تولیت امامزاده هاشم(ع) ندارد
متن پیام امام صادق (ع) به مردم آمل و ساری
پیشتازی 685 پله ای دانشگاه شمال نسبت به دانشگاه صنعتی نوشیروانی در رتبه بندی (رنکینگ) جهانی دانشگاه
با عرض معذرت بخشی از نظرات پاک شده ....
کفر نویسی بر در و دیوار مساجد !!!!!!!!
بد نیست یه یادی از سه هزار میلیارد اختلاس کنیم !!!!!
مخترع مازندرانی در بخش پزشکی مقام آورد؛ «قلب» با ابتکار مخترع ایرانی تا "2 ماه" برای پیوند زنده می‌م
بررسی سابقه تاریخی عزاداری در آمل
چرا آمل باید فرودگاه داشته باشد؟
شعر محرم . شاعر ابوالفضل بادپا
محرم آمد و ....
گرامی باد 14 آبان روز ملی مازندران
آمل قهرمان مسابقات کشتی لوچوی مازندران
زندگی نامه آیت الله عبدالله جوادی آملی
گذری کوتاه بر آمل
چرا U.S.Amol ؟؟!!
سخن حضرت علامه حسن زاده آملی در مورد حضرت آیت الله خامنه ای رهبر انقلاب
بزرگداشت حماسه ششم بهمن سال 1360 مردم آمل
شهر آمل از نگاه لغت نامه ی دهخدا
متن بخشی از سخنرانی علامه حسن زاده آملی در تأیید و تأکید مقام رهبری
یک با یک برابر نیست !!!!!!!!!!!!
سخنرانی آیت الله طبرسی در مورد حماسه ششم بهمن سال1360
به بهانه افتخارآفريني مردم آمل در 6 بهمن 1360
یادواره سرداران و هزار شهید شهر آمل (هزار سنگر)
شرکت کاله به عنوان یک کارخانه صنایع غذایی موفق
پیام تبریک به مناسبت دستگیری ریگی
بیوگرافی شهر آمل (قسمت 1 )
اثبات وجود خدا و توحید او
تاریخچه شهر آمل- قسمت 2
اندیشه نیچه
تیم کاله شهر آمل(مازندران)


تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان هزارسنگر شهر من آمل و آدرس usamol.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





هزارسنگر آمل
آمل سهم
طرفداران والیبال کاله آمل
دماوند آمل - Damavand Amol
روستای هاره
هواداران ذاکر اهل بیت
محمد کندلویی لاریجانی
هیئت سائلین الحسین شهرستان هزارسنگر آمل
اخبار شهرستان آمل
شاعران آمل
بچه مذهبی ( آمل )
روستای دیورز (لیتکوه آمل)
آمل نیوز
دبیرستان امام خمینی آمل
شورای اسلامی شهر آمل
فرمانداری آمل
شرکت کاله آمل (لبنی)
شرکت کاله آمل (گوشتی)
حماسه 6 بهمن آمل در ویکی پدیا
حزب الله آمل و لاریجان
نماز جمعه آمل
دلنوشته های شهروندان آملی
ابولفضل بادپا
شهر ما آمل(مهندس روزبه نصیری آملی)
سعید قبادی
انجمن نجوم آماتوری حاسب آملی
دوستم علی،اینجا مال توست
آملی
طالب آملی
هراز نیوز
وبسایت خبری تحلیلی 6 بهمن
میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان آمل
وب سایت جامع آمل
پایگاه اطلاع رسانی شهرداری آمل
دانشگاه شمال
علامه حسن زاده آملی
شوری سنج اب اکواریوم
کمربند چاقویی مخفی

کیت اگزوز ریموت دار برقی
ارسال هوایی بار از چین
خرید از علی اکسپرس
ریحون مگ
مجله خبری کسب و کار برتر


نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار وب سایت:
 

بازدید امروز : 424
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 427
بازدید ماه : 450
بازدید کل : 11677
تعداد مطالب : 127
تعداد نظرات : 36
تعداد آنلاین : 1

Alternative content


اوقات شرعی
........................ onLoad and onUnload Example

...........................