هزارسنگر شهر من آمل- Amol is my city

 

 

 

 

 

 

آمل شهر حماسه ششم بهمن سال60،آمل شهر هزارسنگر،آمل سرای دماوند،آمل اولین خاستگاه شیعیان دوازده امامی جهان،آمل آمل آمل



ژنرال 13 ساله‌ی آملی که فرمانده سپاه سوم صدام را به زانو در آورد

برگرفته از سایت شمال نیوز

لینک مطلب در سایت شمال نیوز (اینجا)

 

 


شمال نیوز: روز پنجم، دشتی تفتیده و سوزان, «هفتم خردادماه 1365» حوالی بصره، عراقی ها هزاران اسیر بسیجی را با دست های بسته و زخمی، خسته و تشنه، که از شلمچه و فاو اسیر گرفته اند، را در یک حصار توری، مانند یک قفس، پشت دروازه های بصره، زیر آفتاب داغ و سوزان عراق، بدون آب و غذا، نه سقفی نه دیواری، نه سایه و سرپناهی، برای بازجوئی های نخست و تخلیه ااطلاعات جنگی نگه داشته اند.

با هر سوالی که بازجوهای بی رحم عراقی از اسرا  می پرسند، در پاسخ می گویند: «حرس الخمینی» و با حرص و ولع، با مشت و لگد، با قنداق تفنگ و پوتین، تو سر بچه ها می کوبند.

از نقطه ائی که در شلمچه اسیر شده بودیم، همه بیست و هشت نفر ما را با دست های بسته، کاروانی، کتک زنان می کشیدند به طرف بصره می بردند. از خط اول دوم و سوم جنگ که گذشتیم، خاکریز به خاکریز جمع ما زیاد تر می شد، و هرچه عقب تر می رفتیم، با دشمنی تند خوتر و وحشی تر روبرو می شدیم، و اینجا نقطه اوج رنج اسارت است.

سه روز بود که ما را آورده اند، خیلی از بچه ها گلوله خورده اند، ترکش خمپاره، موج گرفته بودند، عده ائی نیز با دست و پای قطع شده، جسمی پاره پاره، بدون هیچ درمان اولیه، روی زمین سخت، زیر آسمان سوزان، با حالی غریبانه، اینجا توی این قفس، تو گوئی عصر عاشورا دیگر بار تکرار شده است.
 
من بودم و رسول کریم آبادی، حسین برومند، شعبان صالحی و شعبان نائیجی و سعید مفتاح و دیگر همرزمانم از گردان یارسول، بیست و هشت نفر با هم در شلمچه اسیر شدیم. رسول از ناحیه ران هردو پایش، تیرخورده بود، تیرکالیبر، بالای پیشانی اش هم یک گلوله سیمینوف نشسته بود، حسین برومند هم یک تیرکلاشینکف به ساق پای چپش خورده بود.

رسول بخاطر شدت جراحت اش، و خون ریزی زیاد، بصورت اغماء و تبدار افتاده است.

ساعت ده صبح، روز هشتم خرداد، ناگهان چند اتوبوس وارد حصار می شوند، اعلام کردند که می خواهند زخمی ها را برای درمان به شهر بصره ببرند، تند و عجو.لانه هر چه اسیر زخمی بود، سوار ماشین ها کردند، زخمی ها را که بردند، تانکر های آب  آمدند و محوطه چند هزار متری را آب پاشی کردند.

سرباز های عراقی سراسیمه این سو آن سو می دویدند، بچه های کم سن و سال را از جمع کل اسرا جدا کردند. دست من را گرفتند. جلوتر از همه جوری که خوب دیده بشوم. بار اولشان نبود، هربار که چنین رفتاری را انجام می دادند، یک ساعت بعد خبرنگاران، یا از صلیب سرخ به داخل حصار توری می آمدند و ما خوب می دانستیم که می خواهند از نظر تبلیغاتی نشان بدهند، جمهوری اسلامی ایران، مرد جنگی ندارد، بچه های کم سن و سال را به جبهه می آورد.

هنوز یک ساعت از این هول ولای سر بازهای عراقی نگذشته بود، کلی خبرنگار، عکاس، فیلمبردار مرد و زن، ریختند داخل حصار؛ از هند و فرانسه، آمریکاه شوروی، انگلیس، آلمان، پاکستان، ترکیه، قطر، عربستان، از همه کشور های دنیا آمده بودند.

باقیمانده داستان را در ادامه مطلب دنبال کنید.



ادامه مطلب

یادواره سردار رمضانعلی عبدی و سه شهید روستای ورامده لیتکوه آمل

به نقل از هراز نیوز

میرشکار اعلام کرد:

مدیرکل سابق بنیاد حفظ آثار و ارزشهای دفاع مقدس مازندران گفت: وصیت نامه های شهدا برای الگوگیری جوانان در یادواره ها قرائت شود.

به گزارش خبرنگار مهر، علی جان میرشکار عصر چهارشنبه در یادواره سردار رمضانعلی عبدی و سه شهید روستای ورامده  آمل گفت: هم اکنون بسیاری از جوانان نسل فعلی جامعه اطلاع کمی از ایثاگریهای شهدای انقلاب و جنگ تحمیلی دارند و ضروری است در یادواره های شهدا دست نوشته ها و وصیت نامه های آنان بازگو شود.

وی افزود: نسل جوان جامعه بیشتر از هر زمان دیگری تشنه سیره شهداست.

رئیس سابق ستاد یادواره های سرداران و شهدای کشور با بیان اینکه اگر بخواهیم خودمان را به شهدای گرانقدر کشور برسانیم باید در مسیر آنان حرکت کنیم، تصریح کرد: شهدای ما با الگو قرار دادن شهدای کربلا مسیر حسینی خود را رقم زدند و امروز وظیفه آحاد ملت به خصوص نسل جوان بوده که راه شهدا را ادامه دهند.

میرشکار حضور پرشور مردم در انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی را تعیین کنده خواند و گفت: حضور پرشور و حداکثری مردم در این انتخابات سبب برهم خوردن معادلات چند ماهه استکبار علیه کشور خواهد شد.

وی افزود: انتخابات نماینده ای اصلح و انقلابی و پیرو خط امام(ره) و رهبری سبب می شود تا مجلسی پویا و مردمی در راستای خدمت به مردم داشته باشیم.

میرشکار با بیان اینکه دو نعمت بزرگ ولایت فقیه عالم و آگاه به زمان و مردمی هوشیار و همیشه در صحنه کشور را برابر هر نوع تهدیداتی مصون نگه می دارد، تصریح کرد: در ایران اسلامی مردم ایثار را با شهادت زمزمه می کنند با خانواده های شهدا همراه هستند و با ولایت فقیه پیوند زده شدند.

شهرستان حدود۴۰۰  هزار نفری آمل هزار و۲۸ شهید به انقلاب اسلامی هدیه کرده است.


کفر نویسی بر در و دیوار مساجد !!!!!!!!

خداوند یکتا در قرآن کریم می فرماید:

« لم یلد و لم یولد »

یعنی : « نه کسی فرزند اوست و نه او فرزند کسی است. »

با اینحال، این چنین کفر نوشته هایی را بر در و دیوار مساجد می بینیم که به نوعی حرف منحرفین بعد از مسیح را می زنند.

کفر نویسی بر در و دیوار مساجد - مسجد نوری های مقیم آمل

کفر نویسی بر در و دیوار مساجد - حسینیه نوری های مقیم آمل


بد نیست یه یادی از سه هزار میلیارد اختلاس کنیم !!!!!

 

خاطره ای از سردار شهید همت

بسم الله را گفته و نگفته شروع كردم به خوردن. حاجي (شهید همت) داشت حرف مي زد و سبزي پلو را با تن ماهي قاطي مي كرد. هنوز قاشق اول را نخورده، رو كرد به عباديان و پرسيد «عبادي ! بچه ها شام چي داشتن ؟ »

 

ـ همينو .

 

ـ واقعآ ؟ جون حاجي ؟

 

نگاهش را دزديد و گفت «تن رو فردا ظهر ميديم

 

حاجي قاشق را برگرداند.غذا توي گلوم گير كرد.

 

ـحاجي جون، به خدا فردا ظهر به شون مي ديم .

 

حاجي همين طور كه كنار مي كشيد گفت«به خدا منم فردا ظهر مي خورم.»

........................................................

ما کجا ، اونا کجا !!!!!!

 

 


شنبه 12 آذر 1390برچسب:,

|

بزرگداشت حماسه ششم بهمن سال 1360 مردم آمل

 

امسال مردم آمل پیشاپیش به استقبال گرامیداشت حماسه بزرگ ششم بهمن سال 1360 آمل می روند. امیدوارم که مسؤلین کشوری و لشگری شهر آمل برنامه های جالب و گسترده ای برای بزرگداشت این حماسه بزرگ داشته باشند. البته این حماسه بزرگ باید در کشور به خوبی معرفی شود. از آنجا که امام راحلمان در وصیتنامه الهی سیاسی خودشان، بابت این روز بزرگ از مردم آمل تشکر کرده و خطاب به منافقان فرمودند:«آیا دیدید مردم آمل چه به روزتان آوردند.» البته برای معرفی هر چه بیشتر این روز حماسی مردم آمل، باید بیشتر کار شود. مثلا ً باید در تمام تقویم های کشوری نام این روز به ثبت روز ملی برسد، همانند قیام های مردم قم، تبریزو.... که البته این قیام ها قبل از انقلاب و برای وقوع انقلاب بوده که مردم آمل هم در آن ها سهیم بودند. ولی این حماسه مردم آمل که پس از انقلاب به وقوع پیوست برای حفظ و حراست از انقلاب از چنگال منافقان بوده است، چرا که این منافقان میخواستند در آن سال آخرین ضربه خود را به نظام و انقلاب بزنند(( از آنجا که آمل در یک منطقه استراتژیک و قابل دسترس به پایتخت هست منافقان میخواستند آمل را پایگاه نظامی خود قرار دهند.)) که البته با مقاومت مردم آمل جلوی این حمله گرفته شد و منافقان به رویای باطل خود نرسیدند وپس از این واقعه که با جواب دندان شکنی روبرو شدند دیگر به هیچ شهر ایران حمله نکردند.


جمعه 24 دی 1388برچسب:,

|

سخنرانی آیت الله طبرسی در مورد حماسه ششم بهمن سال1360

سخن امام خمینی(ره) در مورد ششم بهمن سال1360 :

 

من از شهرستان آمل ومردم فداکار آن تشکر می کنم.

 

دیدید مردم دلیر و مسلمان آمل چه به روزتان آوردند.

 

نماینده ولی فقیه در مازندران:

حادثه 6 بهمن عامل وحدت‌آفرین بود.

خبرگزاری فارس: نماینده ولی فقیه در مازندران گفت:باید از حوادث ششم بهمن كه موجب عقب راندن و نابودی منافقان شد به عنوان یك عامل وحدت آفرین استفاده كرد.

به گزارش خبرگزاری فارس از ساری، آیت الله نورالله طبرسی پیش از ظهر امروز در دیدار با خانواده‌های شهدا، جانبازان، امام جمعه و فرماندار آمل افزود: ششم بهمن به عنوان یك حادثه ماندگار در وصیت نامه سیاسی و عبادی امام راحل ذكر شده است كه این مسئله نشان‌دهنده عظمت كار مردم آمل در دفاع از كیان انقلاب است.
وی با اشاره به اینكه مقاومت مردم آمل در برابر منافقان موجب پیروزی این مردمان در برابر منافقان شد، تصریح كرد: دشمن قصد داشت با حمله شبانه به آمل و به دست گرفتن این شهر، گلوگاه ورودی استان را ببندد و از این طریق مازندران را به عنوان مركز و مامن برای خود در نظر بگیرد.
نماینده ولی فقیه در مازندران ادامه داد: مازندران به عنوان مامن شیعه با مقاومت مردم این شهرستان هیچ‌گاه از كشور جدا نشد و این شهرستان به عنوان دارالمومنین معرفی شده است.
وی با اشاره به راه‌اندازی جنگ نرم دشمنان انقلاب برای از پای درآوردن ملت بیان داشت: باید از حوادث مانند ششم بهمن كه برای عقب راندن و نابودی منافقان ایجاد شد به عنوان یك عامل وحدت آفرین استفاده كرد.
طبرسی تبلیغات سوء دشمنان را برای كشور ناكارآمد خواند و گفت: در سایه ولایت فقیه و توجه به مكاتب اسلامی هرگز به كشور آسیبی نمی‌رسد.
وی با اشاره به اینكه در روز ششم بهمن بیش از 4هزار نفر از مردم مازندران با ولی فقیه دیدار می‌كنند، خاطرنشان كرد: حماسه ششم بهمن مربوط به این استان و شهرستان نیست بلكه یك واقعه ملی برای حراست از انقلاب در سال‌های اولیه پیروزی بود كه دشمن نقشه‌های جدا سازی این شهرستان و به دنبال آن استان را در پی داشت.
فرماندار آمل نیز در این دیدار با گرامیداشت یاد و خاطره حماسه ششم بهمن آمل گفت: افق‌هایی كه امام برای ششم بهمن ترسیم كرده بودند بعد از 25 سال زنده شده است.
علی اكبریان دیدار خانواده‌های شهدا، جانبازان و فرزندان شهدا را با مقام معظم رهبری در روز ششم بهمن یك اتفاق مهم برای این افراد خواند و تصریح كرد: مقاومت‌هایی از نوع ششم بهمن در شهرهای مختلف كشور نیز صورت گرفته بود اما امام راحل روز ششم بهمن را در وصیت‌نامه سیاسی و الهی شان به عنوان یك واقعه ماندگار اعلام كردند.
وی از تشكیل ستاد گرامیداشت روز ششم بهمن خبر داد و افزود: هفته گرامیداشت ششم بهمن از اول تا هفتم بهمن در این شهرستان برگزار می‌شود.
اكبریان از اعزام 17 راوی در مدرسه‌های این شهرستان برای سخنرانی و آشنایی با این حماسه مردم آمل خبر داد و گفت: 17 نفر از این افراد نیز در نماز جمعه سراسر استان حوادث سال 60 را زنده و تداعی خواهند كرد.
وی اظهار داشت: 100 برنامه فرهنگی نیز در طول این هفته در شهرستان آمل برگزار می‌شود.
در روز ششم بهمن سال 1360 عده‌ای از منافقان شبانه به این شهرستان یورش بردند و قصد تصاحب این شهر را داشتند كه با مقاومت مردم آمل روبه‌رو شدند و در این بین 40 نفر شهید و 20 نفر جانباز و این حركت شجاعانه مردم آمل موجب ناكامی منافقان شد.

از خبرگزاری فارس


جمعه 1 بهمن 1388برچسب:,

|

به بهانه افتخارآفريني مردم آمل در 6 بهمن 1360

به بهانه افتخارآفرینی مردم آمل در 6 بهمن 1360:

مردم مازندران برای دیدار با یار لحظه‌شماری می‌كنند.

خبرگزاری فارس: 28 سال پیش مردم آمل واقعه‌ای را رقم زدند كه تاریخ را وادار به ثبت این روز در دفترش به عنوان یك روز جاویدان كرد و به همین بهانه مازندران در تدارك دیدار با رهبر انقلاب در تهران است.

به گزارش خبرگزاری فارس از ساری، در شش بهمن امسال نیز این خانواده‌ها به همراه 4 هزار و 500 نفر از مردم مازندران برای زنده نگه‌داشتن نام شهدا و نگاشتن برگ دیگر از حماسه بر دفتر تاریخ انقلاب این روز را با دیدار با مقام معظم رهبری مزین خواهند كرد.

دوست دارم دیدار با رهبر برای ما تحقق یابد.
فرزند شهید فضل الله سلیمانی كه پدرش در روز ششم بهمن سال 60 ستاره شد و آسمان آمل بلكه تمام ایران را روشن كرد در مورد دیدارشان با مقام معظم رهبری گفت: سال‌ها است كه منتظر دیدار با مقام معظم رهبری هستیم و امیدواریم كه دیدار با رهبر برای ما تحقق یابد.
مریم سلیمانی كه در زمان شهادت پدرش فقط چهار سال داشت،در مورد پدرش می‌گوید: چیز زیادی از پدرم به یاد ندارم اما می‌دانم برای همیشه جاویدان شد.
وی افزود: مردم باید تلاش كنند تا كسانی كه برای آرمان‌های امام راحل دفاع كردند، هیچ وقت فراموش نشود.
سلیمانی با اشاره به اینكه باید ششم بهمن به عنوان یك روز ملی در تاریخ ثبت شود، تصریح كرد: دفاع در برابر شهری كه مردمان آن بی‌خبر از حمله ناجوانمردانه بودند و بیرون راندن كسانی كه با برنامه به این شهر حمله كردند با اراده كسانی میسر می‌شود كه فقط ایمان راستین داشته باشند.

دیدار با رهبر انقلاب نتیجه تلاش شورای فرهنگ عمومی است.
مدیركل فرهنگ و ارشاد مازندران گفت: دیدار با رهبر معظم انقلاب نتیجه تلاش شورای فرهنگ عمومی است.
هادی ابراهیمی در این باره اظهار داشت: حماسه ششم بهمن مردم آمل آنقدر مهم و بزرگ بود كه امام خمینی (ره) در وصیت‌نامه خود به پایداری مردم آمل در مقابل متجاوزان اشاره كرد و دیدار با رهبر انقلاب اوج تجلی این واقعه است.
وی گفت: ششم بهمن سال 60 یادآور حماسه‌آفرینی و ایثارگری‌های مردم مومن و انقلابی آمل در برابر كمونیست‌ها و منافقان است كه به شكست و رسوایی دشمن انجام شد.
مدیر‌كل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران افزود: شكست دشمنان در برابر جان فشانی‌های مردم مومن این شهرستان سبب حیرت و تعجب دشمنان انقلاب و نظام اسلامی شد.
ابراهیمی گفت: دیدار مردم شهرستان آمل و مازندران در روز ششم بهمن ماه به پاس حماسه ماندگار مردم شهرستان آمل با رهبر معظم انقلاب اسلامی ره ‌آوردهای پرباری برای مردم حماسه ساز مازندران به همراه دارد.
وی افزود: از مدت‌ها قبل تلاش شد و در شورای فرهنگ عمومی مازندران پیگیری شد تا زمینه این دیدار معنوی فراهم شود و امیدواریم همه ساله دیدار یار تداوم داشته باشد.
مدیركل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران با اشاره به ابعاد مهم این روز گفت: حماسه ششم بهمن مردم آمل در سال 1360 در تقویم رسمی كشور ثبت شد.

هدف فرزندان ما داشتن انقلاب فكری و معنوی بود.
مادر شهید علی ابراهیمی از جاودانه‌های حماسه مردم آمل نیز در مورد فرزندش می‌گوید: هدف فرزندان ما داشتن انقلاب فكری و معنوی بود.
وی با اشاره به اینكه فرزندم فقط 17 سال داشت، تصریح كرد: علی با داشتن هدف انقلابی تلاش می‌كرد و در زمان پیروزی انقلاب با پیوستن به صف انقلابیون علاقه‌اش را ثابت كرده بود.
مادر شهید ابراهیمی یادآور شد: خون شهدا را كسی نمی‌تواند پایمال كند و مردم همیشه حاضرند برای دفاع از انقلاب و آرمان‌هایش ایثار كنند.

تداعی حركت قهرمانان ضروری است.
مدیركل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران نیز یادآوری نام و یاد شهدای ششم بهمن آمل را ضروری خواند و گفت: حركت قهرمانان باید همیشه به عنوان نماد بیان شود چون تداعی كننده حركت قهرمانان است.
حمیدعلی صمیمی افزود: دشمن با یك برنامه‌ریزی خاصی وارد شهرستان آمل شده بود كه در گردابی كه خودش ترسیم كرده بود با مقاومت مردم غرق شد.
وی اظهار داشت: دشمنان انقلاب تصرف این شهرستان را زمانی برنامه‌ریزی كردند كه مردم از آن بی‌خبر بودند و با مقاومت مردم نابودی آنها رقم خورد.

از خبرگزاری فارس

دل نوشته نویسنده : بنده به عنوان یک شهروند آملی از همه کسانی که در زنده نگاه داشتن این حماسه بزرگ تلاش می کنند متشکرم و همچنین از مسئولین ستاد فرهنگی دانشگاه شمال هم بخاطر تلاششان برای معرفی این روز حماسی به همه ی دانشجویان تشکر می کنم.


جمعه 1 بهمن 1388برچسب:,

|

یادواره سرداران و هزار شهید شهر آمل (هزار سنگر)

نام ونام خانوادگی شهید: محمدجواد اصغری   نام پدر: علی اصغر  تاریخ تولد:11/4/1349

تاریخ شهادت :4/3/1367         محل شهادت : شلمچه         

متن برگذیده از وصیت نامه شهید:

امت همیشه در صحنه حضورتان را در صحنه حفظ کنید و با اتحاد و همبستگی بر دشمن بتازید.از تفرقه و دودستگی بپرهیزید و نگذارید میان صفوف به هم پیوسته تان خلأای ایجاد شود که دشمن از همان خلأ وارد می شود. همیشه مطیع و حامی ولایت فقیه باشید که اطاعت از ولی فقیه اطاعت از امام و پیروی از حضرت مهدی اطاعت از رسول خداست.

........................................................................................................................................

نام ونام خانوادگی شهید: اسماعیل اصغری       نام پدر: ذبیح الله      تاریخ تولد:5/6/1343

تاریخ شهادت :25/3/1364         محل شهادت : هور العظیم

متن برگذیده از وصیت نامه شهید:

اولین وصیتی که با شما دارم این است که از شما می خواهم طرفدار ولایت فقیه و جمهوری اسلامی و روحانیت مبارز و همیشه در صحنه باشید و امام عزیز را تنها نگذارید و فرمان پیامبرگونه اش را از دل و جان اطاعت    کنید و این را بدانید که اطاعت از او، اطاعت از امام زمان(عج) مباشد.          


جمعه 1 بهمن 1388برچسب:,

|

بحث پیرامون حماسه 6 بهمن آمل با یکی از خوانندگان وبلاگ

 

راستش اولش فکر کردم دوستم علی داره سربهسرم میذاره و  بهش گفتم این چه حرفیه و اونم گفت من نبودم در کل میخوام این واقعیت برای کسانی که هنوز خبر ندارن روشن بشه. آخه کمونیست اطلاعات غلطی رو پخش کردن و به خاطر همین محاسبات غلط بود که درسی فراموش نشدنی از مردم آمل گرفتن.

نظرات شخص خواننده :

شنبه 30 مرداد1389 ساعت: 1:21 توسط:علی
یاد و خاطره سربداران(اتحادیه کمونیستها) که در بهمن 60 در آمل حماسه آفریدند

و مردم بی دفاع آمل با آنها همراه بودند گرامی باشد.چون اگر مردم با ایشان همراه

نبودند نمیتوانستند آنجا بمانند.یاد حسین تاجمیر ریاحی و سیامک زعیم.
پاسخ بنده :
مردم غیور آمل سر این خائنین و منافقان را به بالای دار بردند و از این جهت درست است که اینها سربه دارانند. و این مردم آمل بودند که درسی فراموش نشدنی به کمونیست ها در تمام کشورها دادند و از آن زمان ( 6 بهمن 60) بود که کمونیست ها به سوی زوال و پستی کشیده شدند. و قطعاً مردم آمل با آنها همراه نبودند که نتوانستند در آمل بمانند، پس چرا در شر نماندند؟ شما که میگویید سپاهیا و بسیجیا ترسیده بودند، پس دیگر کسی جز مردم نمیمانند، اگر کسی جز مردم نبودند و با اینکه شما میگویید نیروهای بسیجی ترسیدند و فرار کردند چه کسی اسن مزدوران را از شهر بیرون کرد؟
نظرات شخص خواننده :
نویسنده: علی
دوشنبه 1 شهریور1389 ساعت: 1:52
فرشاد عزیز!چگونه دو نیروی مسلح یعنی بسیج و سپاه در محاصره میمانند آن وقت مردم بی دفاعی که کارمند و کاسب و کارگر و معلم اند به دفاع از شهر برمیخیزند؟
مگر مردم معمولی اسلحه میتوانند دستشان بگیرند؟برای این کار کجا تعلیم دیده اند؟
سال 57 هم همه مراکز رژیم شاه را چریکهای فدایی و مجاهدین خلع سلاح میکردند و به مردم تحویل میدادند.مردم معمولی که جلوی چریک نمیتوانند بایستند.وقتی در سال 49 علی اکبر صفایی فراهانی در سیاهکل به دست افراد محلی دستگیر شد در عین اینکه میتوانست برای اینکه به آنها آسیبی نرسد از خودش دفاع نکرد ولی وقتی ژاندارمها برای بردنش آمدند با دست بسته چند تا ژاندارم را زده بود.چریکی که میتواند در سرمای زیر صفر جنگلهای گیلان و مازندران بماند و بجنگد اولا با مردم معمولی کاری ندارد.ثانیا برایش کاری ندارد.مردم معمولی اگر میتوانستند چرا جلوی صدام نتوانستند بایستند که امروز که 22 سال از جنگ میگذرد هنوز که هنوزه از جبهه های حق علیه باطل دارند جنازه می آورند.
 
نویسنده: علی
دوشنبه 1 شهریور1389 ساعت: 1:59
بعد هم کلی سپاهی و بسیجی کشته شدند.ارتشی ها که در همان نگاه اول تسلیم شان میشدند.فقط سپاهی ها و بسیجی ها را میزدند.مگر پرنده نوپرواز را نخواندی؟وتی فریدون خرم روز جلوی ماشینی را گرفت و به سرنشینانش گفت شما کی هستید؟گفتند سپاهی.بی معطلی ژ-سه اش را برد توی ماشین و همه شان را به رگبار بست.یا شش نفر را کنار دادسرای آمل اعدام کردند.پیروت محمدی فرمانده نظامیشان میگفت مواظب باشید نوک تفنگتان به روی مردم نباشد.بسیار انسانهای خوبی بودند.خود امام جمعه آمل گفت ما اگر 100 تا از این جوانها داشتیم صدام را شکست میدادیم.و فراموش نکن جنگ ما تا خرداد 61 و آزاد ساری خرمشهر واقعا جنگی میهنی بود و از چریکها و مجاهدین همه در آن شرکت داشتند.چون بعدش که ما هم به عراق حمله کردیم و البته شکست بسیار سختی هم خوردیم که منجر به  نوشیدن جام زهر از جانب آقای خمینی شد.وقتی قرار شد دادسرای آمل را بگیرند  برادران سپاهی و بسیجی از ترسشان اولین کاری که کردند ریشهایشان را زدند تا بین مردم عادی بر بخورند و فرار کنند.

دوست عزیز جواب شما رو در وبلاگ میدهم...
 
نویسنده: علی
دوشنبه 1 شهریور1389 ساعت: 2:4
 
حسین ریاحی به محمود هاشمی(محمود آر پی جی) میگفت نوک برجک سپاه را می
بینی؟با آر پی جی 7 دقیق بزن اونجا.سپاهیها از ترسشان با شورت و زیرپوش فرار
میکردند.این را توی زندان تعریف کرده بود.قبل از اینکه تیرباران شود.
پاسخ بنده :
 شما گفتید هنوز از جبهه های حق علیه باطل جنازه می آورند، آری ما شهیدان زیادی را برای حفظ این خاک در طول تاریخ داده ایم و این بار هم شهیدان زیادی تقدیم کردیم تا نگذاریم این خاک به دست اجنبی و مزدور برسه. آری مردم آمل هم برای حفظ شهرشان قیام کردند و در مقابل آن مزدوران ایستادند. شما گفتید با مردم عادی کاری نداشتند. پس این 40 شهیدی که در آن روز به شهادت رسیدند که بودند و از کجا آمده بودند؟ سایت هایی که اساساً مخالف نظام هستند به این مسئله اقرار دارند که مردم عادی به دفاع از شهر پرداختند. در لینکی که در قسمت پیوندهای وبلاگ با عنوان "(حماسه 6 بهمن آمل در ویکی پدیا)" گذاشتم میتونی واقعیات رو بخونی.گفتی مگر می شود یک عده بسیجی و سپاهی محاصره شوند؟ آری وقتی چچیزی نداشته باشی و عده زیادی را ترور کرده باشند دیگر جایی برای مقابله نمی ماند. در آن زمان ساختمان بسیج آمل در کنار پارک امروزی شهر (کنار پل تاریخی آمل) قرار داشت که خالی از سلاح بود و به جز تعداد اندکی اسلحه ژ-3 یا کلاش دیگر چیزی نداشتند، اصلاً آنجا برای جنگ نبود آنجا فقط محلی برای نام نویسی و اعزام نیرو به جبهه بود. و مزدوران قافل گیرانه به آن حمله کردند در حالی که تعداد زیادی از حذب اللهی ها را ترور کرده بودند. و پس از حمله به ساختمان بسیج چون بسیج سلاح آنچنانی برای مقابله نداشت مجبور به عقب نشینی و بستن درها شد و تا صبح صبر کرد و مزدوران که آن را به محاصره در آورده بودند اقدام به شلیک تیر کردند که مردم با شنیدن این تیرها بود که صبح برای خبردار شدن از موضوع از روستاهای اطراف به شهر آمدند و وقتی از موضوع مطلع شدند به بقیه خبر دادند. این بود که سیلی از جمعیت با بیل و کلنگ و داس و سنگ به شهر آمدند و به دفاع از آن پرداختند. این بود که این روز را به روز حماسه مردم آمل نام نهادند. و الحق و الانصاف که حماسه عظیمی بود. همه منابع میگویند که مردم عادی به دفاع پرداختند. و شما همانند آن مزدوران می گویید که مردم با کمونیست ها بودند. در ضمن ظاهراً شما متوجه منظور امام جمعه آمل نشدید و فکر کنم این حرف بزرگ دیگری احتمالاً حضرت امام باشه که گفتند اگر ما 100 تا از این جوان ها را داشتیم صدام را شکست می دادیم. حالا کار نداریم این حرف کدام شخص بود مهم این است که منظور آن شخص از این جوان ها همان 40 نفر شهید روز 6 بهمن 60 میباشد که جانشان را فدای آمل کردند. دوست عزیز شما مثل آن مزدوران اشتباه نکنید. وقتی آن ها را گرفتند تا اعدام کنند چشم هایشان را بستند و در این زمان مردم علیه آنها شعار میدادند و یکی از آنها به مسئول اعدام گفت شما دارید ما را فریب می دهید، شما رادیو روشن کردید تا بگویید مردم مخالف ما هستند و اینجا بود که مسئول اعدام چشم بندها را باز کرد تا خودشان به چشم ببینند. و تازه بود که به محاسبات غلط خود پی بردند. شما گفتید چگونه مردم عادی برمیخیزند و به دفاع از شهر میپردازند؟ پاسخ من این است که چگونه میلیون ها تن از ایرانیان به جبهه های حق علیه باطل رفتند همانگونه هم از شهر دفاع کردند. مردم آمل زاده مکتب عاشورایی هستند. مردم با عشق به مبارزه پرداختند. آری وقتی تعداد زیاد باشد قطعاً بدون سلاح و با دست خالی هم میشود مبارزه کرد.آن روز شهر پر از مردم عادی شده بود که برای دفاع از شهر آمده بودند. مگر مردم چگونه رژیم پهلوی را سرنگون کردند؟ آن وقت مگر مردم سلاح داشتند؟ تنها سلاح مردم قلب پاک آنها بود. مردم آمل در آن روز استقامتی همچون دماوند داشتند. شما گفتید جنگلی ها با مردم عادی کاری نداشتند پس چرا آن 40 شهید را به شهادت رساندند و چرا وقتی فهمیدند مردم با آنها همراه نیستند به سوی مردم عادی تیراندازی کردند. پس آنها دوستدار مردم نبودند. گفتی سپاهی فرار کردند پس چه کسی از شهر دفاع کرد............ معلوم میشود که فقط مردم عادی بودند که از شهر دفاع کردند و زمانی که کار تمام شد یعنی غروب روز حماسه و با فرار کمونیست ها و دستگیری عده ای از آنها توسط مردم، تازه بالگردی از طرف سپاه قائمشهر برای مبارزه آمده بود که پس از تعقیب و گریز در روستای کوهستانی گزناسرای آمل به آنها رسیدند که با اسلحه دوربین دار فرمانده بالگرد را مورد اصابت قرار دادند که بالگرد مجبور به برگشت شد. کمونیست ها در قسمت خدیوکلای گزناسرا مخفی شده بودند. لازم به ذکر است که در ایام زمستان گزناسرا خالی از سکنه هست چون یک منطقه ییلاقی هست.اگه میخوای باز ادامه بدم تا واقیت برات روشن بشه علی جان.
 ما فرزندان آملیم ما دانش آموان مکتب عاشورا و مهدویت هستیم. ما در استقامت همچون دماوندیم.

آمل سرای دماوند


پنج شنبه 2 شهريور 1389برچسب:,

|

شعر : آقا برو ، آقا برو ، کجه بیه (( شاعر ابوالفضل بادپا))


آقا بِرو ، آقا بِرو ، کِجِه بیهِ ؟

آقا خِجالَتی از شِمِه کار کِجِه بیه ؟

وِ اِمّت ، وِ اِمّت علی یِه ؟

وِ آمِلِه ، شهرِ وِلایتی یه ؟

یاد بَکِردی چیسِه اِنِقلاب هاکِردی

یاد بَکِردی چیسِه تِه جَنگ هاکِردی

یاد بَکِردی چیسِه تِه خون هِدایی

یاد بَکِردی چیسِه جِوون هِدایی

یاد بَکِردی شِه عِزت و شِه غِیرت

یاد بَکِردی ای جِوون با غِیرت

یاد بَکِردی آمِلی با عِزت

یاد بَکِردی ای حامی ولایت

یاد بیارِم ، یاد بیارِم شِما رِ

یاد بیارِم ، شِمِه هاکِردِه کارِ

یاد بیارِم شَهیدونِ خِدا رِ

یاد بیارِم تمومِ دِشمَنا رِ

یاد بیارِم از زَمونِ رِضاخُون

یاد بیارِم رِشادَتِ مادِررون

اون روز کِه چادرِارِ دَ کَنِسِه

از سَر اَمِهِ مارونو خاخِرون

چِه جِهنمی بِپا بَییِه اِی جِوون

چه سرهایی جِدا بَیه پایِ اون

یاد بیارِم ، یاد بیارِم شِما رِ

یاد بیارِم جَمیعِ دِشمنا رِ

یاد بیارِم چهل شهیدِ بهمنی

یاد بیارِم جِوون حِزبِ اللهی

یاد بیارِم وصیتِ شِهدا رِ

یاد بیارِم گفته سر جدا رِ

کِجه بوردِه شِمۀ دین و ایمون

کِجه بوردِه شِمۀ ذِکرِبا قِراُون

کِجه بوردِه حِجاب های مادِرون

حِیا کوبِه ، آهای جانِ خاخِرون

خیابونها رِ وَل بَوین هارِشین

کوک دَسوری شِه کَلِّه رِ برف نَدین

ِو هَسِه آمِل غَرِقِ دَر خون ؟

ِو هَسِه شِمِۀ شهرِ لالِگون ؟

ِو هَسِه شِمِۀ شهرِ شَهیدونِ؟

ِو هَسِه شهر اَمِه عالِمُون ؟

اَمِه آقایونِ دِل خون بییِه

اَمِه آمِل کِفرستون بیییِه

بِرار جان جَمع هاکِن شِه کاسوکوزه

مَگه مارو خاخِر نایننی بی عِرضِه

یاد بَکِردی شِه غِیرَتُ و ناموسِه

نونِ نِسِه ناموسِ دِنی بی عُرضِه

شَهرِ مسئول وقتیکِه باخِد هسه

مَعلومِه وَگ اِنِه هفت تیر بدسته

اَمِه مَهدی یِۀ دِلِ خون نَکِنین

شَهیدونِ مارونِ دِلِ خون نَکِنین

آهای مَردِم فِسادِ جِلو رِ بَیرین

آهای مِردِم خِدا رِ یاد بیارین

آهای مردم وِ رَسمِ شیعه نییه

آهای مِردِم آقاجان راضی نییِه

آهای مردِم شِه ایمونِ رِ بِسازید

دوباره هزارسنگر رِ بسازید

سروده شده در تاریخ : ۲۰/۱۱/۱۳۸۶


پنج شنبه 17 شهريور 1389برچسب:,

|

فرماندار شجاع آمل جناب آقای اکبرزاده تشکر

فرماندار شجاع آمل جناب آقای اکبرزاده تشکر. جناب آقای اکبرزاده قطعاً مردم آمل شما را به عنوان بهترین فرماندار شهر می شناسند. آقای فرماندار از اینکه احساس مسؤلیت کردید و در رابطه با حفظ حوزه استحفاظی آمل اظهار نظر کرده و وظیفه خود را به درستی انجام دادید تشکر. شاید این حرکت حماسی را اولین بار جناب حجت الاسلام رحمانی امام جمعه شجاع آمل شروع کردند. ما از این حرکت حمایت می کنیم. ولی کار تازه شروع شده. اینان فقط با گفتن و تشر زدن دست بردار آمل نیستند. جناب فرماندار بهتر است با آن ها به عنوان متخلف و ناقض قانون تقسیمات کشوری برخورد و باید آن ها را مجازات کرد تا دوباره دست به این چنین کارهای موذیانه ای نزنند و این مجازات چیست؟ بخش هایی از حوزه استحفاظی آن ها را به عنوان مجازات به آمل اضافه کنید. در ضمن بهتر است سازمان های مربوطه تابلوهایی از نام آمل را در مناطق مختلف حوزه استحفاظی نصب کنند. مثلاً امامزاده هاشم(ع) یا دریاچه و دشت لار که هم از نظر تاریخی و هم از نظر تقسیمات کشوری جز مناطق استحفاظی شهرستان آمل است. کرم و بخشش آملی اینقدر زیاد است که آب سد لار را برای مصرف شرب به تهران هدایت کند، ما بخیل نیستیم، برای تهران همین بس که از آب سد لار استفاده می کند، دیگر چه لزومی دارد حفاظت محیط زیست آن و گردشگری سد لار به دست تهران باشد. تهرانی که نه گردشگری سد لار را و نه محیط زیست سد لار را به خوبی حفظ کرده است. حفاظت محیط زیست و گردشگری سد و دشت لار باید به آمل و مازندران بازگردد، به گونه ای که شاهد حضور محیط بانی و گردشگری شهرستان آمل در آن نقاط باشیم. اصلاً چه اشکالی دارد رزمایش ها و همایش های سالانه بسیج و سپاه آمل در کنار سد لار انجام شود و یا اینکه جلسات شورای لاریجان آمل هر از چندگاهی در حرم مطهر امامزاده هاشم(ع) برگزار شود؟ در ضمن چرا باید مجوز بهره برداری از برخی معادن لاریجان از تهران صادر شود؟ و اصلاً چرا باید در برخی از مناطق منابع طبیعی به معادن مجوز داد و منابع طبیعی آمل را نابود کرد و یا اینکه برای احداث یک معدن چهره دماوند این نماد استقامت ایران را خط خطی کرد و سيمايی پر از خط‌های نامنظم بر روی كوه سرافراز دماوند به جای گذاشت.- آن هم با مجوز تهران – آقای فرماندار پیگیر ماجراجویی بخشداری بلده بر روی پل هردورود باشید. این بخشداری با چه اجازه ای اقدام به نصب تابلوی خود در حوزه استحفاظی شهرستان آمل کرد؟ مگر نه اینکه مناطق بعد از پل هردورود تا میانه جزء حوزه استحفاظی بخش لیتکوه آمل است؟  پیشنهاد بنده این است که مرزهای دقیق شهرستان آمل مخصوصاً آن مناطقی که به آن بیشتر دست درازی می شود را با تابلو مشخص کنید.(مناطق جنوبی و جنوب غربی و میانی). در ضمن از فعالان در این زمینه هم حمایت کنید. مثلاً شرکت هایی که در شهرهای اطراف به هر گونه ای که هست نام آمل را حفظ می کنند. یا همین هفته نامه پیام آمل که تنها پناهگاه و فعال مطبوعاتی آمل است. این ها همه باید جهت دار شوند. در آخر این را به یاد داشته باشیم که آیندگان و فرزندان ما، به ما می گویند آمل چه شد؟ و چرا از آمل این شهر مومنان و دانشمندان و این اولین دیار علویان محافظت نکردید؟ فرشاد راعی – هزارسنگر شهر من آمل


پنج شنبه 13 دی 1389برچسب:,

|


تصویر بالا نمایی از بقعه ناصر الحق اطروش کبیر در پایین بازار آمل می باشد. ناصرالحق اولین حکومت رسمی شیعه دوازده امامی جهان را به افتخار مازندران در آمل در سال 255 قمری هجری (سال 243 شمسی هجری) ایجاد کرده بود. اما امروزه در کمال ناباوری بدون هیچگونه توجهی ا سوی مسئولین در پارکی به همین نام رها شده است. این وبلاگ بیشتر در مورد شهر آمل و جاذبه های تاریخی و گردشگری و همچنین در مورد عالمان وبزرگان این شهر می باشد.×× از راعی ×× ************************* ابیاتی چند از شاعر گرانمایه طالب آملی: ... ... ... ... ... ... ... ... ... طالبا گمامبر که به سنبلستان هند فارغ ز یاد گلشن آمل نشسته ایم .................. نیَم ز دیدن کشمیر شاد چون طالب که سیر ساری و گلگشت آملم هوس است .................. ز مرغان چمن طالب، نواسنجی نمی بینم که طرز نغمه یاد از بلبل آمل نمی گیرد .................. به هیچ شهر دلم طالب از ملال نرست چه روز بود که بیرون زآملم کردند .................. چو من فرزانه ای برخاست از آن بوم طواف خاک آمل بایست کرد. ********************* به یاد دبیرستان تیزهوشان آمل ........................... شعر در مورد کلاس 302 دبیرستان استعدادهای درخشان آمل ... ... ... ... ... ... ... ... ... کنم روز و شب من خدا را سپاس که باشد مرا302 کلاس .................. سلامم به حامد به اصغر به هادی به فرزین و عارف به مسعود و مهدی .................. امیر نیاکی و فرشاد راعی به البرز و سامان و معراج و مانی .................. به سجاد سالار از شومیا جوان آملی، خضرایی، آریا .................. به برزنده و بر تقی هم سلام که باشد مرا در کلاس هم کلام .................. سعید و رسول و علی و رضا کنم ختم این شعر با مرتضی ***** شعر از امین راعی***** «در این شعر اسامی تمام افراد کلاس 302 سال تحصیلی 86-87 بجز خود شاعر آمده است.»
usamol0121@yahoo.com

آمل
سیاسی
مذهبی
ادبی
اخبار
شهدا
علما و دانشمندان آملی
متفرقه
تاریخی
جاذبه های گردشگری
تصاویر

راعی

اسفند 1391
شهريور 1391
تير 1391
ارديبهشت 1391
فروردين 1391
اسفند 1390
بهمن 1390
دی 1390
آذر 1390
آبان 1390
مهر 1390
شهريور 1390
ارديبهشت 1390
فروردين 1390
بهمن 1389
دی 1389
آذر 1389
آبان 1389
مهر 1389
شهريور 1389
مرداد 1389
ارديبهشت 1389
فروردين 1389
اسفند 1388
بهمن 1388
دی 1388

تلاش برای شهرستان کردن و جداسازی بخش دابودشت و تجزیه آمل خیانتی آشکار به آمل و مردم دابودشت و دشت سر
تحصیل، نیروی کار خلاق، خدمت سربازی، اشتغال، ازدواج
تصاویری زیبا از روستای ییلاقی گزناسرای آمل
آقای ابراهیمی،معاون سیاسی استان،بهتراست دبیرخانه همایش شیعه شناسی دراولین پایتخت تشیع جهان(آمل) باشد
شعر بدون نقطه از حضرت علامه حسن زاده آملی (حفظه الله)
معرفی دانشمندان آمل : آیت الله العظمی حاج میرزا هاشم آملی لاریجانی
دماوند مازندران قلب تپنده ایران زمین
ژنرال 13 ساله‌ی آملی که فرمانده سپاه سوم صدام را به زانو در آورد
رییس مجلس :وحدت شکل گرفته در شهر محسوس است/ما قلبا شما را دوست داریم /وجود یوسفیان ملا مایه پیشرفت ش
مرکز نمایشگاه های بین المللی استان نه در قائمشهر و نه در ساری، بلکه در آمل صنعتی و توریستی
دکتر یوسفیان با ۸۸هزار و۳۷۷ رای در استان اول شد / آمل با عزت ماند
یوسفیان ملا :اجازه نمی دهیم کارگران ،امیر منصور آریا بیکار شوند
یکی از خرده هایی که به دکتر یوسفیان می گیرن ....
از دشت سر تا موتلفه آمل و مازندنومه اصلاح طلب !
هفتم اسفند ۱۳۷۱ روزی محزون برای آملی ها
یادواره سردار رمضانعلی عبدی و سه شهید روستای ورامده لیتکوه آمل
کسی نبود به شما مشورت بدهد ؟ نقدپذیر که نیستید!
حضرت آیت‌الله جوادی آملی (حفظه الله) مجدداً بر وجود دانشگاه جامع دولتی در آمل تاکید کردند
شعر آمل
نصیری بخشدار لاریجان آمل : اوقاف شهرستان دماوند هیچ حقی در تولیت امامزاده هاشم(ع) ندارد
متن پیام امام صادق (ع) به مردم آمل و ساری
پیشتازی 685 پله ای دانشگاه شمال نسبت به دانشگاه صنعتی نوشیروانی در رتبه بندی (رنکینگ) جهانی دانشگاه
با عرض معذرت بخشی از نظرات پاک شده ....
کفر نویسی بر در و دیوار مساجد !!!!!!!!
بد نیست یه یادی از سه هزار میلیارد اختلاس کنیم !!!!!
مخترع مازندرانی در بخش پزشکی مقام آورد؛ «قلب» با ابتکار مخترع ایرانی تا "2 ماه" برای پیوند زنده می‌م
بررسی سابقه تاریخی عزاداری در آمل
چرا آمل باید فرودگاه داشته باشد؟
شعر محرم . شاعر ابوالفضل بادپا
محرم آمد و ....
گرامی باد 14 آبان روز ملی مازندران
آمل قهرمان مسابقات کشتی لوچوی مازندران
زندگی نامه آیت الله عبدالله جوادی آملی
گذری کوتاه بر آمل
چرا U.S.Amol ؟؟!!
سخن حضرت علامه حسن زاده آملی در مورد حضرت آیت الله خامنه ای رهبر انقلاب
بزرگداشت حماسه ششم بهمن سال 1360 مردم آمل
شهر آمل از نگاه لغت نامه ی دهخدا
متن بخشی از سخنرانی علامه حسن زاده آملی در تأیید و تأکید مقام رهبری
یک با یک برابر نیست !!!!!!!!!!!!
سخنرانی آیت الله طبرسی در مورد حماسه ششم بهمن سال1360
به بهانه افتخارآفريني مردم آمل در 6 بهمن 1360
یادواره سرداران و هزار شهید شهر آمل (هزار سنگر)
شرکت کاله به عنوان یک کارخانه صنایع غذایی موفق
پیام تبریک به مناسبت دستگیری ریگی
بیوگرافی شهر آمل (قسمت 1 )
اثبات وجود خدا و توحید او
تاریخچه شهر آمل- قسمت 2
اندیشه نیچه
تیم کاله شهر آمل(مازندران)


تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان هزارسنگر شهر من آمل و آدرس usamol.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





هزارسنگر آمل
آمل سهم
طرفداران والیبال کاله آمل
دماوند آمل - Damavand Amol
روستای هاره
هواداران ذاکر اهل بیت
محمد کندلویی لاریجانی
هیئت سائلین الحسین شهرستان هزارسنگر آمل
اخبار شهرستان آمل
شاعران آمل
بچه مذهبی ( آمل )
روستای دیورز (لیتکوه آمل)
آمل نیوز
دبیرستان امام خمینی آمل
شورای اسلامی شهر آمل
فرمانداری آمل
شرکت کاله آمل (لبنی)
شرکت کاله آمل (گوشتی)
حماسه 6 بهمن آمل در ویکی پدیا
حزب الله آمل و لاریجان
نماز جمعه آمل
دلنوشته های شهروندان آملی
ابولفضل بادپا
شهر ما آمل(مهندس روزبه نصیری آملی)
سعید قبادی
انجمن نجوم آماتوری حاسب آملی
دوستم علی،اینجا مال توست
آملی
طالب آملی
هراز نیوز
وبسایت خبری تحلیلی 6 بهمن
میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان آمل
وب سایت جامع آمل
پایگاه اطلاع رسانی شهرداری آمل
دانشگاه شمال
علامه حسن زاده آملی
شوری سنج اب اکواریوم
کمربند چاقویی مخفی

کیت اگزوز ریموت دار برقی
ارسال هوایی بار از چین
خرید از علی اکسپرس
ریحون مگ
مجله خبری کسب و کار برتر


نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار وب سایت:
 

بازدید امروز : 241
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 244
بازدید ماه : 267
بازدید کل : 11494
تعداد مطالب : 127
تعداد نظرات : 36
تعداد آنلاین : 1

Alternative content


اوقات شرعی
........................ onLoad and onUnload Example

...........................