هزارسنگر شهر من آمل- Amol is my city

 

 

 

 

 

 

آمل شهر حماسه ششم بهمن سال60،آمل شهر هزارسنگر،آمل سرای دماوند،آمل اولین خاستگاه شیعیان دوازده امامی جهان،آمل آمل آمل



وا مصیبتا، اینبار شهرداری، آمل را به چه قیمتی فروخت؟ (یا به قول آقای مهندس نصیری آملی: برگزیده سازما

 

چندی پیش که شهر فریدونکنار برگزیده سازمان بهداشت جهانی شد، شاید شهردار فریدونکنار نباید این مسئله را لو می داد ولی ظاهراً ناخواسته گفتند که شهرداری فریدونکنار ماهانه سی میلیون تومان به شهرداری آمل می پردازد تا زباله این شهر را دفن کند. مسئله جالب توجه دیگری که همین چند روز پیش مشاهده کردم این بود که کامیون مکانیزه حمل زباله شهرداری محمودآباد در خیابان هراز از کنار بنده عبور کرد و در حال جولان دادن در جاده های شهرمان بود. و این نوید را به همشهریان عزیز می دهم که شهر دومی هم در کار هست و محمودآبادی که زمانی یکی از شهرهای آمل بود امروز زباله های خود را در شهر ما دفن می کند و مبلغی هم به شهرداری آمل می دهد که شهرداری عزیز و محترم آمل آن را به عنوان جذب درآمد تصور می کند. درآمدهای شهرداری آمل فقط به اینجا ختم نمی شود. . . . حالا خود این پول گرفتن هیچ و زباله شهر دیگر را در آمل دفن کردن و ننگ آن را پذیرفتن هم هیچ. آیا کسی هست که جواب بدهد این وجوه و درآمدهایی که شهرداری جذب می کند به کجا می رود؟ پس چرا ما کارهای عمرانی بیشتری در شهر مشاهده نمی کنیم؟ چرا روز به روز بر ترافیک خیابان های شهرمان افزوده می شود؟ اصلاً، آیا روی این درآمدها نظارتی هم می شود که در کجا مصرف می شوند؟ خلاصه این زباله ای که در شهرستان آمل دفن می شود برای مردم آمل ضرر هم دارد. پس از طرف دیگر این ضررها را جبران کنید. لازم به ذکر است که بگویم این زباله ها از سال ها قبل برای دفن از شهرهای دیگر به آمل می آمدند و تازه گندش در آمده. می گویند که آمل یعنی "تو را مرگ هرگز مباد"، آیا با این کارها همچنین چیزی به واقعیت می پیوندد؟


پنج شنبه 9 آبان 1389برچسب:,

|

«بچه دماوند» در پلور نابود شد . مطلبی از وبلاگ حزب الله شهرستان آمل و لاریجان

 

 «بچه دماوند» در پلور نابود شد .

 

 

متولی جلوگیری از این فاجعه چه شخصیصت؟؟؟

 

حزب الله شهرستان هزار سنگر آمل و لاریجان : بیش از یک سال است که روند تخریب یک کوه کوچک معروف به «بچه دماوند» در روستای پلور لاریجان ادامه دارد. روند این تخریب بارها موضوع در رسانه‌ها منعکس شد و مسئولان سازمان میراث فرهنگی در جمع خبرنگاران،باستانی بودن آن را تائید کردندو گفتندکه با متخلفان برخورد مي‌شود.  اگر به مصاحبه‌های پیشین آنها توجه كنيد مي‌بينيد که آنها حرفهای متناقض زیادی زدند. پس از چند ماه توقف تخریب در هفته گذشته بلاخره قسمتهای عمده‌اي از قلعه ویران شد.به نظر می رسد نفع مسئولین میراث فرهنگی مازندران این است که این عمل زشت انجام شده به پایان برسد. 

 

 

باید خون گریست به حال ملتی که فرهنگ خود را چنین پایمال می کند، برای احداث کارخانه هایی که رسالتی جز آلوده سازی محیط زیست کشور (رها سازی میلیون ها بطری پلاستیکی در کوه و دشت) ندارند!

 

 

نمونه هایی از سفال های خرد شده در زیر چرخ بولدوزرها

 

 

تپه ی قلعه دختر که تقارن شگفت آوری با دماوند دارد (داشت؟!) و تخریب شدید آن برای راه اندازی کارخانه ی آب معدنی (4/۸/89).

 

 به گزارش حزب الله شهرستان هزار سنگر آمل و لاریجان،احمدنادعليان هنرمند محيطي و استاد دانشگاه با اشاره به روند تخريب تپه دماوند كوچك، معروف به «بچه دماوند» گفت: بیش از یک سال است که روند تخریب یک کوه کوچک معروف به بچه دماوند در روستای پلور ادامه دارد و روند این تخریب بارها در رسانه ها منعکس شده است.

 
 
 
او با اعلام اينكه مسئولان میراث فرهنگی در جمع خبرنگاران، باستانی بودن «دماوند كوچك» را تائید کرده و برخورد با متخلفان را وعده داده‌ بودند، افزود: اگربه مصاحبه‌های پیشین مسئولان میراث فرهنگی توجه شود مي‌بينيم که آنها حرفهای متناقض زیادی زده‌اند.  نادعليان ادامه داد:پس از چند ماه توقف تخریب از دو هفته قبل به تدريج بیل‌های مکانیکی به طرف نوك تپه که پایه‌های قلعه در آنجا واقع شده نشانه رفتند و سرانجام در هفته گذشته قسمتهای عمده‌اي از قلعه ویران شد.  او تاكيد كرد: در هفته گذشته این موضوع را پیش بینی و یادآور شدم،اما ظاهرا دوستان رسانه‌ای نیز دیگر ناامید و خسته هستند. 
 
 
نادعليان بابيان اينكه رئيس سازمان ميراث فرهنگي فقط به بقای خودش فکر می‌کند افزود: به نظر می‌رسد نفع مسئولین میراث فرهنگی مازندران این است که این عمل زشت انجام شده به پایان برسد،آنها فکر می‌کنند با ازميان برداشتن قلعه تاريخي تپه موضوع تمام می‌شود. اما اين موضوع فراموش شدنی نیست. 
 
 
 
او تاكيد كرد:نمونه‌های بیشتری سفال و آبگینه از محل قلعه جمع‌آوری شده است و تعداد آنها به چهارصد عدد می رسد،اگر به حسابرسی اعتقاد داریم بلاخره روزی مسئولین باید پاسخگو باشند.

پنج شنبه 14 آبان 1389برچسب:بچه دماوند,

|

مبارکباد تیر ماه سیزه شو و 14 آبان روز ملی مازندران

که مازندران شهر ما یاد باد       همیشه برو بومش آباد باد جشن باستانی تیر ماه سیزه شو و 14 آبان، سالروز تأسیس اولین حکومت علویان و شیعیان دوازده امامی در ایران به افتخار مازندران با مرکزیت آمل مبارکباد. جای بس خوشحالیست که مردم در حفظ این آیین های باستانی کوشا شدند تا فرهنگ غنی مازندران همچنان باقی بماند. آیین باستانی تیر ماه سیزه شو همچنان در آمل حفظ می شود. سه شنبه شب فرهنگ و ارشاد اسلامی آمل این جشن را برپا کرد و فردای آن روز لیتکوهی ها در غرب آمل در زمین ورزشی شهدای لیتکوه این جشن باستانی را اجرا کردند. که البته گفته شده که صدا و سیمای مازندران برای تصویربرداری از این جشن وجهی دریافت کرد. جای بس تأسف است، صداوسیما که باید در حفظ این فرهنگ غنی کوشا باشد در مقابل دریافت وجه این جشن را به تصویر می کشد. کاری نداریم... جا دارد 14 آبان، روز مازندران را گرامی بداریم. خوب است بدانیم دلیل این نامگذاری تشکیل اولین حکومت علویان و شیعیان دوازده امامی در مازندران به مرکزیت شهر آمل است. مسئولین فرهنگی شهرستان آمل گوشزد میکنم، شما به عنوان مسئولین یک شهر علوی که اولین حکومت علوی را در ایران تشکیل داد مسئول هستید. شما باید آمل را یک شهر تمام علوی کنید. آمل باید نماد شهرهای شیعه نشین باشد.  نباید بگذارید که آمل از مسیر علوی بودنش خارج شود. برای ترویج هرچه بیشتر این فرهنگ شما باید تمام تلاش خود را بکنید. باید بگونه ای عمل کنید که اگر کسی وارد آمل میشود جرأت فساد و کار غیر اسلامی نکند و با خود بگوید که این شهر مقدس است. شما باید این احساس را در مردم بوجود بیاورید که آمل شهری مذهبی است. شما باید از ظرفیت های شهر آمل در این زمینه استفاده کنید. چرا ما امروز در ابتدای راه های چهارگانه شهرستان آمل تابلوها و بیلبردهایی راجع به علوی بودن و مؤسس حکومت شیعه دوازده امامی نداریم. شما باید از ظرفیت های دیگر شهرستان آمل برای این کار استفاده کنید تا نه تنها مردم شهر، به آملی بودن خود افتخار کنند، بلکه مردم شهرها و روستاهای اطراف آمل دوست داشته باشند به آمل روی بیاورند. با پرداخت جایزه صد میلیون تومانی نمی شود روستاهای از دست رفته را بازگرداند، بلکه باید به داشته ها افتخارکرد تا همگان جذب این شهر زیبا و علوی و پرافتخار شوند. یکی از این افتخارات وجود علمای بسیار در طول تاریخ در آمل است، که اگر ما بخواهیم تندیس این علما و دانشمندان را در بلوارها و میادین شهر نصب کنیم قطعاً با کمبود جا مواجه خواهیم شد. امروز می بینیم که شهرهای دیگر یک عالم یا دانشمند دارند و روی آن سرمایه گذاری فرهنگی می کنند، در حالی که شهر ما با این همه عالم و دانشمند از این ظرفیت استفاده نمی کند و ما امروز فقط تندیس علامه میرحیدر آملی را داریم. یا یکی دیگر از افتخارات شهرستان آمل قدمت تاریخی آن است و یا دیگری وجود قله مرتفع و زیبای دماوند است که من امروز به جد می گویم شهر ما از هیچکدام از این ظرفیت ها به درستی استفاده نمیکند. مسئولین فرهنگی شهر باید به گونه ای از این ظرفیت ها استفاده کنند که جوانان ما به فرهنگ های غلط روی نیاورند، فرهنگ هایی همچون دعوایی بودن و زد و خورد کردن و افتخار کردن به اینکه فلانی اهل فلان شهر است پس باید از او ترسید. که همه ما می دانیم منظور بنده چیست. دلیل روی آوری به این نوع فرهنگ ها چیست؟ آیا واقعاً خلاً افتخار کردن به افتخارات آمل را متوجه نیستید؟ بنده طرح های خوبی برای بهره برداری از افتخارات آمل در جهت ارتقا فرهنگ علوی در این دیار علویان دارم که می شود آنها را اجرایی کرد.


پنج شنبه 15 آبان 1389برچسب:تیر ماه سیزه شو و 14 آبان روز ملی مازندران,

|

مبارکباد سالروز تأسیس اولین حکومت شیعه 12 امامی در جهان به افتخار مازندران توسط آمل

 

14 آبان سالروز تشکیل اولین حکومت شیعه 12 امامی به افتخار مازندران توسط آملی های ولایتمدار و متدین مبارکباد.

به قول حضرت آیت الله جوادی آملی که در سالروز قیام 6 بهمن 60 آمل فرمودند:

"خوب بالاخره الآن هزار سال است که مادران ما پدران ما یا علی یا علی یا حسین یا حسین گفتند تو این منطقه، ما با دیگران خیلی فرق می کنیم . . ."

که سخنرانی صوتی رو در پست بعدی ارسال می کنم.

 


پنج شنبه 22 آبان 1389برچسب:,

|

از ماست که بر ماست !!!

چند روز پیش که در محور هراز تردد داشتم و متوجه تابلوهای نصب شده در کنار جاده بودم دو تابلو توجه من را جلب کرد. ابتدا به تابلویی برخوردم که مضمون آن این بود: : «به مازندران، دیار علویان و اولین خاستگاه شیعیان خوش آمدید لطفاًًًََُُُُِِِ حرمت را حفظ بفرمایید.» البته متن و پیام این تابلو بسیار عالی و خوب بود ولی آیا جای این تابلو 80 کیلومتر داخل مرز مازندران و آمل باید باشد؟ و آیا این پیام مهم باید در یک تابلوی دو در یک متر نوشته شود؟ می توانستید تابلوی آبرومندانه تری، آن هم در شروع حوزه استحفاظی آمل نصب کنید، یعنی مکان امامزاده هاشم(ع) که یک مکان فرهنگی مذهبی هست. تابه حال فکر می کردم این شهرهای دیگر هستند که هر بار تکه ای از آمل، این شهر کهن را جدا می کنند، تازه متوجه شدم اشتباه از خود ماست. اشتباه از برخی مسئولین بی کفایت روابط عمومی برخی ادرات آمل است. اشتباه از گذشتگان بود که بیش از صد روستا را به شهرستان های اطراف بخشش کرد و یا اینکه حاکمیت سد لار را به تهران واگذار کرد که الآن از نماینده محترم جناب دکتر یوسفیان می خواهیم که این مسائل را پیگیری کنند و محیط زیست سد لار را به آمل بازگردانند. و می گوییم مگر یوسفیان برای آمل کاری کند. دومین تابلو که بدتر از آن تابلو، تابلویی کوچک و محقر از آموزش و پرورش شهرستان آمل بود که روبروی مجموعه تفریحی نارنجستان آمل قرار داشت. که نوشته بود: «به شهرستان آمل خوش آمدید. اداره آموزش و پرورش شهرستان آمل.» اینجاست که با خود گفتم از ماست که برماست. مگر شروع شهرستان آمل از آن قسمت است که شما تابلوی خوش آمدید نصب کردید؟ این کار شما مانند این اتست که بیاییم و در میدان 17شهریور بنویسیم به شهر آمل خوش آمدید.(به تفاوت بین شهرستان و شهر توجه داشته باشید.) واقعاً به فکرتان نمی رسید که این تابلو را در ابتدای حوزه استحفاظی نصب می کردید تا دیگر، مسئولین تهرانی در شبکه خبر نگویند پلور تهران؟ حداقل کمی از بخشداری بلده یاد بگیرید که تابلوی خوش آمدگویی خود را خارج از حوزه خود و داخل شهرستان آمل نصب کرد. به همین راحتی. اگر به فکر پیشرفت شهر آمل نیستید حداقل به فکر آبروی شهر علویان و اولین خاستگاه شیعیان دوازده امامی را حفظ کنید و نگذارید هر شهری به گوشه ای از خاک دیار علویان دست درازی کند. آمل به عنوان اولین خاستگاه شیعیان باید الگوی دیگر شهرها باشد نه اینکه توسری خور و مظلوم واقع شود.شهر شیعه باید در تکاپو باشد. شهر شیعه باید در جنب و جوش باشد. حق مردم آمل و این شهر کهن با تمدن باشکوهش بیشتر از اینهاست. چه به سر پایتخت طبرستان آمد که امروز خاموش شده؟ چه به سر این شهر ولایتمدار آمده؟ چه به سر این شهر با آنهمه علما و دانشمندان و متفکران و نخبگان و صاحبنظران تأثیر گذارش آمده که فریاد نمی زند و حق خود را نمی گیرد. اگر می خواهید شهر پیشرفت کند ابتدا مسئولین و به دنبال آنها مردم باید نسبت به شهر تعصب و عرق خاصی داشته باشند. امید که مسئولین کوشا که در حال حاضر در آمل مشغول خدمت هستند دست وحدت بدهند و این شهر ولایتمدار و دار العلما و دارالمؤمنین را به اوج شکوهش برسانند. فرشاد راعی


پنج شنبه 25 آبان 1389برچسب:,

|


تصویر بالا نمایی از بقعه ناصر الحق اطروش کبیر در پایین بازار آمل می باشد. ناصرالحق اولین حکومت رسمی شیعه دوازده امامی جهان را به افتخار مازندران در آمل در سال 255 قمری هجری (سال 243 شمسی هجری) ایجاد کرده بود. اما امروزه در کمال ناباوری بدون هیچگونه توجهی ا سوی مسئولین در پارکی به همین نام رها شده است. این وبلاگ بیشتر در مورد شهر آمل و جاذبه های تاریخی و گردشگری و همچنین در مورد عالمان وبزرگان این شهر می باشد.×× از راعی ×× ************************* ابیاتی چند از شاعر گرانمایه طالب آملی: ... ... ... ... ... ... ... ... ... طالبا گمامبر که به سنبلستان هند فارغ ز یاد گلشن آمل نشسته ایم .................. نیَم ز دیدن کشمیر شاد چون طالب که سیر ساری و گلگشت آملم هوس است .................. ز مرغان چمن طالب، نواسنجی نمی بینم که طرز نغمه یاد از بلبل آمل نمی گیرد .................. به هیچ شهر دلم طالب از ملال نرست چه روز بود که بیرون زآملم کردند .................. چو من فرزانه ای برخاست از آن بوم طواف خاک آمل بایست کرد. ********************* به یاد دبیرستان تیزهوشان آمل ........................... شعر در مورد کلاس 302 دبیرستان استعدادهای درخشان آمل ... ... ... ... ... ... ... ... ... کنم روز و شب من خدا را سپاس که باشد مرا302 کلاس .................. سلامم به حامد به اصغر به هادی به فرزین و عارف به مسعود و مهدی .................. امیر نیاکی و فرشاد راعی به البرز و سامان و معراج و مانی .................. به سجاد سالار از شومیا جوان آملی، خضرایی، آریا .................. به برزنده و بر تقی هم سلام که باشد مرا در کلاس هم کلام .................. سعید و رسول و علی و رضا کنم ختم این شعر با مرتضی ***** شعر از امین راعی***** «در این شعر اسامی تمام افراد کلاس 302 سال تحصیلی 86-87 بجز خود شاعر آمده است.»
usamol0121@yahoo.com

آمل
سیاسی
مذهبی
ادبی
اخبار
شهدا
علما و دانشمندان آملی
متفرقه
تاریخی
جاذبه های گردشگری
تصاویر

راعی

اسفند 1391
شهريور 1391
تير 1391
ارديبهشت 1391
فروردين 1391
اسفند 1390
بهمن 1390
دی 1390
آذر 1390
آبان 1390
مهر 1390
شهريور 1390
ارديبهشت 1390
فروردين 1390
بهمن 1389
دی 1389
آذر 1389
آبان 1389
مهر 1389
شهريور 1389
مرداد 1389
ارديبهشت 1389
فروردين 1389
اسفند 1388
بهمن 1388
دی 1388

تلاش برای شهرستان کردن و جداسازی بخش دابودشت و تجزیه آمل خیانتی آشکار به آمل و مردم دابودشت و دشت سر
تحصیل، نیروی کار خلاق، خدمت سربازی، اشتغال، ازدواج
تصاویری زیبا از روستای ییلاقی گزناسرای آمل
آقای ابراهیمی،معاون سیاسی استان،بهتراست دبیرخانه همایش شیعه شناسی دراولین پایتخت تشیع جهان(آمل) باشد
شعر بدون نقطه از حضرت علامه حسن زاده آملی (حفظه الله)
معرفی دانشمندان آمل : آیت الله العظمی حاج میرزا هاشم آملی لاریجانی
دماوند مازندران قلب تپنده ایران زمین
ژنرال 13 ساله‌ی آملی که فرمانده سپاه سوم صدام را به زانو در آورد
رییس مجلس :وحدت شکل گرفته در شهر محسوس است/ما قلبا شما را دوست داریم /وجود یوسفیان ملا مایه پیشرفت ش
مرکز نمایشگاه های بین المللی استان نه در قائمشهر و نه در ساری، بلکه در آمل صنعتی و توریستی
دکتر یوسفیان با ۸۸هزار و۳۷۷ رای در استان اول شد / آمل با عزت ماند
یوسفیان ملا :اجازه نمی دهیم کارگران ،امیر منصور آریا بیکار شوند
یکی از خرده هایی که به دکتر یوسفیان می گیرن ....
از دشت سر تا موتلفه آمل و مازندنومه اصلاح طلب !
هفتم اسفند ۱۳۷۱ روزی محزون برای آملی ها
یادواره سردار رمضانعلی عبدی و سه شهید روستای ورامده لیتکوه آمل
کسی نبود به شما مشورت بدهد ؟ نقدپذیر که نیستید!
حضرت آیت‌الله جوادی آملی (حفظه الله) مجدداً بر وجود دانشگاه جامع دولتی در آمل تاکید کردند
شعر آمل
نصیری بخشدار لاریجان آمل : اوقاف شهرستان دماوند هیچ حقی در تولیت امامزاده هاشم(ع) ندارد
متن پیام امام صادق (ع) به مردم آمل و ساری
پیشتازی 685 پله ای دانشگاه شمال نسبت به دانشگاه صنعتی نوشیروانی در رتبه بندی (رنکینگ) جهانی دانشگاه
با عرض معذرت بخشی از نظرات پاک شده ....
کفر نویسی بر در و دیوار مساجد !!!!!!!!
بد نیست یه یادی از سه هزار میلیارد اختلاس کنیم !!!!!
مخترع مازندرانی در بخش پزشکی مقام آورد؛ «قلب» با ابتکار مخترع ایرانی تا "2 ماه" برای پیوند زنده می‌م
بررسی سابقه تاریخی عزاداری در آمل
چرا آمل باید فرودگاه داشته باشد؟
شعر محرم . شاعر ابوالفضل بادپا
محرم آمد و ....
گرامی باد 14 آبان روز ملی مازندران
آمل قهرمان مسابقات کشتی لوچوی مازندران
زندگی نامه آیت الله عبدالله جوادی آملی
گذری کوتاه بر آمل
چرا U.S.Amol ؟؟!!
سخن حضرت علامه حسن زاده آملی در مورد حضرت آیت الله خامنه ای رهبر انقلاب
بزرگداشت حماسه ششم بهمن سال 1360 مردم آمل
شهر آمل از نگاه لغت نامه ی دهخدا
متن بخشی از سخنرانی علامه حسن زاده آملی در تأیید و تأکید مقام رهبری
یک با یک برابر نیست !!!!!!!!!!!!
سخنرانی آیت الله طبرسی در مورد حماسه ششم بهمن سال1360
به بهانه افتخارآفريني مردم آمل در 6 بهمن 1360
یادواره سرداران و هزار شهید شهر آمل (هزار سنگر)
شرکت کاله به عنوان یک کارخانه صنایع غذایی موفق
پیام تبریک به مناسبت دستگیری ریگی
بیوگرافی شهر آمل (قسمت 1 )
اثبات وجود خدا و توحید او
تاریخچه شهر آمل- قسمت 2
اندیشه نیچه
تیم کاله شهر آمل(مازندران)


تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان هزارسنگر شهر من آمل و آدرس usamol.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





هزارسنگر آمل
آمل سهم
طرفداران والیبال کاله آمل
دماوند آمل - Damavand Amol
روستای هاره
هواداران ذاکر اهل بیت
محمد کندلویی لاریجانی
هیئت سائلین الحسین شهرستان هزارسنگر آمل
اخبار شهرستان آمل
شاعران آمل
بچه مذهبی ( آمل )
روستای دیورز (لیتکوه آمل)
آمل نیوز
دبیرستان امام خمینی آمل
شورای اسلامی شهر آمل
فرمانداری آمل
شرکت کاله آمل (لبنی)
شرکت کاله آمل (گوشتی)
حماسه 6 بهمن آمل در ویکی پدیا
حزب الله آمل و لاریجان
نماز جمعه آمل
دلنوشته های شهروندان آملی
ابولفضل بادپا
شهر ما آمل(مهندس روزبه نصیری آملی)
سعید قبادی
انجمن نجوم آماتوری حاسب آملی
دوستم علی،اینجا مال توست
آملی
طالب آملی
هراز نیوز
وبسایت خبری تحلیلی 6 بهمن
میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان آمل
وب سایت جامع آمل
پایگاه اطلاع رسانی شهرداری آمل
دانشگاه شمال
علامه حسن زاده آملی
شوری سنج اب اکواریوم
کمربند چاقویی مخفی

کیت اگزوز ریموت دار برقی
ارسال هوایی بار از چین
خرید از علی اکسپرس
ریحون مگ
مجله خبری کسب و کار برتر


نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار وب سایت:
 

بازدید امروز : 210
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 213
بازدید ماه : 236
بازدید کل : 11463
تعداد مطالب : 127
تعداد نظرات : 36
تعداد آنلاین : 1

Alternative content


اوقات شرعی
........................ onLoad and onUnload Example

...........................