هزارسنگر شهر من آمل- Amol is my city

 

 

 

 

 

 

آمل شهر حماسه ششم بهمن سال60،آمل شهر هزارسنگر،آمل سرای دماوند،آمل اولین خاستگاه شیعیان دوازده امامی جهان،آمل آمل آمل



تلاش برای شهرستان کردن و جداسازی بخش دابودشت و تجزیه آمل خیانتی آشکار به آمل و مردم دابودشت و دشت سر

 

چندی پیش خبری با مضمون زیر در خروجی سایت های خبری همچون خبرگزاری مهر و فارس قرار گرفت و برخی خبرگزاری های استانی هم به آن دامن زدند.

"معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران گفت: طاهایی استاندار مازندران تاکید کرد که روند شهرستان شدن دابودشت را دنبال کنیم و طی روزهای آینده روند شهرستان شدن این منطقه پیگیری می‌شود."

هادی ابراهیمی، معاون سیاسی امنیتی استاندار مازندران که شامگاه جمعه در آیین افتتاح بخش دشت‌سر به عنوان پنجمین بخش شهرستان آمل حاضر شد، گفت: "با توجه به جمعیت 120 هزار نفری بخش دابودشت آمل، استاندار مازندران تاکید کرد به مردم این منطقه اعلام شود که روند شهرستان شدن دابودشت مازندران را دنبال می‌کنیم. ابراهیمی با تاکید بر اینکه خواسته مردم و مسئولان در این منطقه با جدیت تمام پیگیری می‌شود، اذعان داشت: من به مردم قول می‌دهم در روزهای آینده روند شهرستان شدن این منطقه را از سوی استانداری پیگیری کنم، زیرا جمعیت بالا و ظرفیت فوق‌العاده این منطقه برای ارتقا به شهرستانی با چند بخش آماده و مهیا است." ایشان همچنین از ایجاد بخش ها و شهرستان های جدید دیگر در استان مازندران ابراز خوشنودی نمودند و عنوان کردند : "اراده ما این است تا در هر منطقه‌ای که ظرفیت موجود است، تبدیل به بخش یا شهرستان را داشته باشیم و در این راه نیز با تمام وجود خواسته‌های مردم را دنبال می‌کنیم." همچنین عزت الله یوسفیان ملا نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی گفتند: "در تلاش برای ارتقای یکی از بخش‌های پرجمعیت آمل به شهرستانی مستقل هستیم که البته این مسئله را در مازندران نیز دنبال می‌کنیم." !!!!

در ابتدا و قبل از اینکه حرف دل مردم آمل را بزنیم، تحلیلی منطقی داشته باشیم به این حرکت مشکوک و ببینیم آیا این کار سودی به حال مردم دارد یا توجیه اقتصادی برای این کار وجود دارد و اینکه آیا هیچ گونه کار کارشناسی شده ای در این مورد انجام شده است؟ و آیا اصلا این مورد خواسته مردم آن منطقه است یا اینکه یک عده قصد تفرقه افکنی بین امت مسلمان را دارند؟

اول : ارتقا مناطق مختلف شهری به شهرستان زمانی لازم و ضروری است که فاصله روستاها و بخش ها از مرکز شهرستان زیاد باشد و مردم در انجام کارهای اداری دچار مشکل شوند و به عبارتی بیارزد که هزینه اضافه ای انجام و شهرستان جدیدی ایجاد شود. در مازندران که با کمتر از نیم ساعت رانندگی می توان به مرکز شهرستان دسترسی داشت، چه نیازی به ایجاد شهرستان جدید می باشد؟ حال آنکه در مورد منطقه دابودشت با ده دقیقه رانندگی می توان به مرکز شهرستان و مناطق اداری رسید و کار اداری را انجام داد و اصلا مگر چقدر نیاز به رجوع به ادارات کل شهرستان است؟

دوم : همانطور که می دانیم شهرستان آمل و در راس آن منطقه دابودشت بزرگترین قطب کشت برنج کشور می باشد و حالا سوال اینجاست که مسئولین استان مازندران چه هدفی را از تخریب زمین های حاصل خیز کشاورزی در این منطقه دنبال می کنند؟ شما تصور کنید با این حجم از شهرستان کردن مناطق کشاورزی در مازندران چه مقدار از زمین های حاصلخیز کشور نابود شده و به جای آن خیابان ها و اداره جات و امکانات جدید ایجاد میشود و همانطور که شما با شهر کردن این مناطق، زمین های کشاورزی را نابود می کنید، به دنبال آن فرهنگ مردم منطقه را هم نابود می کنید و دیگر آن روستایی زحمت کش که حالا شهرنشین شد، به دنبال کشت در زمین کشاورزی خود نمی رود، چراکه با شهرستان شدن قیمت زمین ها بالا رفته و آن کشاورز زحمت کش با یک حساب سرانگشتی ساده به این نتیجه می رسد که دیگر نمی ارزد به کشاورزی بپردازد.(همچنان که در حال حاضر وضعیت برای کشاورزان خیلی هم عالی نیست و سود دسترنجشان را دلال ها می برند) در نتیجه خواهیم دید که تولید غذا در کشور کم می شود و کشوری هم که نتواند غذای مردم خود را تامین کند، آسیب پذیرترین کشور می شود. بنابراین خیلی هم نباید از این مسئله خوشحال باشید و از ایجاد بخش ها و شهرستان های جدید دیگر در استان مازندران ابراز خوشنودی نمایید.!!

سوم : آیا فکر هزینه زیاد ایجاد اداره جات و موارد مورد نیاز برای شهرستان کردن آن منطقه شده است؟ آیا بهتر نیست بجای این کار اشتباه و هزینه اضافی بیاییم به امکانات کشاورزی آن منطقه سر و سامان بدهیم؟ مردم شهرستان آمل سال هاست درخواست ایجاد دانشگاه جامع دولتی و همچنین امکانات فرودگاهی در این شهرستان را دارند و شما به این خواسته مردم آمل توجه نمی کنید و مخصوصا رفتید پی تجزیه کردن شهرستان آمل و همان چیزی که مردم هیچکدام از مناطق پنج گانه آمل بزرگ نمی خواهند. البته شاید برخی از مسئولین شهرستانی و استانی به هر نوعی منفعت خود را در این کار دنبال می کنند که می خواهند پیگیر این مورد شوند.

چهارم : بنده در عجبم که چرا با توجه به اینکه مردم بندپی بابل و یا امیرکلا بابل سالهاست پیگیر و دنبال شهرستان شدن منطقه خود هستند خواسته های بجایشان به شدت سرکوب شده و حقشان نادیده گرفته می شود، در حالیکه می آیید در آمل و قول می دهید در طول چند روز یک شهرستان جدید ایجاد کنید!! ما نمی دانیم چه در پس سیاست استان و شهرستان می گذرد که برخی مسئولین شهرستان و استان، با سوء استفاده از سکوت و بی خبری مردم ما دست به چنین خیانت آشکاری می زنند. آری بنده در این مورد با شما موافقم که هر یک از مناطق آمل به تنهایی ظرفیت فوق العاده ای دارند، به گونه ای که حتی آمل با نیمی از صنعت استان مازندران به تنهایی ظرفیت ارتقا به یک استان را هم دارد. اما این دلیل بر تجزیه طلبی و جدایی نیست.

حالا بنده چند خطی را با مسئولین مربوطه حرف دارم که شاید حرف دل خیلی از هم شهری های عزیز دابودشتیمان هم باشد. آقای هادی ابراهیمی حرف از خواسته مردم و مسئولان در این مورد زدید!! بنده تا آنجایی که خبر دارم و اخبار شهرستان را دنبال می کنم، هیچگونه موردی در این زمینه اعلام نشده که مردم شریف و همشهریان دابودشتیمان درخواست جدایی و استقلال داشته باشند، از چند نفر از دوستان و فعالین دابودشتی هم در این مورد سوال کردم، اظهار بی اطلاعی کردند و متعجبانه برآشفتند که دابودشت یعنی آمل و جدایی دابودشت از آمل امکان پذیر نمی باشد و اینکه هر دابودشتی به آملی بودن خود افتخار می کند و نمی خواهند با جدایی از آمل، این افتخار را از دست دهند. همچنین گفتید خواسته مسئولان این منطقه هم هست، لذا از شما درخواست دارم تا نام این مسئولین عزیز و خدمتکار را به دفاتر نشریات و مطبوعات کاغذی و مجازی شهرستان آمل ارسال نمایید تا مردم شریف شهرستان هزارسنگر آمل و خصوصا مردم دابودشت، این مسئولین و یا بعبارتی بهتر است بگویم خائنین به آمل بزرگ را بشناسند. لذا مردم منطقه از مسئولین خدومی همچون شما انتظار دلسوزی برای دابودشت را ندارند و به قول معروف "از طلا گشتن پشیمان گشته ایم، مرحمت فرموده ما را مس کنید."

همچنین جناب آقای عزت الله یوسفیان هم بداند که در صورت جدایی دابودشت از آمارد زمین ما، دیگر جایی بین مردم آمل نخواهد داشت، همانطور که مسئولین گذشته بخاطر آن خیانت بزرگ و جدایی چمستان و نور و محمودآباد از آمل مورد نفرت مردم آمل قرار گرفتند. بنابراین بهتر است ایشان بجای پیگیری شهرستان کردن بخش زیبا و تجزیه قطب برنج کشور و جداسازی دابودشت زیبا از آمل بزرگ به همان طرح متروی تهران آمل بپردازند که در دوره انتخابات وعده داده بودند و لازم است گزارش کاری از این طرح بزرگ به نشریات و مطبوعات شهرستان بدهند تا مردم شریف آمل و مازندران از مراحل پیشرفت این طرح باخبر شوند!!. همچنین لازم است یادآوری کنم که جناب آقای یوسفیان در دوران انتخابات مجلس نهم به مردم آمل قول داده بودند که تا زمانی که هستند اجازه نمی دهند حتی یک وجب از آمل جدا شود و ما مردم آمل امروز از ایشان می خواهیم که حداقل به این وعده و گفته خود عمل کند.

تلاش برای جداسازی بخش دابودشت و تجزیه آمل بزرگ، خیانتی آشکار به آمل و مردم دشت سر و دابودشت می باشد. آمل یعنی لاریجان، دابودشت، لیتکوه، امام زاده عبدالله، دشت سر و دیگر مناطق، و تجزیه آمل بیش از این مقدار دیگر قابل تحمل مردم آمل نمی باشد، و مردمِ هر یک از بخش های پنج گانه شهرستان آمل بزرگ افتخارشان این است که یک آملی هستند و به هیچ وجه نمی خواهند با شهرستان شدن و جدا شدن از آمل، این افتخار را از دست بدهند. همین مردمان بخش های دابودشت و لیتکوه و دشت سر بودند که در ششم بهمن ماه سال شصت از روستاهای اطراف به شهر آمل آمدند و با اتحاد و همدلیشان مانع از سقوط شهرشان شدند و آن حماسه عظیم را آفریدند. همین مردمی که شما مرکزنشینان قصد تفرقه بین آن ها را دارید و این قصد ایجاد تفرقه بین مردم متدین و اسلامی کاملا واضح و آشکار است.

دلسوزان و فعالان شهرستان آمل به هوش باشند و اجازه چنین کاری را ندهند، چرا که آیندگان حتما از ما خواهند پرسید که در زمان تجزیه آمل شما کجا بودید، همانطور که الآن مردم آمل، خائنین و دست اندرکاران و مسئولان بی کفایت گذشته را نمی بخشند که در زمانشان چمستان و نور و محمودآباد را از آمل جدا کردند و آن ها ساکت ماندند و فقط تماشا کردند و این شد که شهرستان آمل بخش عظیمی از جمعیت انسانی و وسعت خود را از دست داد. جناب آقای یوسفیان، نماینده محترم مردم شریف آمل هم مراقب باشند تا در جرگه همان مسئولین بی کفایت و مورد تنفر گذشته قرار نگیرند، و همچنان در راه خدمت به آمل بکوشند. و امروز ما مردم مناطق پنج گانه آمل نه تنها مخالف سرسخت تجزیه بیشتر آمل هستیم، بلکه خواستار بازگرداندن دابوی شمالی و هرازپی شمالی (که همان سرخرود زیبا باشد) به سرزمین مادری خود هستیم. چراکه سرخرود ریشه در تاریخ آمل کهن دارد و نام سرخرود خود برگرفته از قتل عام مردم آمل در حمله مغول به این شهر و بریدن سر مردم آمل و خونین رنگ شدن رود هراز است. از بی کفایتی مسئولان گذشته و سکوت مردم آن زمان آمل بود که الآن روستای زادگاه ملک الشعرا طالب آملی خارج از شهرستان آمل قرار دارد و ما مردم آمل خواستار بازگرداندن این مناطق و جمعیت آن ها به آمل بزرگ هستیم. مگر فاصله بین آمل و محمودآباد به مقدار بیست کیلومتر نیست؟ پس چرا در هنگام جداسازی پنج کیلومتر در آمل و پانزده کیلومتر در محمودآباد قرار گرفت؟ مگر نه این که این تقسیم بندی ناعادلانه برای تکمیل و به حد نصاب رسیدن جمعیت برای گرفتن یک نماینده بود؟ حالا که جمعیت شهر محمودآباد از حد نصاب گذشته، آن مناطق فوق الذکر باید به آمل بازگردد تا آمل به حق خود که همان دو نماینده­ای شدن است برسد. مسئولین دلسوز شهرستان آمل و در راسشان نماینده محترم، هرچه زودتر جلوی این خیانت آشکار و عظیم را بگیرند و اجازه ندهند تا آمل بیش از این تجزیه شود، وگرنه در صورت مسامحه و سهل انگاری، با خشم و نفرت مردم حماسه آفرین آمل مواجه می شوند و بترسند از روزی که مردم آمل دست به کار شوند، و نبینند که مردم آمل سکوت کردند، این مردم در ابتدا در مقابل اتحادیه کمونیست ها در سال شصت هم سکوت کردند ولی در نهایت پاسخ محکمی به فتنه انگیزان دادند. بنده از نشریات و خبرنگاران فعال و قوی شهرستان عاجزانه درخواست دارم مردم را از این خیانت آشکار آگاه سازند و دست اندرکاران این خیانت را شناسایی و به مردم معرفی نمایند که دیگر سکوت در قبال منافع آمل پسندیده نیست.

فرشاد راعی – هزارسنگر شهر من آمل

 


تحصیل، نیروی کار خلاق، خدمت سربازی، اشتغال، ازدواج

 

تحصیلات دانشگاهی از مهمترین شاخصه های پیشرفت جوامع امروزی است و در مقابل، دلیل عدم پیشرفت و خودکفایی کشورهای غنی اما فقیر در بی سوادی مردم آن جامعه است، کشورهایی که غنی از معادن و منابع خدادای هستند، اما علم و دانش بهره برداری از آن را ندارند و به ناچار به سمت خام فروشی می روند. مثلا نفتی که باید به مواد با ارزش و گران قیمت تبدیل شود، به صورت خام فروخته می شود و یا الماسی که باید تراش خورده شود و به قیمت گزاف به فروش برسدو اشتغالزایی کند، به صورت کامیونی به کشورهای دارای علم فروخته می شود. این است راز گرسنه ماندن بسیاری از کشورهای غنی اما فقیر آفریقا.....

و اما باید توجه داشت، کشوری که تحصیل کرده و باسواد بسیاری دارد، بتواند از این قشر تحصیل کرده کار بکشد و بی دلیل نیروی کار خلاق را معطل نکند و جلوی انرژی سرشار او را نگیرد. اینجاست که می گوییم، فقط جامعه باسواد داشتن دردی را دوا نمی کند. این مقدمه سازی را کردم تا مطلب مهم تر را عنوان کنم... مطلبی که اگر فکری به حال این موضوع نشود، در سال های نه چندان دور، وضعیت اجتماعی کشور را دچار اختلال و مشکل می کند و ازینروست که باید هوشیار بود و علاج واقعه را قبل از وقوع حادثه کرد. منظورم مشکل بالا رفتن میانگین سن ازدواج در کشور است و آثار و عواقب سو که به همراه دارد... شاید بگویید مشکل بالا رفتن سن ازدواج چه ربطی دارد به مقدمه چینی بالا!!! ولی اگر واکاوی کنیم و دلایل بالا رفتن سن ازدواج را خارج از گرانی و افزایش سطح توقعات خانم ها در چیز دیگری هم جستجو کنیم، به چیزی که با مقدمه بالا هماهنگی داشته باشد، می رسیم. اصلا در این نوشته نمی خواهم کاری با افزایش سن ازدواج و آثار و پیامدهای آن داشته باشم و بیشتر به مهترین دلیل این مسئله مهم یعنی فرسایشی کردن و طولانی کردن راه رسیدن به کار می پردازم. می خواهم بگویم متاسفانه در کشور ما یک دانشجو و یا به عبارت دیگر یک نیروی کار خلاق تا زمانی که کارت پایان خدمت در دست ندارد نمی تواند طبق قانون و برخوردار از مزایای قانون کار مشغول به حرفه و کار خاصی شود و حداقل حقوق ماهیانه اندکی داشته باشد. که البته این مسئله فقط در مورد پسرها صدق می کند و خانم ها از این مسئله ممستثنا هستند و همانطور که می دانید، جامعه از پسرها انتظار دیگری دارد، چراکه باید بار مسئولیت یک خانواده را به دوش بکشند. بیایید اینگونه به قضیه بنگریم، یک پسر که در سن 18 و یا 19 سالگی وارد دانشگاه شد و اگر دانشجوی متوسطی بود در سن 24 سالگی موفق به اخذ مدرک کارشناسی می شود و اگرهم بخواد دو سالی را معطل کارشناسی ارشد بشود و یک سالی هم در این بین، جمعا می شود تا سن 27 سالگی. به اضافه دو سال خدمت سربازی می شود 29 و یک سال دنبال کار بودن، حدودا 30 سال برای پسری که می خواهد با مدرک کارشناسی ارشد مشغول به کار شود. البته بعد از 30 سال اگر برای کار به یک جایی مراجعه کرد همه از او سابقه کار می خواهند، می رود تا در جایی استخدام شود تا سابقه کار تهیه کند، آنجا هم از او سابقه کار می خواهند، ماندیم این سابقه کار باید از کجا پیدا شود!!! از طرفی کارشناسان امر فرموده اند(بنده نگفتم): سنین بین 20 الی 30 اوج خلاقیت و نبوغ یک انسان هست و اصولا یک فرد، حین تحصیل خلاقیت های بیشتری دارد و اگر توجه کرده باشید بیشترین ایده ها و خلاقیت های نو در این سنین به فکر یک فرد می رسد. حالا خودتان حساب کنید که چطور این نیروی کار خلاق به هدر می رود. از طرفی مسئولین امر به دنبال دلایل افزایش سن ازدواج هستند و در اقدامی غیر کارشناسانه می آیند طول دوره لیسانس یا همان کارشناسی را کم می کنند!!! با این کار همان چهار نفری هم که جرات ازدواج دانشجویی داشتند، بی خیال ازدواج می شوند چراکه عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکل ها و بعد از آن یکی دو ترم مشروطی... همانطور که محاسبه شد، مشاهده کردید که به راحتی میانگین سن ازدواج به 30 سال رسید و شاخص فساد اخلاقی در جامعه رو به افزایش. (البته اگر دو سال برای جمع آوری سرمایه لازم برای ازدواج به آن 30 سال اضافه نکنیم) و اما چاره کار در چیست؟؟ چاره کار در آموزه های گذشتگان است و اینکه کار بازدارنده از فساد و معتاد شدن جوانان است. مثلا در مورد دانشجویان اگر قانون کار تغییر می کرد و معافیت تحصیلی در مورد کار هم صادق بود، خیلی از مشکلات حل می شد و آن دانشجو از سن 22 – 23 سالگی مشغول کار و جمع آوری سرمایه لازم میشد. یعنی اینکه پسرها تا زمانی که اشتغال به تحصیل دارند و از معافیت تحصیلی استفاده می کنند، بتوانند مشغول به کار شوند و تمامی قانون کار هم در مورد آن ها صدق کند. به طوری می شود گفت کارآموزی با حقوق، به این ترتیب بعد از فارغ التحصیلی هم حداقل چند سالی سابقه کار برای خود دست و پا می کند. باید به این نکته هم توجه داشته باشیم که بیشترین پیشنهادات کار هم در دوره دانشجویی به افراد داده می شود. مزیت دیگر این مورد، این است که آن پسر که حالا در سن 30 سالگی برای خود مردی شده!!، پیش خودش نمی گه  " اگه به جای این همه درس خوندن می رفتم تو بازار الآن فلان قدر سرمایه داشتم " و بعد از 30 سال سرمایه اندکی برای خود دست و پا می کرد و یا اینکه حداقل در همان سن 23 – 24 سالگی جرات قبول مسئولیت یک خانواده را به خود می داد.

فرشاد راعی


تصاویری زیبا از روستای ییلاقی گزناسرای آمل

روستای گزناسرا از سه راه قابل دسترسی می باشد.

1. از طرف روستای واز

2. از طرف روستای خوشواش

3. از طرف روستای سنگ درکا

 

نمایی از روستای گزناسرای آمل از سمت جنوبی

نمایی از روستای گزناسرای آمل از سمت جنوبی

راه ارتباطی جنگلی گزناسرای آمل

راه ارتباطی جنگلی گزناسرای آمل

کوه های اطراف گزناسرای کوه آمل

کوه های اطراف گزناسرای کوه آمل

کوه های اطراف گزناسراکوه آمل

کوه های اطراف گزناسراکوه آمل

نمایی از سمت غربی روستای گزناسرای آمل

نمایی از سمت غربی روستای گزناسرای آمل

گزناسرا در مه - گزناسرای آمل

گزناسرا در مه - گزناسرای آمل

نمایی از جنوب شرقی گزناسرای آمل

نمایی از جنوب شرقی گزناسرای آمل

جاده وسط روستای گزناسرا

جاده وسط روستای گزناسرا

چمازچال چشمه - گزناسرای آمل

چمازچال چشمه - گزناسرای آمل


آقای ابراهیمی،معاون سیاسی استان،بهتراست دبیرخانه همایش شیعه شناسی دراولین پایتخت تشیع جهان(آمل) باشد

هفته پیش، خبری در خبرگزاری ها نظرم را جلب کرد. جناب آقای هادی ابراهیمی معاون سیاسی امنیتی استانداری از برگزاری اولین همایش ملی تشیع و تبرستان، آبانماه امسال در مرزن آباد مازندران خبر دادند. و دلیل انتخاب این منطقه را نقطه اتصال علویان با مردم شیعی این استان خواندند. ایشان همچنین اظهار داشتند با راه اندازی دبیرخانه دائمی همایش ملی تشیع و تبرستان در مرزن آباد (!) موضوعات و اهداف همایش پیگیری و عملیاتی خواهد شد.

حال سخن بنده با آقای ابراهیمی این است که اولاً چرا باید این همایش در حد تبرستان و حد ملی محدود شود؟! مگر نه اینکه علویان طبرستان اولین حکومت مستقل و شیعی دوازده امامی جهان را به مرکزیت آمل ایجاد کردند؟ پس بهتر است این همایش در ابعاد بین المللی و جهان اسلام برگزار شود. دوم اینکه چرا اصلاً باید این همایش و دبیرخانه دائمی آن در مرزن آباد ایجاد شود؟! اصلاً این حرف که گفتید: "مرزن آباد نقطه اتصال علویان با مردم شیعی این استان است"!! یعنی چه؟ مثلاً یعنی اینکه مردم مازندران از قبل شیعه بودند و علویان آمدند به آن ها متصل شدند؟! اصلا علویان با شیعیان چه فرقی می کنند؟ نمی دانم شما از مشاوره و راهنمایی چه افرادی استفاده کردید که این اطلاعات نادرست را به شما رساندند. آیا این مشاوران بدون تعصب خاصی نظر داده اند؟ و اصلاً می خواهم بدانم این افراد از چه منابع تاریخی استفاده کرده اند، بگویند ما هم برویم مطالعه کنیم. لذا در این مبحث دو حالت وجود دارد. اول اینکه شما قبول ندارید اولین حکومت رسمی و مستقل تشیع جهان در آمل ایجاد شده، بگویید تا منابع و مراجع تاریخی را برای شما اعلام کنیم. حالت دوم این است که شما آمل را به عنوان اولین پایتخت تشیع دوازده امامی جهان قبول دارید (که حتما هم در باطن و در اصل همینگونه است) پس چرا یک شهر دیگر را به عنوان دبیرخانه دائمی این همایش انتخاب کردید.؟ آیا بهتر نیست این همایش در ابعاد بین المللی و در نخستین پایتخت تشیع دوازده امامی جهان یعنی آمل و در کنار آرامگاه سرداران و بزرگان این قیام بزرگ ملی مذهبی و در دارالعلم و کهن شهر ایران، هرچه باشکوهتر برگزار شود؟ شهر تبریز که اولین پایتخت شیعه نبود، همایش بین المللی برگزار کرد، حالا مسئولین مازندران به یک همایش ملی بسنده کرده اند.

روی دیگر درد دل من با مسئولین و دلسوزان کهن شهر و دارالعلم ایران، اولین خاستگاه حکومت شیعه دوازده امامی جهان و شهر حماسه های بزرگ ملی مذهبی است، بیایید همه با هم دست به دست هم آمل را به جایگاه واقعی خود برگردانیم. در درجه اول ایجاد موسسه آمل شناسی بسیار ضروری می نماید. با همکاری حوزه های علمیه آمل، دانشکده علوم قرآنی، دانشگاه آزاد آیت الله آملی، دانشگاه شمال، دانشگاه پیام نور و دیگر مراکز آموزش عالی شهرستان، انتشارات شمال پایدار و همچنین با همکاری و حمایت مطبوعات و خبرگزاری های اینترنتی آمل به همراه وبلاگ نویسان فعال حوزه شهرستان و دیگر مراکزی که توانایی همکاری دارند، می توانیم به این مهم دست یابیم. همه فعالین فرهنگی سطح شهرستان آمل در حال حاضر باید با همکاری هم در فکر ایجاد دبیرخانه دائمی همایش های سالانه بین المللی تشیع و گفتمان جهان اسلام باشیم و این ظرفیت و پتانسیل در آمل وجود دارد. در کنار همایش، شرکت کنندگان می توانند از مقبره های بزرگانی همچون ناصرالی الحق (ناصر اطروش کبیر 301-304 ه.ق) - که 13 سال بعد از تشکیل اولین حکومت شیعی توسط داعی کبیر (250-287 ه.ق) در آمل، این حکومت را ادامه داد.- و مقبره میرزا قوام الدین مرعشی آملی سرسلسله مرعشیان تبرستان بازدید بعمل آورند.

ظاهراً سکوت آمل موجب پایمال شدن حقوق این شهر در زمینه های مختلف جغرافیایی، سیاسی، تاریخی و علمی شده. چراکه مسئولین استان و مخصوصا جناب آقای ابراهیمی بهتر است بدانند، با همین ندانم کاری ها و نادیده گرفتن ها و سکوت کردن هاست که امروز از طرف استان تهران ادعای مالکیت بخش هایی از لاریجان آمل را دارند.(هرچند فیروزکوه را در مراحل مختلف از دست دادیم) و یا اینکه تبریز خود را اولین پایتخت تشیع جهان می داند و همچنین اخیراً زنجان هم، همچنین ادعایی دارد به طوری که تاریخ ایجاد حکومت تشیع در تبریز به سال 906 هجری و در زنجان به 703 هجری برمی گردد. در حالی که داعی کبیر در سال 250 هجری اقدام به تاسیس و بنیانگذاری اولین حکومت تشیع جهان در آمل نمود. و قبل از آن هم آمل و تبرستان مرکز قیام های مردم شیعی علیه عباسیان بود، در حالی که منابع تاریخی گوناگون از ارسال نامه ای از حضرت امام صادق (ع) در سال 136 ه.ق برای مردم آمل و ساری خبر داده اند. حال قضاوت با خودتان است که عنوان نخستین خاستگاه و پایتخت تشیع جهان برازنده کدام شهر است و دبیرخانه همایش های بین المللی تشیع و گفتمان جهان اسلام باید در کدام شهر با عقبه تاریخی فرهنگی عظیم باشد.

در خاتمه این سخن حضرت آیت الله جوادی آملی مفسر قرآن کریم و استاد برجسته معارف اسلامی را به شما یادآور می شوم که فرمودند: «چرا ما شیعیان در حالی که کنار سفره این بزرگان نشسته ایم و مدیون آن ها هستیم، نباید آن ها را بشناسیم و تکریم کنیم؟»

فرشاد راعی


شعر بدون نقطه از حضرت علامه حسن زاده آملی (حفظه الله)

علامه حسن زاده آملی
 
علامه حسن زاده آملی شعری بدون نقطه در وصف پیامبر اعظم (ص) سروده‌اند که بدین ترتیب است:
 
محمود مسلم ملائک

امار مطاع در ممالک

هم سالک و هم سلوک و مسلوک

او مالک و ماسواه مملوک

هر حکم که داد هر دل آگاه

سر لوحه حکم اسم الله

اسمی که در او دوای هر درد

اسمی که روای مرئه و مرد

اسمی که مراد آدم آمد

اسمی که سرود عالم آمد

سوداگر اگر در او دل آسود

سودا همه سود دارد و سود

مر همدم کردگار عالم

کی هول و هراس دارد و همّ

دل در حرم مطهر او

گل گردد و هم معطّر او

هر دل که ولای وصل دارد

همواره هوای وصل دارد

موسی که هوای طور دارد

کی دل سر وصل حور دارد

ای وای مر آدم هوس را

دل داده کام سگ مگس را

در وصل صمد رسد رصدگر

در اسم احد رود سراسر

درگاه سحر مراد سالک

دادار دهد علی مسالک

لوح دل آملی اوّاه

دارد صور ملائک الله‬

منبع :سفیر هراز

چهار شنبه 30 فروردين 1391برچسب:حضرت علامه حسن زاده آملی,شعر بدون نقطه,آمل,

|

معرفی دانشمندان آمل : آیت الله العظمی حاج میرزا هاشم آملی لاریجانی

منبع : هراز نیوز

عالمی بزرگ مردی زنده دل ادیبی سیاس و حکیمی بارز ،میرزا هاشم اردشیر لاریجانی،معروف به میرزا هاشم آملی در سال ۱۲۷۸هجری شمسی در روستای پردمه لاریجان، در شهر علم و فلسفه شهر آمل، به دنیا آمد. خانه ساده مرحوم میرزا محمد کودکی به دنیا آمد که نامش را هاشم گذاشتند. مادرش شب تولد وی، در خواب دیده بود که ستاره ای ازآسمان فرود آمد و او آن را در آغوش کشیده، در میان پارچه ای قرارداده بود. با تولد این ستاره دیدگان همه روشن شد و سیمای کودک نورسیده از آینده ای درخشان و چهره ای تاب ناک نوید می داد. دوران کودکی را در دامان پاک پدر و مادر باتقوایش پشت سر نهاد و پس از فراگیری قرآن و تحصیلات ابتدایی، با استعداد سرشاری که داشت و عشق به تحصیل علوم دینی که از ابتدا در آن نمایان بود به فراگیری ادبیات عرب و مقدمات علوم نزد مرحوم آقا سید تاج و آقا شیخ احمد آملی پرداخت و تا مرحله سطوح را در همان شهر فراگرفت.در دوران کودکی، به فراگیری ادبیات عرب و مقدمات علوم نزد آقا سید تاج و احمد آملی پرداخت و تا مرحله سطوح را در همان شهر فراگرفت . در سیزده سالگی، برای ادامه تحصیل به حوزهٔ تهران رفت و به مدرسهٔ سپهسالار که زیر نظر سید حسن مدرس اداره می‌شد رفت و تا بیست و پنج سالگی در آن مدرسه به فراگیری علوم دینی پرداخت. میرزا محمدرضا فقیه لاریجانی، سید محمد تنکابنی، میرزا یدالله نظرپاک، محمدعلی لواسانی، میرزا طاهر تنکابنی، میرزا ابوالحسن شعرانی و محمدعلی شاه‌آبادی از اساتید وی در این مدت بودند.در سال ۱۳۰۵ به قم رفت. او در آنجا در درس عبدالکریم حائری یزدی، محمد حجت کوه‌کمری، محمدعلی شاه‌آبادی و محمدعلی حائری قمی حاضر شد و در مدت شش سال از آنان بهره برد. وی در این مدت دروس فقه، اصول، رجال، حدیث، فلسفه و عرفان را فرا گرفت.وی پس از دریافت اجازه اجتهاد از عبدالکریم حائری یزدی و محمد حجت کوه‌کمری، به حوزهٔ نجف مهاجرت کرد. درنجف به سال ۱۳۵۱ در مدرسه بزرگ آخوند ساکن شد و در درس فقه و اصول سید ابوالحسن اصفهانی، آقاضیاءالدین عراقی و میرزای نائینی حاضر شد.پس از تصویب قانون انجمن‌های ایالتی و ولایتی، در مهرماه ۱۳۴۱و اعتراض مراجع تقلید، وی یکی از چهره‌های سرشناس مبارز روحانیت بود. نام وی همواره ذیل اعلامیه‌های دسته جمعی مراجع تقلید دیده می‌شد.وی از اولین کسانی بود که دولت منتخب امام را تأیید کرد.ایشان در دوران انقلاب از جمله فقها و آیاتی بودند که همواره از امام عالیقدر به عنوان رهبری انقلاب و مقام امامت یاد می‌کردند و همراه و همگام با امام در دوران مبارزه و انقلاب بودند و اعلامیه‌های باقیمانده از آن عالم بزرگوار شاهد بر این مدعاست.پس از فوت امام و انتخاب آیت الله خامنه‌ای به مقام رهبری انقلاب، ایشان طی نامه‌ای بیعت خود را با معظم له اعلام کرده و تاکید کردند: انتخاب شایسته حضرتعالی که فردی دانشمند و اسلام‌شناس و صاحب درایت هستید از جانب مجلس خبرگان، مایه امیدواری و تسکین است.آیت اللّه میرزا هاشم آملی به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام بسیار عشق می ورزید. هرگاه نام امیرمؤمنان علی علیه السلام را می آورد، اشک در دیدگانش حلقه می زد و زمانی که از خواب بر می خاست، به شوق امیرمؤمنان بر آن حضرت درود می فرستاد و می فرمود: “السلام علیک یا امیرالمؤمنین و رحمة اللّه و برکاته”.ایشان در مجلس عزایی که در ده شب اول ماه محرم درمسجد اعظم قم بر پا می کرد، با صدای بلند گریه کرده و اشک می ریخت. هر صبح جمعه هم در منزل ایشان مجلس ذکر مصیبت امامان بر پا بود و این سنت نیک را سالیان طولانی ادامه دادند. آیت اللّه میرزا هاشم آملی به زیارت عاشورا و جامعه کبیره اهمیت می داد و آن دو را بسیار می خواند.مرحوم آیت اللّه العظمی میرزا هاشم آملی، یکی از چهره های سرشناس مبارز بود که با شروع برنامه های ضد اسلامی رژیم منحوس شاهنشاهی، در قالب تصویب قانون انجمن های ایالتی و ولایتی در سال ۱۳۴۱ ش، عمق فاجعه را احساس کرده و بی درنگ به میدان آمدند، به طوری که نام ایشان همواره ذیل اعلامیه های دسته جمعی مراجع تقلید دیده می شد. خانه اش محل شور و گردهمایی مبارزان و دیدگاه وی، روشن گر راه مبارزه بود. هم چنین نماز جماعت ایشان در حیاط مدرسه خان (آیت اللّه بروجردی فعلی)، محل اجتماع روحانیان مبارز بود.آیت اللّه العظمی میرزا هاشم آملی، در پی تدریس طولانی درحوزه های علمیه نجف اشرف و قم، شاگردان بسیاری را در محفل درس خود پرورش داد و آنان رابه سر منزل مقصود رسانید. شاگردانی که از اساتید و علمای بزرگ حوزه های علمیه به شمار می روند. آیت اللّه جوادی آملی که مدت پنج سال در درس ایشان شرکت کرده بود، درباره استادشان می گوید: “مرحوم آیت اللّه میرزا هاشم آملی، بسیار به پرورش شاگرد علاقه مند بودند و تقریرات درس را دقیقا مورد مطالعه قرار می دادند”. برخی شاگردان آن بزرگوار عبارتند از: حضرات آیات مکارم شیرازی، شیخ جوادتبریزی، محمدهادی معرفت، صالحی مازندرانی، محمدی گیلانی و سید جعفر کریمی. علی لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی ، صادق لاریجانی، استاد حوزه علمیه قم و مدرس علم کلام و فلسفه اسلامی و رئیس قوه قضاییه، محمدجواد لاریجانی، استاد دانشگاه، عضو شورای امنیت ملی کشور، عضو کمیسیون سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی و رئیس مرکز پژوهشهای مجلس و مرکز تحقیقات فیزیک نظری و ریاضیات،فاضل لاریجانی، عضو کمیسیون مشورتی شورای عالی انقلاب فرهنگی. باقر لاریجانی، داماد علامه حسن زاده آملی، پزشک و فوق‌تخصص غدد، استادیار دانشگاه تهران و رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران از فرزندان ایشان هستند.آیت اللّه العظمی میرزا هاشم آملی در رفتار و گفتار به اولیای خدا علیهم السلام اقتدا کرده بود. خوش بیان، خوش برخورد و خوش اخلاق بود. با مردم مأنوس بود و بیش تر کارهای دفترش را خود انجام می داد. آیت اللّه جعفر سبحانی درباره ویژگی های اخلاقی آن بزرگ می فرماید: “آیت اللّه میرزا هاشم آملی، مردی مهربان و بسیار خوش مجلس بود. در بحث و گفت و گو جانب انصاف را از دست نمی داد و از شرایط زمان دور نبود و ضرورت ها را درک می کرد”. دکتر سید جعفر شهیدی نیز که مدتی با آیت اللّه میرزا هاشم آملی رحمه الله در نجف همراه بود درباره ایشان می گوید: “ایشان خلق و خوی نرمی داشت و بسیار متواضع و غالبا بشاش و گشاده رو بودند”.آیت اللّه میرزا هاشم آملی، از اوان جوانی در تحصیل دانش بسیار کوشا بود و هیچ چیز او را از این کار باز نمی داشت و در سایه همین کوشش ها بود که توانست قله های رفیع علم و دانش را فتح کند. ایشان به تدریس نیز بسیار اهتمام می داد و حتی در مواقع بیماری هم از آن دست بر نمی داشت.یکی از شاگردان قدیمی ایشان می گوید: “روزی آیت اللّه العظمی آملی به درس تشریف آوردند و علائم بیماری در چهره ایشان نمایان بود، فرمود: من امروز تب داشتم و حالم مساعد نبود، ولی برای تعطیل نشدن درس آمدم”. آیت اللّه حسن زاده آملی نیز می فرمود: “روزی به دیدن و عیادت ایشان رفتم، مشاهده کردم آقا سخت مضطرب است وبی تابی می کند. عرض کردم: آقا، چرا این قدر بی تاب هستید و مضطربید؟ فرمود: بی تابی من برای این است که درسم تعطیل شده است”.آیت اللّه میرزا هاشم آملی علاقه ویژه ای به حضرت امام رحمه الله داشتند و همواره از رهبر کبیر انقلاب اسلامی، با عنوان “امامُ المسلمین” یاد می کردند. ایشان پیروی از دستورهای حضرت امام رحمه الله را واجب دانسته و می گفتند: “نظر من در مسائل کشور همان است که امام می گویند”. هنگام پیروزی شکوه مند انقلاب اسلامی و ورود پربرکت حضرت امام رحمه الله به ایران اسلامی، آیت اللّه میرزا هاشم آملی در پیامی، پیروزی انقلاب و تشریف فرمایی امام را گرامی داشته و مدتی بعد به تهران رفته و همراه با شهید مطهری، در مدرسه رفاه با حضرت امام رحمه الله ملاقات کردند.سرانجام روح والای آیت اللّه العظمی آملی، پس از ۹۱ سال تلاش و کوشش در راه و گسترش معارف اسلامی و پشت سر نهادن یک دوره بیماری، در عصر روز جمعه چهارم رمضان ۱۴۱۳ ق (۷ اسفند ۱۳۷۱ ش) به آسمان ها پرکشید. پس از تشییع باشکوه، پیکر مطهر آن مرحوم به آرامگاه ابدی انتقال یافته و در حرم مطهر حضرت معصومه علیهاالسلام مسجد بالاسر، کنار مرقد مرحوم شهید مطهری رحمه الله و علامه طباطبایی رحمه الله به خاک سپرده شد.

این متن توسط آقای مرتضی هندویی گردآوری شده است.


دماوند مازندران قلب تپنده ایران زمین

 

آمل

دماوند؛ مأمن گنبد گیتی/ آشنایی با اماکن گردشگری شهر اسطوره ای؟؟؟!!!
در تاریخ ۱۳۹۱/۰۱/۰۹ , ۱۶:۲۸ خبرگزاری مهر مقاله ای در وصف اثار تاریخی و طبیعی شهرستان بدون تاریخ دماوند و استان بی تاریخ تهران نوشت و مکان و اثار طبیعی تاریخی دماوند را معرفی کرد در حالی که ۵۰ کیلومتر به خاک همسایه خود شهر علم و فلسفه ،شهر باستانی آمل و استان شهید پرور و پهلوان پرور مازندران تجاوز کرد و این در حالی است که برای چندمین بار این کار انجام گرفت و در حالی که استانداری مازندران به فکر فرح آباد ساری است و نماد ایران زمین را به کلی فراموش کرده است! و این را می توان گفت که همه ی هدفها برای نابودی شهرستان هزار سنگر شهر علم و فلسفه و شهر پهلوانان دلیر حماسه شش بهمن و مردمان آریایی ایران زمین یعنی امارد ها است. و از همین جا بدون شک و بدون هیچ طنز پردازی خدمت مسئولین و شهروندان تهرانی می گوییم که به خداوندی خدا حتی اگر جنگ شود دیگر اجازه ورود به استان مازندران را به شما نمی دهیم و اگر این افکار پوچ و پلید دوباره جوهر و قلمی برای نوشتن شما شود بدون شک   مقاله ای عظیم خواهیم نوشت و حتی برج میلاد را جزو استان مازندران می خوانیم و فکر نکنید این کار محدود به ایران می شوید اگر این روند ادامه پیدا کند تمامیه اثار را به صورت چندین هزار عکس و در سایت ها ایرانی و خارجی زبان رواج می دهیم،کمتر کسی فکر می کرد که این روند ادامه پیدا کند ولی این کار به جایی رسیده است دارد به یک جنگ استانی کشیده می شود و این حتی پیگرد قانونی داشته و می توان کسانی که تخلف کرده اند را به مجازات کشاند،سال قبل هم بدون مجوز استان مازندران استان داری تهران برای ماهیگیری از دشت و سد لار و دریاچه های لاسم تار و هویر  مجوز داد که بعد ان حتی یک صدا هم نشنیده ایم و این خیلی خنده دار است که در خانه خود نشسته باشید و دزدی به خانه شما بیاید و دزدی کند و شما به او آفرین بگویید.در پایان به این شعر بسنده می کنیم و منتظر رشادت مندی مردمان دلیر مازندران مقابل این تجاوز ها هستیم.

دماوندا که سر بر آسمانی – تو فخر کشور و مازندرانی
بلندا سایه ات بر شهر – آمل  شهیر و نامدارو جاودانی
زمستان چون عروسان برف پوشی  - بهاران بر رخت گل می فشانی
گدائیم بر در می خانه تو – تو اسرار خدا مهربانی
هراز از زیر پاییت می زند موج – به هر پیچ و خمش از تو نشانی
بیایند مرد و زن بهر تفرج – بلا تشبیه چو جنت در جهانی
بکن حمد و ستایش ای رفیقان – بر آن معمار قادر تا توانی

با احترام اما با استواری مانند دماوند مازندران – هندویی

 


ژنرال 13 ساله‌ی آملی که فرمانده سپاه سوم صدام را به زانو در آورد

برگرفته از سایت شمال نیوز

لینک مطلب در سایت شمال نیوز (اینجا)

 

 


شمال نیوز: روز پنجم، دشتی تفتیده و سوزان, «هفتم خردادماه 1365» حوالی بصره، عراقی ها هزاران اسیر بسیجی را با دست های بسته و زخمی، خسته و تشنه، که از شلمچه و فاو اسیر گرفته اند، را در یک حصار توری، مانند یک قفس، پشت دروازه های بصره، زیر آفتاب داغ و سوزان عراق، بدون آب و غذا، نه سقفی نه دیواری، نه سایه و سرپناهی، برای بازجوئی های نخست و تخلیه ااطلاعات جنگی نگه داشته اند.

با هر سوالی که بازجوهای بی رحم عراقی از اسرا  می پرسند، در پاسخ می گویند: «حرس الخمینی» و با حرص و ولع، با مشت و لگد، با قنداق تفنگ و پوتین، تو سر بچه ها می کوبند.

از نقطه ائی که در شلمچه اسیر شده بودیم، همه بیست و هشت نفر ما را با دست های بسته، کاروانی، کتک زنان می کشیدند به طرف بصره می بردند. از خط اول دوم و سوم جنگ که گذشتیم، خاکریز به خاکریز جمع ما زیاد تر می شد، و هرچه عقب تر می رفتیم، با دشمنی تند خوتر و وحشی تر روبرو می شدیم، و اینجا نقطه اوج رنج اسارت است.

سه روز بود که ما را آورده اند، خیلی از بچه ها گلوله خورده اند، ترکش خمپاره، موج گرفته بودند، عده ائی نیز با دست و پای قطع شده، جسمی پاره پاره، بدون هیچ درمان اولیه، روی زمین سخت، زیر آسمان سوزان، با حالی غریبانه، اینجا توی این قفس، تو گوئی عصر عاشورا دیگر بار تکرار شده است.
 
من بودم و رسول کریم آبادی، حسین برومند، شعبان صالحی و شعبان نائیجی و سعید مفتاح و دیگر همرزمانم از گردان یارسول، بیست و هشت نفر با هم در شلمچه اسیر شدیم. رسول از ناحیه ران هردو پایش، تیرخورده بود، تیرکالیبر، بالای پیشانی اش هم یک گلوله سیمینوف نشسته بود، حسین برومند هم یک تیرکلاشینکف به ساق پای چپش خورده بود.

رسول بخاطر شدت جراحت اش، و خون ریزی زیاد، بصورت اغماء و تبدار افتاده است.

ساعت ده صبح، روز هشتم خرداد، ناگهان چند اتوبوس وارد حصار می شوند، اعلام کردند که می خواهند زخمی ها را برای درمان به شهر بصره ببرند، تند و عجو.لانه هر چه اسیر زخمی بود، سوار ماشین ها کردند، زخمی ها را که بردند، تانکر های آب  آمدند و محوطه چند هزار متری را آب پاشی کردند.

سرباز های عراقی سراسیمه این سو آن سو می دویدند، بچه های کم سن و سال را از جمع کل اسرا جدا کردند. دست من را گرفتند. جلوتر از همه جوری که خوب دیده بشوم. بار اولشان نبود، هربار که چنین رفتاری را انجام می دادند، یک ساعت بعد خبرنگاران، یا از صلیب سرخ به داخل حصار توری می آمدند و ما خوب می دانستیم که می خواهند از نظر تبلیغاتی نشان بدهند، جمهوری اسلامی ایران، مرد جنگی ندارد، بچه های کم سن و سال را به جبهه می آورد.

هنوز یک ساعت از این هول ولای سر بازهای عراقی نگذشته بود، کلی خبرنگار، عکاس، فیلمبردار مرد و زن، ریختند داخل حصار؛ از هند و فرانسه، آمریکاه شوروی، انگلیس، آلمان، پاکستان، ترکیه، قطر، عربستان، از همه کشور های دنیا آمده بودند.

باقیمانده داستان را در ادامه مطلب دنبال کنید.



ادامه مطلب

مرکز نمایشگاه های بین المللی استان نه در قائمشهر و نه در ساری، بلکه در آمل صنعتی و توریستی


اخیراً بحث های زیادی پیرامون مکان مرکز نمایشگاهی استان در مطبوعات و سایت های استان خواندم که برخی معتقد به ماندن نمایشگاه در مکان قدیمی، یعنی قائمشهر و ادامه اشتباه سال ها پیش و برخی هم به دنبال تصمیم اشتباه دیگر، یعنی احداث مرکز نمایشگاه ها در ساری هستند. این مقاله را از آن جهت نوشتم که پیشرفت و آینده استان را در خطر دیدم و باید بگویم نه از کسی خط می گیرم و نه نفعی از این مقاله برای من است. باید در مکان یابی امکانات و اماکن عمومی استان دقت بیشتری داشت و از تعصبات بخشی و شهری صرف نظر کرد و پیشرفت استان را در نظر داشت. به دلایلی که ذکر می کنم معتقد هستم جای نمایشگاه بین الملی نه در قائمشهر و نه در ساری، بلکه در مازندران مرکزی، یعنی آمل و در حاشیه توریستی رودخانه و دره و جاده ترانزیتی هراز است.

یکی از امتیازاتی که حاشیه رودخانه هزار نسبت به دیگر مکان ها دارد برخورداری از یک جاده بین المللی و ترانزیتی که به مرکز کشور هم دسترسی دارد می باشد. همانطور که می دانیم بیش از 40 درصد مسافران از طریق جاده زیبای هراز به مازندران وارد می شوند تا در بین راه از طبیعت زیبا و مواهب الهی منطقه لاریجان آمل و همچنین آبگرم معدنی که از زیر قله باشکوه دماوند می جوشد بهره ببرند. همچنین باید گفته شود جاده هراز کوتاهترین راه ارتباطی پایتخت و مرکز ایران به شمال کشور است. و همچنین بیشتر زائران مشهدالرضا که قصد عبور از شمال را دارند، این مسیر را انتخاب می نمایند. بنابراین می توان از این ظرفیت مسافران برای هرچه پررونق تر کردن نمایشگاه بهره برد.

از دیگر مزیات این نقطه قرار داشتن در مرکز ثقل استان و حتی شمال کشور است که مکان های تعریف شده دیگر علاوه بر مزیت قبلی، این مزیت را هم ندارند. باید توجه داشت که مرکز نمایشگاهی استان مازندران باید برای همه مردم استان باشد، در حالیکه اگر این مرکز در شهرهای شرق استان ایجاد شود، مردم شهرهای غربی از این مهم بی نصیب می شوند و این خود نیز کم رونق شدن نمایشگاه را در پی دارد. همچنین بیشتر تراکم جمعیت در منطقه مازندران مرکزی می باشد و بیشتر قدرت خرید هم اتفاقاً در این قسمت از مازندران و مازندران غربی قرار دارد. در این مورد شاید بگویید نمایشگاه بین المللی باید به فرودگاه نزدیک باشد... این حرف کاملاً بجاست ولی باید در نظر داشته باشیم نسبت بازدیدکنندگانی که از هواپیما استفاده می کنند به بازدیدکنندگانی که با استفاده از اتومبیل و از نقاط مختلف استان و یا از پایتخت می آیند، چقدر است؟ که می خواهیم آن تعداد اندک بازدیدکننده را مقدم بر تعداد بیشتر بدانیم!! درضمن باید این مورد را متذکر شوم که بازدیدکنندگانی که از استان های دیگر به مازندران می آیند، دوستدار گشت و گذار در مازندران و استفاده از طبیعت هستند و به قولی هم زیارت و هم سیاحت را در کنار هم دوست دارند، بنابراین پیمودن فاصله فرودگاه های ساری و رامسر تا آمل آنقدرها هم برایشان رنج آور نیست. اما هم استانی هایی که حداقل سالی یکی دوبار خواستار بازدید از نمایشگاه هستند، کمی رنج آور است که این مسیر طولانی را طی کنند. البته باز هم متذکر می شوم که نباید تعداد زیاد را قربانی تعداد کم کنیم که البته آن تعداد کمی هم که گفتیم، علاوه بر اینکه قربانی نمی شوند، خیلی هم به آنها خوش می گذرد. همچنین باید بگویم بزرگترین پایانه مسافربری شمال کشور در آمل قرار دارد که توان انتقال مسافر زیادی را دارد. و باید بگویم این مرکز در درجه اول باید نیاز مردم استان را برآورده کند.

صنعت و نمایشگاه دو جزء جدایی ناپذیر از یکدیگرند که با توجه به صنعتی بودن شهر آمل مزیت دیگر این مکان یابی مشخص می شود. بطوری که بیش از 46 درصد صنایع بزرگ و کوچک استان و همچنین شرکت های بزرگ صنایع غذایی کشور در شهر آمل قرار دارد. کارایی و فعالیت این صنایع به قدری زیاد است که 64 درصد صادرات استان را تشکیل می دهند. که این نشاندهنده درایت بالا است.

از دیگر برتری های این مکان یابی شکل ترافیک و راه های ارتباطی آمل است به گونه ای که آمل از طریق پنج شاهراه اصلی با شهرهای اطراف در ارتباط است و دورتادور شهر توسط کمربندی استانداردی پوشش داده شده است، به گونه ای که اجبار به عبور از داخل شهر و ایجاد ترافیک نیست.

البته دلایل را گفتیم، ولی شاید هنوز یک عده بگویند، ساری تنها مرکز استانی است که نمایشگاه ندارد ... که در جواب باید بگویم بياييد ما اولي باشيم، مثل تمركززدايي از مراكز كه در تمام دنيا دارد انجام مي شود. از طرفي تقريباً در هيچ استاني، شهرهايي این چنین همسان و هم اندازه تا اين حد نداريم. حتی بعضی از شهرهای استان در سطح و رده بالاتری از مرکز فعلی در زمینه های مختلف تاریخی، علمی، سیاسی، کشاورزی، صنعتی و گردشگری هستند. تا این حد که باید بگویم در هیچ یک از این زمینه ها، ساری حداقل از یک شهر هم برتری ندارد. درضمن، دیگر مرکز استان ها دقیقاً در وسط استان قرار دارند و به قولی واقعاً مرکز استان هستند، و نه یک مرکز استان پوشالی که نه در مرکز است و نه در حد یک مرکز، به گونه ای که به جرات می گویم دو شهر آمل و بابل خیلی هم پیشرفته تر از ساری هستند، با اینکه چندین سال است ساری به بهانه مرکز استان بودن از بودجه ای خاص و رانتی دولتی استفاده می کند، ولی هنوز بافت شهری درست و حسابی ندارد و با یک نمایشگاه آوردن ساری در حد مرکز استان نمی شود، چون صورت مساله غلط است و ساری در مرکز استان واقع نیست که بتواند یک مرکز استان خوب باشد و همین دلیل ضعیف شدن ساری و استان مازندران است که چندین بار راه حل نهایی این اشکال را گفتیم. ولی کو گوش شنوا. مسئولین باید به این باور برسند که سرمایه گذاری بر روی ساری به عنوان مرکز استان کار اشتباهی است که هم به خود ساری و هم به استان سرسبز مازندران ضربه می زند. که یکی از نمونه ها همین مرکز نمایشگاهی است که مدللاً گفتیم مکان یابی درستی ندارد. امیدواریم مسئولین از تعصب بیجا خودداری کرده و بیش از این به استان مازندران خیانت نکنند و کمی به فکر کل مازندران باشند و این را بدانند که مازندران فقط ساری نیست و فکر نکنید که از الگوی دیگر استان ها استفاده کنید و فقط مرکز استان را تقویت کنید و دیگر شهرها را نابود. که اگر این الگو درست بود، الآن استان سیستان باید پیشرفته تر می بود. یا یک مثال دیگر می آورم. در مورد استان اصفهان اگر می بینید بین اصفهان و کاشان، شهر اصفهان مرکز استان شده است، چند دلیل دارد. اصفهان تاریخی تر و صنعتی تر از کاشان است و همچنین تمرکز جمعیتی و تعداد شهر بیشتری در اطراف شهر اصفهان قرار دارد و مهمتر اینکه شهر اصفهان در وسط استان اصفهان قرار دارد. این مثال را آوردم چون بسیاری از متعصبان به ساری در سایت ها معمولا این استان ها را مثال میزنند.

همه با هم به مازندرانی زیبا، سرسبز، گردشگری، دانشگاهی، کشاورزی و صنعتی فکر کنیم.

فرشاد راعی

برای خواندن این مطلب در سایت هرازنیوز اینجا کلیک نمایید.


دکتر یوسفیان با ۸۸هزار و۳۷۷ رای در استان اول شد / آمل با عزت ماند

عزت الله یوسفیان ملا

 

به نقل از هراز نیوز : دکتر عزت الله یوسفیان‌ملا با ۸۸هزار و۳۷۷رای برای سومین بار به عنوان نماینده مردم آمل به مجلس شورای اسلامی راه یافت.

مردم آمل  برای سومین بار عزت‌الله یوسفیان‌ملا را به عنوان نماینده این شهر راهی بهارستان کردند.

براساس نتایج شمارش آرا یوسفیان با ۸۸هزار و۳۷۷ رای در مجلس نهم نماینده آمل باقی ماند و رضا حاجی‌پور با۶۹ هزار و۵۳۰رای نفر دوم شد.

عزت الله یوسفیان با کسب این میزان رای از مردم آمل توانست در بین شهر های تک نماینده استان مقام اول را کسب کند. که البته اگر با احتساب نصف آرا محاسبات را انجام دهیم، اگر آمل دو نماینده ای میبود جناب دکتر یوسفیان 88+40=128 هزار رای می آورد که باز هم بیشترین رای در مازندران به حساب میومد.

عنایت الله تورنگ، سومین داوطلب نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی درحوزه انتخابیه شهرستان آمل هم که یک بار سابقه حضور درخانه ملت را تجربه کرده بود، ۱۱هزار و۲۶۱ رای شهروندان آملی به نام او از صندوق های اخذ رای بیرون آمد.

بنده از همینجا راهیابی دکتر عزت الله یوسفیان به عنوان نماینده مردم آمل را به مجلس نهم تبریک می گویم و از مردم قدر شناس و فهیم و با بصیرت  آمل به خاطر این انتخاب تشکر می کنم.

به این انتخاب میگن یه انتخاب اصلح...

باشد که جناب دکتر یوسفیان در پیشرفت روز افزون شهر آمل بیش از پیش کوشا باشند.

همچنین حضور پر شور مردم آمل در انتخابات را به مقام معظم رهبری و ملت شریف ایران و خصوصاً مردم حماسه ساز آمل تبریک می گویم.


از دشت سر تا موتلفه آمل و مازندنومه اصلاح طلب !

 

رضا حاجی پور

اما عدم تعامل و ارتباط حاجی پور با اصحاب رسانه و نیز سرشاخه های اصولگرایی شهرستان ، باعث انتشار نامه ای از سوی اصولگرایان آملی در رسانه ها شد که رونوشتی از آن تقدیم زاکانی قرار گرفت و علیرغم فشار مسئولین استانی رضا حاجی پور از این لیست خط خورد.

در راستای اخلاق حرفه ای رسانه ای خود آمادگی حضور تمامی کاندیداهای محترم و یا انعکاس اخبار ستاد های تبلیغاتی ، انتشار تکذیبیه و یا جوابیه در مورد مقاله ها و یا اخبار منشر شده در وب سایت را از سوی ستادهای محترم تبلیغاتی دارد. 

“مازندرانیها” یادداشت سردبیر:روز گذشته مطلبی در سایت هراز نیوز در نقد یکی از کاندیداهای مجلس شورای اسلامی از آمل منتشر شد. در این گلایه نامه سهیل کرمی از نبود مشاوران قوی در کنار آقای حاجی پور انتقاد کرده و مصاحبه وی با رسانه اصلاح طلبان مازندران را ازمصادیق  بی تدبیری رسانه ای وی برشمرده است و در آخر نیز این چنین گفته است که “مطمئن هستم که به این سوالات پاسخ نمی‌دهید چون مشاوران خوبی ندارید که از آن‌ها مشورت بگیرید و داستان نقد پذیر نبودنتان هم که مثنوی هفتاد من است.”

اما گذشته از اعتراضات چند روز اخیر اصحاب رسانه مبنی بر مصاحبه جناب حاجی پور با سایت اصلاح طلب مازندنومه ادامه رویه رپرتاژ خبری این رسانه به نفع حاجی پور هم تامل برانگیز است .
از روز گذشته مخاطبان مازندنومه در صفحه اول این سایت خبری ، تبلیغات وبلاگ جبهه متحد شهرستان آمل را میبینند که در خبری کذب رضا حاجی پور را به عنوان نماینده این جبهه در شهرستان آمل معرفی مینماید.

این خبر در حالی در این وبلاگ بی نام و نشان نقش بسته که در پی نامه اعتراضی اصولگرایان شهرستان آمل با دستور مقامات این جبهه و طی اطلاعیه ای رسمی عملا نام حاجی پور از لیست جبهه استانی متحد اصول گرایان خط خورده است .

البته منظور از بی نشان نبود متولی و صاحب این رسانه است چرا که طی ارتباط نگارنده با مسئول حزب موتلفه آمل وی از این رسانه ابراز بی اطلاعی کرده است.

سایت مازندنومه در حالی دست به این اقدام غیر اخلاقی و حمایت از کاندیدای اصولگرا زده که اساسا این سوال در ذهن همچنان باقیست که چطور یک سایت اصلاح طلب با قدمتی ۱۰ ساله حالا میدان دار جبهه اصول گرایان شده است.

رضا حاجی پور

رضا حاجی پور فعال اجتماعی روستاهای بخش دشت سر شهرستان آمل در سال های ابتدایی دهه ۸۰ است و همین فعالیت او باعث شد تا از سوی روستاییان آن منطقه برای حضور در انتخابات دوره مجلس هفتم ترغیب شود.

مبارزه سنگین وی در غیاب جمیله سالار اصلاح طلب با شکری مرزنگو و عزت الله یوسفیان اگر چه او را به مقام سومی رسانید ،  اما کسب رای ۲۰ هزاری قشر روستایی دشت سر امید را برای حضور مجددش در عرصه انتخابات مجلس زنده نگاه داشت .

دوره هشتم مجلس شاید برای حاجی پور میتوانست پایان تلخی برای وداع با این عرصه باشد ، اما انتصاب  او به بخشداری رودهن تهران و روابط نزدیک وی با استاندار پایتخت و دولتیان بار دیگر او را برای آمدن به انتخابات برای بار سوم دعوت کرد .

با شروع فعالیت های انتخاباتی و اعلام لیست جبهه متحد اصولگرایان اتفاقی بی نظیر در شهرستان آمل روی داد آنجا که عزت الله یوسفیان که هم از نظر کارکرد و هم از نظر روابط دست بالایی بین اصولگرایان داشت و نیز عنایت الله تورنگ کاندیدای نزدیک به طیف حزب اللهی ها و اصولگراها و دارای مواضع شفاف اصولگرایی جایی در لیست انتخاباتی اصول گرایان نداشتند و این حاجی پور بود که یک تنه نام خود را در این لیست گنجانید .

طبق اخبار موثق “مازندرانیها” حاجی پور از سوی یکی از نمایندگان شرق استان که ارتباط وسیعی با جبهه های رهپویان و ایثارگران تهران نیز دارد به این لیست معرفی شد و با توجه به عملکرد قابل قبولش در بخشداری رودهن مورد قبول مدیریت استان نیز قرار گرفت .

اما عدم تعامل و ارتباط حاجی پور با اصحاب رسانه و نیز سرشاخه های اصولگرایی شهرستان و نیز شایعاتی مبنی بر عدم شفاف سازی هزینه های تبلیغاتی وی از سوی برخی رسانه ها باعث انتشار نامه ای از سوی اصولگرایان آملی در رسانه ها شد که رونوشتی از آن تقدیم زاکانی قرار گرفت و علیرغم فشار مسئولین استانی رضا حاجی پور از این لیست خط خورد.

بسیاری عدم موفقیت دو باره حاجی پور را نداشتن مواضع شفاف در برابر جریان انحرافی ، نداشتن موضع مستقل سیاسی ، تعامل نداشتن با رسانه ها و عدم برنامه مدون و یا جامع برای نمایندگی مجلس میدانند و در کل او را محافظه کار می دانند اما ، حاجی پور یک تنه در برابر انتقادات ایستاده و بنابر گفته هایش بر این عقیده است که : ((….اگر حمایت های آن آقا را در دوره پیش داشتم صد هزار رای می آوردم .    مصاحبه با ۶بهمن))

حاجی پور کمتر نظر دلسوزان را میپذیرد و برعکس مصاحبه اش با مازندنومه اعتقادی به مشاوران ندارد. حال باید دید مردم آمل سه گانه رضا حاجی پور را می پسندد یا نه ؟!

البته برخلاف شهرنشینان آملی و روستانشینان بخش لیتکوه و لاریجان و … حاجی پور همچنان طرفداران پرو پا قرصی نیز دارد . از روستاییان دشت سر تا مسئولان حزب موتلفه آمل .

اگر چه این روزها ستاد حاجی پور بسیار شلوغ است و پر آمد و شد اما تاریخ انتخاباتی آمل نشان می دهد که مردمان آمل به این راحتی رای خود را به محافظه کاران نمی دهند.


دو شنبه 8 اسفند 1390برچسب:حاجی پور,انتخابات آمل,

|

حضرت آیت‌الله جوادی آملی (حفظه الله) مجدداً بر وجود دانشگاه جامع دولتی در آمل تاکید کردند

به نقل از خبرگزاری فارس : آیت‌الله عبدالله جوادی آملی که در طلیعه سال جاری در دیدار شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر آمل بر لزوم  راه‌اندازی دانشگاه جامع دولتی در آمل تاکید داشتند مجددا در دیدار رئیس، کارکنان و دانشجویان دانشکده دامپزشکی آمل بر این نکته تاکید کردند .

آیت‌الله عبدالله جوادی آملی در این دیدار اظهار داشت: همه ما مسئولیم که نعمت‌های الهی را شناسایی کنیم و از آن حداکثر بهره را ببریم.

وی گفت: خداوند یکی از نعمت‌هایی را که به مردم یک سرزمین عطا کرده است، نعمت استعداد و نبوغ فکری است که به مردم شهر آمل نیز عطا کرده است.

استاد برجسته حوزه علمیه تصریح کرد: آمل از شهرهای ممتازی بود که دارای نظامیه بوده است و خواجه نظام‌الملک در شهرهایی که استعداد و نبوغ بود، نظامیه تأسیس می‌کرد.

وی اظهار داشت: شخصیت‌های جهانی که از شهر آمل برخواسته‌اند از دانشمندان شاخص جهانی است.

آیت‌الله جوادی آملی با بیان اینکه ادامه تحصیل در سایر شهرها برای خانواده‌ها و فرزندانشان مشکلاتی دارد، تصریح کرد: این مشکلات مانع شکوفا شدن استعدادها می‌شود برای همین وجود دانشگاه جامع دولتی برای شهر ضروری است.

در ابتدای این دیدار، اکبر حاجی‌زاده رئیس دانشکده دامپزشکی آمل در گزارشی روند شکل‌گیری دانشکده دامپزشکی و وضعیت دانشگاه جامع دولتی آمل را تشریح کرد.


شعر آمل

رسیدم به آمل شهر هفت رنگ

همه عارف و شاعر و مرد جنگ

بزرگان ایران زمین و بزرگان شهیر

ز میر حیدر و فخر رازی و ابن جریر

چو باشد نگینی بروی رود هراز

در آنجا شدم با خدا راز و نیاز

رسیدم به شهر عشاق جهاندار

سرای خوبان بزرگان دادار

شهری که دارد به خود بام ایران

از آنجا که آرش کشیدست کمان

به شهری که خاکش طواف انبیاست

بی نیاز و با نیازش بی ریاست

که باید بگفت این شهر خداست

همانا که الحق این را سزاست

دریا و جنگل و گل و بلبلش

کنم شکر خدا که داد این صفاتش


سه شنبه 11 بهمن 1390برچسب:شعر آمل,

|

پیشتازی 685 پله ای دانشگاه شمال نسبت به دانشگاه صنعتی نوشیروانی در رتبه بندی (رنکینگ) جهانی دانشگاه

سایت رنکینگ دانشگاه ها (http://academyrank.com) همه ساله دانشگاه های جهان را بر اساس معیارهای خاصی رتبه بندی می کند. البته طبق گفته مدیران سایت، این رتبه بندی ها دقیق نیست، ولی تقریب خوبی از رتبه دانشگاه هاست.

معیارهای استفاده شده در این رتبه بندی نسبت به اندازه موسسه عبارتند از :

1. کیفیت آموزش کارکنان موسسه

2. موفقیت فارغ التحصیلان

3. نرخ متقاضیان رقابت و کیفیت

4. تبلیغ و محبوبیت.

5. مقالات منتشر شده از طرف اساتید و دانشجویان در مجامع بین المللی

6. امکانات و فضای آموزشی

این سایت داده های خود را از فضای اینترنت و از سایت هایی همچون گوگل، یاهو، گوگل پژوهشگر، جایزه نوبل، ISI (بسیار ذکر شده)، ویکیپدیا و .... دریافت می کند.

در رتبه بندی سال 2011 این سایت، دانشگاه شمال با رتبه 7401 نسبت به دانشگاه دولتی نوشیروانی با رتبه 8086 به مقدار 685 پله بالاتر است. در بین دانشگاه های ایران هم دانشگاه شمال با رتبه 130 و دانشگاه نوشیروانی دارای رتبه 162 می باشد. همچنین بین دانشگاه های آسیا، دانشگاه شمال دارای رتبه 2803 و دانشگاه نوشیروانی حائز رتبه 3066 می باشد. همچنین طبق این رتبه بندی سه دانشگاه برتر ایران، دانشگاه تهران، دانشگاه امیرکبیر و دانشگاه پزشکی اصفهان به ترتیب با رتبه های جهانی 808 ، 1750 و 1764 می باشند. سه دانشگاه برتر جهان هم طبق گفته این سایت دانشگاه های ماساچوست (MIT) - اولین پایه گذار رشته مهندسی شیمی -، هاروارد و استنفورد از کشور ایالات متحده آمریکا می باشند.

.

.

.

تصاویر مربوط به رتبه بندی دانشگاه شمال و دانشگاه نوشیروانی

رتبه دانشگاه شمال در سایت رتبه بندی (رنکینگ) دانشگاه های جهان

-------------------------------------------------------------

رتبه دانشگاه صنعتی نوشیروانی در سایت رتبه بندی (رنکینگ) دانشگاه های جهان


با عرض معذرت بخشی از نظرات پاک شده ....

سیستم لوکس بلاگ در هنگام پاسخ نویسی بخشی از نظرات را حذف می کند که از همه مخاطبان عذرخواهی میکنم.


پنج شنبه 17 آذر 1390برچسب:,

|

کفر نویسی بر در و دیوار مساجد !!!!!!!!

خداوند یکتا در قرآن کریم می فرماید:

« لم یلد و لم یولد »

یعنی : « نه کسی فرزند اوست و نه او فرزند کسی است. »

با اینحال، این چنین کفر نوشته هایی را بر در و دیوار مساجد می بینیم که به نوعی حرف منحرفین بعد از مسیح را می زنند.

کفر نویسی بر در و دیوار مساجد - مسجد نوری های مقیم آمل

کفر نویسی بر در و دیوار مساجد - حسینیه نوری های مقیم آمل


بد نیست یه یادی از سه هزار میلیارد اختلاس کنیم !!!!!

 

خاطره ای از سردار شهید همت

بسم الله را گفته و نگفته شروع كردم به خوردن. حاجي (شهید همت) داشت حرف مي زد و سبزي پلو را با تن ماهي قاطي مي كرد. هنوز قاشق اول را نخورده، رو كرد به عباديان و پرسيد «عبادي ! بچه ها شام چي داشتن ؟ »

 

ـ همينو .

 

ـ واقعآ ؟ جون حاجي ؟

 

نگاهش را دزديد و گفت «تن رو فردا ظهر ميديم

 

حاجي قاشق را برگرداند.غذا توي گلوم گير كرد.

 

ـحاجي جون، به خدا فردا ظهر به شون مي ديم .

 

حاجي همين طور كه كنار مي كشيد گفت«به خدا منم فردا ظهر مي خورم.»

........................................................

ما کجا ، اونا کجا !!!!!!

 

 


شنبه 12 آذر 1390برچسب:,

|

مخترع مازندرانی در بخش پزشکی مقام آورد؛ «قلب» با ابتکار مخترع ایرانی تا "2 ماه" برای پیوند زنده می‌م


مخترع مازندرانی در بخش پزشکی مقام آورد؛ «قلب» با ابتکار مخترع ایرانی تا "2 ماه" برای پیوند زنده می‌ماند آمل نيوز: ابوالفضل الیاسی ایرایی مخترع جوان آملی در بخش اختراعات پزشکی دومین المپیاد ملی مخترعان توانست با ارائه "دستگاه نگهدارنده قلب" رتبه سوم کشور را از آن خود کند.
به گزارش آمل نيوز به نقل از خبرگزاری فارس، ابوالفضل الیاسی ایرایی مخترع جوان آملی در بخش اختراعات پزشکی دومین المپیاد ملی مخترعان توانست با ارائه "دستگاه نگهدارنده قلب" رتبه سوم کشور را از آن خود کند.
این مخترع جوان آملی در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار فارس در آمل با اعلام این خبر گفت: دومین المپیاد ملی مخترعان، مبتکران و نوآوران دانشگاه آزاد اسلامی به مدت سه روز در اصفهان برگزار شد.
الیاسی ایرایی با اشاره به اینکه امسال در بخش گروه پزشکی در المپیاد اختراعات کشور شرکت کردم، افزود: این المپیاد با ارایه 350 عنوان موضوع در دو بخش اختراعات و نوآوری دنبال شد که توانستم در این بخش رتبه سوم کشور را از آن خود کنم.
ایرایی در تشریح اختراع خود تصریح کرد: تاکنون در دنیا دستگاهی برای نگهداری قلب طراحی نشده بود و نگهداری قلب با تکنیک‌های نوین نگهداری انجام می‌شد ولی توانستم برای نخستین بار دستگاه نگهداری مهم‌ترین اندام حیاتی بدن را در ایران به نام خود ثبت کنم.
وی ادامه داد: در دنیا تنها می‌توانستند قلب بیمار مرگ مغزی را 72 ساعت برای پیوند مجدد زنده نگهدارند؛ ولی در این اختراع می‌توان قلب بیمار مرگ مغزی را به دستگاه پیوند داد تا دستگاه نگهدارنده قلب به‌مدت دو ماه از این قلب نگهداری کند.
الیاسی با اشاره به اینکه این طرح در مسابقات جهانی اختراعات 2009 ژنو سوئیس در دنیا رتبه سوم را از آن خود کرد، گفت: در ایران نیز این اختراع توانسته در مسابقات مختلف وزارت علوم و تحقیقات به رتبه‌های برتر دست پیدا کند.
این مخترع جوان آملی سطح کمی و کیفی دومین المپیاد ملی مخترعان، مبتکران و نوآوران دانشگاه آزاد اسلامی را بسیار بالا دانست و عنوان کرد: رقابت توام دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌های کشور در نوع خود جالب توجه بود.
وی ابراز امیدواری کرد تا با تولید انبوه این دستگاه بار دیگر شاهد رشد و شکوفایی علوم پزشکی ایران اسلامی در جهان باشیم.
ایرایی قول داد تا هفته آینده دو اختراع جدید خود را که چند ماهی است به ثبت رسانده است، در گفت‌وگویی تفصیلی با فارس تشریح کند.


شنبه 12 آذر 1390برچسب:,

|

چرا آمل باید فرودگاه داشته باشد؟

مسئولین شهرستان آمل از چندی قبل وعده ساخت فرودگاه برای این شهرستان را به مردم داده اند، ولی با اینحال مردم شاهد برداشتن هیچگونه قدمی در این جهت از سوی مسئولین نبوده اند، تا اینکه خبر احداث چهارمین فرودگاه مازندران در بابلسر در رسانه ها پخش شد. توجیه اقتصادی احداث این فرودگاه برخورداری بابلسر از 13 هزار دانشجو و همچنین گردشگر پذیر بودن این شهر و تراکم جمعیتی یک میلیون و هفتصد هزار نفری در شعاع 25 کیلومتری این شهر بوده است.

حال میپردازیم به اشتباهات این توجیح اقتصادی و همچنین نقاط مثبت توجیهات اقتصادی احداث فرودگاه در آمل. یکی از توجیهات اقتصادی فرودگاه بابلسر برخورداری از 13 هزار دانشجو بوده، در حالی که شهرستان آمل در حال حاضر بالغ بر 25 هزار دانشجو دارد که با توجه به چشم اندازهای توسعه ای دانشگاه های موجود در آمل همچون دانشگاه شمال که بزرگترین ساختمان دانشکده فنی  این دانشگاه در شرف افتتاح هست و قطعا پذیرش دانشجو در این دانشگاه به دو برابر می رسد و همچنین بین المللی شدن دانشگاه آزاد واحد آیت الله آملی و در آینده ای نه چندان دور ایجاد دانشگاه دولتی جامع در آمل و دانشگاه علوم پزشکی این شهرستان افزایش تعداد دانشجو در شهرستان آمل را حتی تا دو برابر باید انتظار داشت.

از نظر گردشگر پذیر بودن باید به این مهم اشاره داشت که اگر گردشگر پذیر بودن ملاک احداث فرودگاه بود، در هریک از شهرهای مازندران باید فرودگاه احداث می شد، درضمن باید یادآور شوم که فرودگاه نوشهر با توجه به گردشگر پذیر بودن این شهرستان، ضرر ده بوده و در ورطه تعطیلی می باشد. پس گردشگرپذیری شهرها در مازندران دلیل خوبی برای احداث فرودگاه نیست، چراکه در خصوص مازندران این استثنا وجود دارد که بیشتر مسافران از خودروی شخصی استفاده می کنند، حال آنکه شهرستان آمل هم با داشتن مناظر زیبا و پارک های جنگلی بزرگ و آبگرم های معدنی مشهور، یکی از مناطق گردشگری کشور محسوب می شود. فرودگاه باید در شهری احداث شود که به شهرهای گردشگری اطراف اشراف داشته باشد، در حال حاضر آمل با داشتن چندین راه ارتباطی و همچنین وسعتی که دارد به طور مستقیم با شهرهای نور و بابل و بابلسر و فریدونکنار و محمودآباد در ارتباط است و به گونه ای در منطقه ای کاملا استراتژیک واقع شده است. که تراکم جمعیتی اطراف آمل را زیاد می کند.

همانطور که اشاره شد، تنها گردشگرپذیر بودن یک شهر نمی تواند دلیل توجیه اقتصادی فرودگاه باشد، چراکه با توجه به نمونه ها به این مهم دست میابیم. بلکه صنعتی بودن یک شهر و استفاده صنعت از فرودگاه، وزنه سنگین تری در مقایسه با گردشگری در مورد سوددهی فرودگاه محسوب میشود. چراکه صنعت، هم از نظر حمل و نقل محصولات و کالاهای صنعتی و هم از منظر انتقال صاحبان صنایع موجبات سوددهی فرودگاه را فراهم می نماید. در مورد صنعت هم که آمل امتحان خود را به خوبی پس داده و شاهد آن هستیم که 46 درصد صنعت – البته کاملا خصوصی – و 64 درصد صادرات، سهم شهرستان آمل در صنعت و صادرات استان مازندران است. به طوری که با توجه به مرزی نبودن آمل، به دلیل تراکم بالای صنعت خصوصی این شهر اداره گمرک هم دارد. با ایجاد فرودگاه در آمل باید منتظر پیشرفت بیش از پیش صنعت و افزایش توان صادراتی صنایع آمل و مازندران باشیم.

البته به جز صنعت، دانشگاه، تراکم جمعیت و گردشگری باید بحث توریست درمانی را هم به شاخص های سوددهی و یا عدم سوددهی یک فرودگاه اضافه کنیم.  شهرستان آمل با توجه به دارا بودن سه بیمارستان بزرگ دولتی و دو بیمارستان خصوصی در حال فعالیت و همچنین در حال ساخت بودن دو بیمارستان دولتی و یک بیمارستان خصوصی فوق تخصصی دیگر در حال تبدیل به شدن به قطب پزشکی شمال کشور می باشد و با توجه به موقعیت استراتژیک و طبیعت زیبا و جنگلی شهرستان آمل انتظار قوت گرفتن و ساخت مراکز درمانی جدید بیشتری وجود دارد.

از جمله مسائل مهم در مکان یابی فرودگاه، وسعت یک شهرستان و تعداد همسایه های آن شهرستان است. شهرستان آمل با توجه به اینکه بزرگ ترین شهرستان استان می باشد، زمین کافی برای احداث فرودگاه را دارد. و همچنین شهر آمل با داشتن راه های ارتباطی نسبتاً قوی و همچنین کمربندی های اطراف شهر که ترافیک زده نیستند یکی از امتیازاتی است که باید به آن توجه شود. از مسئولین استانی خواستاریم تا اشتباهات گذشته را در مکان یابی فرودگاه جدید تکرار نکنند و فرودگاه جدید را در مرکز ثقل شمال کشور و در کهن شهر آمل قرار دهند تا فرودگاه ضرر ده جدیدی احداث نشود. به نظر بنده این ظلمی در حق شهرستان آمل است که هم از راه آهن و هم از فرودگاه بی بهره بماند. شهری که امام خمینی (ره) از مردمش تشکر وقدردانی نمودند. شهری که اولین حکومت شیعه دوازده امامی جهان در آن ایجاد شد و آن را پایتخت همیشگی جهان اسلام می دانند چراکه مردمش تشیع را در ایران پایه گذاری نمودند. شهری با قدمت هفت هزار سال سابقه شهرسازی و از جمله شهرهای کهن و اولین های ایران زمین. مسئولین بدانند، مردم آمل که تاکنون شاهد ایجاد صنعت دولتی و دانشگاه دولتی در شهرشان نبوده اند، حداقل خواسته شان احداث یک فرودگاه دولتی در آمل می باشد. به قول همشهری عزیزمان جناب آقای هندویی، به شهر اسلام ظلم شده، دگر ما به آن ظلم نکنیم.

فرشاد راعی


چهار شنبه 9 آذر 1390برچسب:چرا آمل باید فرودگاه داشته باشد,

|

گرامی باد 14 آبان روز ملی مازندران

14 آبان سالروز تاسیس اولین حکومت علویان و شيعيان دوازده امامى جهان به افتخار مازندران با مرکزیت <آمل> مبارکباد.


شنبه 14 آبان 1390برچسب:14 آبان روز ملی مازندران,

|

یک با یک برابر نیست !!!!!!!!!!!!

معلم پای تخته داد می زد  صورتش از خشم گلگون بود  و دستانش به زیر پوششی از گردپنهان بود  ولی ‌آخر کلاسی ها لواشک بین خود تقسیم می کردند و آن یکی در گوشه ای دیگر جوانان را ورق می زد برای آنکه بی خود، های و هوی می کرد و با آن شور بی پایان تساوی های جبری را نشان می داد خطی خوانا به روی تخته ای که از ظلمتی تاریک غمگین بود تساوی را چنین بنوشت یک با یک برابر هست  از میان جمع شاگردان یکی برخاست همیشه یک نفر باید به پا خیزد به آرامی سخن سر داد تساوی اشتباهی فاحش و محض است معلم مات بر جا ماند ! و او پرسید اگر یک فرد انسان واحد یک بود آیا باز یک با یک برابر بود؟  سکوت مدهوشی بود و سئوالی سخت معلم خشمگین فریاد زد آری برابر بود. و او با پوزخندی گفت اگر یک فرد انسان واحد یک بود آن که زور و زر به دامن داشت بالا بود وانکه قلبی پاک و دستی فاقد زر داشت پایین بود اگر یک فرد انسان واحد یک بود آن که صورت نقره گون چون قرص مه می داشت بالا بود وآن سیه چرده که می نالید پایین بود اگریک فرد انسان واحد یک بود این تساوی زیر و رو می شد حال می پرسم یک اگر با یک برابر بود نان و مال مفت خواران از کجا آماده می گردید یا چه کس دیوار چین ها را بنا می کرد ؟ یک اگر با یک برابر بود پس که، پشتش زیر بار فقر خم می شد ؟  یا که زیر ضربت شلاق له می گشت ؟ یک اگر با یک برابر بود پس چه کس آزادگان را در قفس می کرد ؟ معلم ناله آسا گفت بچه ها در جزوه های خویش بنویسید:  یک با یک برابر نیست


جمعه 29 دی 1388برچسب:,

|

تاریخچه شهر آمل- قسمت 2

 

 

بررسی بافت آمل

 

 محدوده بافت قدیم توسط عناصر و فضاهای شالوده ای ، عملکردی و کالبدی زیر تعریف میگردد :

1.     عناصر و فضاهای شالوده ای و ساختاری بافت کهن :

·        راسته اصلی بازار با عناصر عملکردی و کالبدی به عنوان ستون فقرات بافت کهن با جهت جنوب شرقی-شمال غربی .

·        پیوستگی و انسجام فضایی بین مراکز اصلی و گذرها و معابر اصلی و فرعی محلات پانزده گانه بافت قدیم .

2.     عناصر و فضاهای شالوده ای و عملکردی استخوان بندی شهر :

·        حفاظت بافت کهن توسط کنترل ساخت وسازهای نوساز در جوار شبکه های اصلی شهر و اتصال و ارتباط ستون فقرات بافت قدیم به خیابانها و لبه های شریانی شهر اعم از :

×         خیابانهای انقلاب ، مهدیه ، 17 شهریور ، مصطفی خمینی ، شهید رجایی و باهنر ، واقع در حاشیه جنوبی بافت .

×         خیابان طالب آملی در غرب .

×         خیابان شهید بهشتی واقع در شرق .

×         پلهای دروازه چشمه و معلق واقع در بخش مرکزی شهر .

×         میدان 17 شهریور به عنوان مهمترین گره شهری واقع در جنوب غربی بافت .

×         خیابان شهید فیاض بخش واقع در شمال بافت و غرب مسجد امام حسن عسگری .

·        همجواری کاربری ها و عملکردهای شهری  ، اداری ، آموزشی ، تجاری ، خدماتی و ... واقع در حاشیه جنوب و شرق بافت قدیم .

3.     عناصر و فضاهای تاریخی :

·        عناصر و محوطه های تاریخی شهر قدیم آمل واقع در شمال بافت کهن مشتمل بر :

×         بقاع متبرکه : بقعه میر حیدر ، بقعه ناصرالحق ، بقعه آل رسول یا آتشکده .

×         اراضی باغداری

×         فضاهای عملکردی : دبیرستان محمد طبری ، خانه جوان ، میدانچه مسجد امام حسن عسگری و ... .

·        فضاها و مبادی ورودی گذشته بافت قدیم شامل :

×         دروازه شمالی ( بحر خزر ) منطبق بر خیابان علیزاده .

×         دروازه شرقی یا بار فروش ( بابل فعلی) منطبق بر کوچه برزگر .

×         دروازه جنوبی یا تهران ( لاریجان ) در شرق بیمارستان 17 شهریور ( مصلی قدیم آمل ) منطبق بر خیابان رسالت .

×         دروازه غربی یا نور واقع در شمال قبرستان امازاده ابراهیم و منطبق بر کوچه طاهری و کوچه چهارده معصوم .

·        عناصر کالبدی و عملکردی با ارزش دارای سبک پهلوی اول و دوم شامل :

×         ادارات اقتصاد ودارایی ( ثبت ملی ) ، ثبت اسناد ، ثبت احوال ، شهربانی و ژاندارمری سابق واقع در شرق پل دروازه چشمه .

×         شهرداری آمل ، دبیرستان امام خمینی ، هتل شهرداری ، دفتر فروش شهرک نارنجستان ، کارگاه نوسازی و تجهیز مدارس و ... واقع در جنوب بافت کهن .

×         ساختمانها و بدنه های شکل گرفته در جوار خیابان شهید بهشتی .

4.     عناصر و فضاهای شهری :

·        تکیه اسک به عنوان عمده ترین فضای باز شهری محصور شده توسط کاربری های مذهبی-اجتماعی واقع در میان خیابان شهید رجایی و کوچه قدس به مثابه یک فضای واسط بین بافت کهن و بافت میانی ( پهلوی اول ) و دیگر کاربری های شهری .

·        نهر شهرود با معابر ، گذرهای پیاده و بناهای شکل گرفته در پیرامون آن و عبور از این نهر از نزدیکی تکیه اسک و فضاهای ورودی گذشته شهر ( دروازه تهران ) .

·        رودخانه هراز و شکل گیری فضاهای باز عمومی و تفرجگاهی در جوار آن با ارزش ویژه دیداری .

 

     محدوده بافت قدیم آمل که هسته قدیمی شهر را تشکیل میدهد ، از گذشته های دور به علت نزدیکی رودخانه هراز و جاری شدن آب آن بر این اراضی ، مورد استقبال اهالی برای سکونت و تمرکز قرار گرفته است و احتمالا کهندژ اصلی شارستان را در دوران ساسانی همین محدوده تشکیل میداده است و بازمانده آتتشکده آن دوران در این محدوده نیز این گمان را تایید میکند .

     از نظر کالبدی شهر آمل و بافت کهن آن در طول تاریخ با تحولات گوناگونی مواجه بوده که در این میان  تهاجم و تخریب شهر ( مانند کشتار امیر تیمور در سال 1378 قمری و یا آتش سوزی بزرگ شهر در سال 1335 هجری قمری ) شهر را در دوره های انتقالی حساسی قرار داده است که بیشتر از همه چیز با تحرکهای مهاجرتی همراه گردیده است .

     بر اساس سرشماری سال 1375 در محدوده بافت قدیم آمل تعداد 3026 خانوار شامل 11790 نفر ساکن هستند که در مقایسه با آمار جمعیت شهر آمل ، فقط 4/7 درصد جمعیت کل شهر را شامل میشود ؛ ولی این میزان عملکرد واقعی این محدوده را نمایش نمیدهد . این محدوده در حقیقت تاریخی ترین هسته مرکزی و سکونتی شهر آمل شناخته میشود و مجموعه ای از چند محله قدیمی و تاریخی شهر آمل است اغلب با اسامی اقوام و طوایف نخستین و مهاجران به شهر آمل که توسعه و رونق این شهر را ایجاد کرده اند همراه است .

     بطور کلی مقر ابتدایی شهر آمل از حوالی سبزه میدان و مصلای قدیم ( موقعیت فعلی بیمارستان 17 شهریور ) تا منطقه پایین بازار و کمی پایین تر از محله پایین بازار یعنی اراضی  « گنبد بن » که در گذشته به آنجا « عوامه کوی » میگفتند ، بوده است . بر اساس شواهد تاریخی و مستندات محلی وجود بنایی موسوم به آتشکده ( گنبد شمس آل رسول ) واقع در اراضی شهر قدیم ، اینگونه به نظر میرسد که محدوده و باغهای اطراف  آتشکده در اصل « کهندژ » شهر ساسانی بوده  و بعد از ورود اسلام و احداث مسجد و اردوگاه اعراب در بخش « ربض » شهر ساسانی ( محدوده جنوب کهندژ ) ، عملا نطفه شهری به موقعیت جدید ( گلباغ محله یا محدوده اطراف مسجد جامع ) منتقل گردید .

     تنها عامل طبیعی در گذشته که موجب اشکال در توسعه شهر بوده است ، رودخانه هراز میباشد . این رودخانه امل را به دو قسمت غربی-شرقی تقسیم کرده است .

     ظاهرا به دلیل افزایش جمعیت  وتازه واردین از دیگر نقاط ، شهر آمل به دور هسته اولیه شروع به گسترش میکند . مقر ابتدایی شهر به دور خود قشری میبندد که به دلیل عدم وجود منابع مستند ، نمیتوان مدعی شد که گسترش شهر به کدام جهت جغرافیایی سریعتر بوده است ولی حدسی که میتوان زد این است که گسترش شهر به طرف جنوب و جنوب غربی بوده است . در دوره های بعد از ایجاد هسته اولیه مخصوصا در دوره صفویه علاوه بر رشد طبیعی  جمعیت شهر به دلیل مهاجرتهای دسته جمعی افراد ساکن در قریه های کوهستانی لاریجان ، شهر را به طرف جنوب ، جنوب شرقی و جنوب غربی به دلیل نزدیکی نسبی به مبدا حرکت مهاجرین و در دوره متاخر به جبهه شرقی گسترش داده است . لذا مناطق مسکونی جدید بعد از دوران صفویه به سرعت در بافت کهن آمل به صورت محلات طایفه ای ایجاد گردید .

     چون بافت کهن آمل از دخالتهای کالبدی و عبور خیابانهای چلیپایی دوران پهلوی مصون مانده است ، لذا پیوستگی فضایی عناصر شهری و مراکز محلات از طریق گذرها و معابر اصلی بافت موجب تشکل و انسجام بافت میگردد .

عناصر و ساختمانهای با ارزش :

1.     بناهای ثبت شده :

·        بقعه میربزرگ ( بقعه میر قوام الدین مرعشی آملی).

·        گنبد ناصر الحق

·        بقعه میر حیدر آملی ( سید سه تن )

·        گنبد شمس آل رسول ( شمس طبرسی )

·        بقعه و قبرستان امامزاده ابراهیم

·        بقعه امامزاده قاسم 

·        پل دوازده چشمه

·        بقعه قدمگاه خضر

·        پل معلق

·        اداره اقتصاد و دارایی

 


جمعه 30 فروردين 1389برچسب:,

|

About Amol

 

City of Amol : Amol is a city in northern Iran, in the province of Mazandaran. Amol is an historical city, with it's age dating back to the Amards. Amards were the people living in the area before Aryans. Some  believe  that the city's name is derived from same Amard word.
In the  5th century AH,  Khawja  Nezam-ul-mulk Toosi,  in  his  famous book named.

 

"Seer-ul- moluok" recommended creation of modern institutions by the name of Nezamiah  with academic status in the big famous cities of Islamic world as  Balkh, Baghdad, Damascus, Neshapour, and Bukhara.  The name of  Amol was also included among them.
One of  the notable and famous personalities from Amol is
Muhammad ibn Jarir al-Tabari, a well known and world famous persian historian and exegete.

Geographical  Location : Amol  is  located on the banks of Haraz River  26 25'N 52 21'E. at an altitude of 76 m above sea. It is about 18 km  from the Caspian  sea  and about 10 km  from the northern Alborz mountains. It is 180 km from the Iranian capital, Tehran, with a picturesque  drive  through  Haraz Road.  Sari, the capital of Mazandaran is  70 km east of Amol. Mount Damavand, 5610 m, the highest peak in the Middle East, is located south  of Amol.
Amol and its suburbs has an estimated population of 350 000 and the city has a population of approximately 160 000. Its area is approximately 3185 square kilometers.

 

Weather : City weather is usually similar to that of other towns and cities of Mazandran. In summer it is hot and humid and in winter  it is mild. Maximum rainfall is usually  in the month of December and minimum in the month of July.

 
 

For more information about Amol, please visit  http://en.wikipedia.org/wiki/Amol.


پنج شنبه 11 مرداد 1389برچسب:,

|

جنبش وبلاگ نویسان آمل

به قول مهندس روزبه نصیری آملی موج اول جنبش وبلاگ نویسان منتقد منصف ! در آمل به راه افتاده است اگر چه طول بسامد ان زیاد نیست ولی این سراغاز یک جنبش وبلاگی است که نوید روز های خوبی را می دهد فارغ از مطلب بیان شده که نقدهای بسیار جدی و دلسوزانه است دنبال زنجیره بودم که این مطالب رابه هم وصل می کند ولی بغیر از نام آمل و یک حرکت خود جوش چیز دیگری نیافتم این جنبش باید هدایت و کانالیزه شود . شما هم بیایید و در این جنبش همگانی برای گرفتن حق این مردم عزیز و شهر دارالمؤمنین آمل شرکت کنید


پنج شنبه 1 شهريور 1389برچسب:,

|

حمله واضح و آشکار شیعه صفوی به شیعه علوی: تحریف قله دماوند اینبار از سوی سایت فرمانداری شهر دماوند ا

 

برگرفته از وبلاگ حزب الله شهرستان هزار سنگر آمل و لاریجان
تحریف قله دماوند اینبار از سوی سایت فرمانداری شهر دماوند استان تهران که آدرس آن در زیر گذاشته شده لطفا مراجعه کنید :

http://www.farmandaridamavand.com/m_d_mogheiyat.htm

 

موقعيت جغرافيايي :

 

 

شهرستان دماوند با مساحت 2026 كيلومتر مربع كه 7/10 درصد مساحت استان مي‏ باشد در جنوب سلسله جبال البرز مركزي و شرق استان تهران واقع شده است كه از شمال به استان مازندران، از جنوب به استان سمنان، از شرق به شهرستان فيروزكوه و از غرب به شهرستان ‏هاي  شميرانات، تهران و پاكدشت محدود مي‏ شود .  آب و هواي اين شهرستان در مناطقي تحت تأثير جريانات اقليمي كويري خشكتر و در مناطقي تحت تأثير توده‏ هاي مرطوب شمالي و سرد غربي پربارانتر مي‏ شود

 

 و مرتفع‏ ترين كوه ايران - قله دماوند - در اين شهرستان واقع است .

 

 این مطلب کذب و دروغ ذز سایت فرمانداری شهر دماوند درج شده به این آدرس کلیک کنید:

 

http://www.farmandaridamavand.com/m_d_mogheiyat.htm

 

 جدول 1 : تقسيمات جغرافيايي شهرستان دماوند – سال 1380

 

 

 

شرح

شهرستان

استان

سهم شهرستان از استان(درصد)

مساحت ( كيلومترمربع )

2026

19196

6/10

تعداد بخش

2

31

5/6

تعداد دهستان

5

72

9/6

تعداد آباديهاي داراي سكنه

108

1358

96/7

تعداد شهر

4

40

10

تعداد شهرهاي بالاي 50 هزار

.

12

0

 

مأخذ : - سالنامه آماري استان تهران  1380 - سالنامه آماري كشور 1380

....................................................................................

و به خاطر همین بود که این همه میگفتم "آمل سرای دماوند" و آقای شعبانزاده گفتند شما تفکرات ناسیونالیستی دارید.

و این حمله آشکار شیعه صفوی به شیعه علوی است. شیعه صفوی که مخالف ولایتمداری است. تمامی مسئولینشهرستان دماوند ترک هستند .....
به امید اینکه آملی های علوی و ولایتمدار متوجه شوند. بیشتر از این نمیشود در فضای مجازی قضیه را باز کرد.


یک شنبه 23 بهمن 1389برچسب:,

|

ملک الشعرا طالب آملی

 

طالب آملی از شاعران گرانقدر مازندرانی عصر صفویه است. او در ایام نوجوانی و جوانی به تحصیل علم پرداخت و در سن 15 تا 20 سالگی در علوم مختلفی چون هندسه، منطق، هیئت، فلسفه، تصوف و خوشنویسی مهارت تمام بدست آورد.
طالب بنا به عللی نامعلوم از مازندران به کاشان رفت و در آنجا سکونت کرده و ازدواج نمود. اما پس از چندی از کاشان نیز ملول گشته به سوی مرو رهسپار شد. طالب در دربار حاکم مرو- ملکش خان از سوی شاه عباس حاکم مرو بود- راه یافت و قصایدی در مدح او سرود ولی پس از دو سال از مرو راهی دیار هندوستان شده رباعی زیر را طالب در این خصوص سروده است:
طالب گل این چمن به بستان بگذار بگذار که می شوی پریشان بگذار
هندو نبرد تحفه کسی جانب هند بخت سیه خویش به ایران بگذار
طالب آملی در آغاز ورود به هند چندان روی کام یابی ندید، او در شهرهای هند از جمله دهلی و ملتان سفر کرده سرانجام در لاهور به خدمت شاه ابوالمعالی رسید.
در قندهار غازی خان از امرای جهانگیری حکومت داشت که در فضل و ادب سرآمد دیگران بود. شهرت قدردانی های او طالب را مشتاق سفر به قندهار ساخت. طالب شعری ساخته به خدمتش فرستاد در آن خواهش حضور او نمود. طالب از اگره به راه لاهور و ملتان به قندهار رسید. اما به علت بارانهای موسمی چهار ماه مجبور به ماندن در ملتان شد.
غازی خان جهانگیری قدردانی های شایانی از طالب نمود و او را در سلک مقربان خاص خویش جای داد، طالب آملی نیز در قصاید غرّایی به مدح او پرداخت. از جمله:
تکلف نیست معشوق من است ار نیست ممدوحم
از آن این شعر عشق آمیز در مدحش سراییدم
غازخان جهانگیری در 1020ه.ق به دست غلام خود مسموم و مقتول گردید، برای طالب که مأمنی در قندهار نمانده بود ناچار به سوی هند عزیمت نمود و به اگره آمد. خواجه قاسم دیانت خان از امرای عصر که بر دربار جهانگیر راهی داشت از او قدردانی نمود و نامه ای به عنوان سفارش نامه به عبدالله خان فیروز جنگ حاکم گجرا ت نوشت، عبدالله خان هم طالب را به حضور خود خواست. طالب نزد او در گجرات رفت و مورد اعزاز و اکرام عبدالله خان قرار گرفت. طالب آملی برای آنکه به دربار جهانگیری راه پیدا کند بر وسایل گوناگونی متوسل شد از جمله با شاپور طهرانی شاعر معروف که پدرش عم حقیقی اعتمادالدوله پدر نور جهان بیگم ملکه نامور هند بود، طرح دوستی ریخته و به لاهور آمده به خدمتش پیوست. طالب به توسط شاپور یا وسیله دیگری به دربار اعتماد الدوله راه یافت، اعتماد الدوله نیز به ا و توجه خاصی نمود و منصب مهرداری خود را بدو سپرد. اما طالب که به جز شاعری کاری بلد نبود سستی های زیادی به خرج داد و سرانجام در شعری استعفای خویش را نوشت. سرانجام اعتماد الدوله او را به دربار شاهی آشنا ساخت. جهانگیر او را در سلک شعرای پایتخت قرار داد و در سال 1028 ه.ق او را به خطاب ملک الشعرایی مفتخر نمود. طالب آملی تا پایان عمر در دربار جهانگیر به نهایت عزت و احترام به سر می برد تا اینکه در سال 1036 ه.ق یکسال پس از مرگ جهانگیر، چشم از این جهان فرو بست

برگرفته از سایت طالب آملی : www.talebamoli.ir

 


یک شنبه 19 فروردين 1390برچسب:ملک الشعرا طالب آملی,

|

ابوجعفر محمد بن ایوب حاسب طبری آملی

 

شمس الدین ابوجعفر محمد بن ایوب الحاسب الطبری از دانشمندان فعال در عرصه ریاضیات و نجوم، به ثلث آخر سده پنجم هجری، در طبرستان (آمل) است.

در ترجمه فارسی کتاب «تتمه صوان الحکمه» تألیف ظهیرالدین ابوالحسن علی بن ابی القاسم زید بن محمد بن الحسین البیهقی به سالهای میان 548 - 565 هجری قمری، که آن را ناصرالدین بن عمده الملک منتجب الدین منشی یزدی به سالهای 729 - 730 هجری قمری به فارسی در آورده و آن را «دره الاخبار و لمعه الانوار» نامیده، آمده است:

« محمد بن ایوب طبری، خداوند زیج به امثله نجومی و با فضایل علمی، صاحب دولت و حظ تمام بوده است. و از سخنان اوست که به بعضی از اکابر ری نوشته است:

شکیبایی و رادمردی، سستی را به توانایی مبدل گرداند و دشواری را به آسانی و مرد را به هر مرادی برساند و خداوند آن از هر باری سبکبار گردد. »

***

ضمن مباحث کتاب (زیج مفرد)، مواضعی هم هست که حاسب طبری به روزگار خود اشارت دارد:

« ما در روزگار خویش بر آن مثال کردیم و نگاهداشتیم، چنانک گفتیم، یافتیم اوج آفتاب و زهره اندر اول سال چهارصد و چهل و هفتم (447) از اول پادشاهی یزدجرد .... »

« ... ما بدین روزگار نگاهداشتیم، خواستیم که همین را رصد کنیم به روزگار سلطان ماضی، معزالدین ملکشاه ... سال بر چهارصد و پنجاه و دو (452) از تاریخ یزدجرد، اول جمادی الاول بود از سال چهارصد و هفتاد و شش (476) از هجرت ... »

« و شمار این در هر شصت و شش سال یک روز باز پس تر افتد، چنانک در روزگار ما، در سال هزار و سیصد و هشتاد (1380) رومی طلوع شرطین و غروب غفر اندر بیست و یکم ماه نیسان بود. »

که مطابقت دارد با سالهای 460 - 476 هجری قمری

***

در این صورت می توان با یقین بیشتر گفت که حاسب طبری در ثلث آخر سده پنجم هجری، فعالیت داشته است، و این فعالیت به شهر آمل بوده است:

« دانسته شد که تحویل پانزدهم ماه فروردین خواهد بودن از این سال که گفتیم، بعد نصف نهار، به طول نود، خواستیم که به طول شهر آمل ... باز آریم، بُعد چهار درج بود، ضرب کردیم در شانزده دقیقه ... »

« (پس کردیم) به شهر آمل ... سال بر چهارصد و پنجاه و دو از تاریخ یزدجرد ... »

« ... این سیم ماه فروردین است. بود نصف نهار این روز به یازده ساعت و بیست و یک دقیقه و جمله حرکتها این ساعت راست، که حاصل آمد به طول نود، خواستیم که به طول شهر آمل باز آریم، فراز گرفتیم برابر خشتاد و شش درج که طول آمل است، از اختلاف ساعت چندین دقیقه ... »

« ... عرض بغداد سی و سه درج و بیست دقیقه بود، خواستیم که ارتفاع نصف نهار آن روز بدانیم که آفتاب در پانزده درج و سی دقیقه ثور بود که ارتفاع نصف نهار آن روز شهر ما که عرض او سی و شش ... ما بین عرضین بغداد و شهر ما که آمل است، برآمد ... »

***

در سفیدی باقیمانده صفحه ای از کتاب زیج مفرد، تاریخ ولادتی اینچنین ثبت شده است:

« ... ولاده لدی جمادی الآخره لسنه خد الهجریه و لیله روز مهر من اسفندارمذ القدیم لسنه ثعو یزدجردیه، لیله روز بهمن من ماه بهمن الجلالی، لسنه تضز الخراجیه و لیله التاسع من ماه کانون الثانی لسنه 1519 رومیه اسکندریه ... »

« ولادت یافت به هنگام (هجدهم) جمادی الاخره سال 604 هجری و شب روز مهر (شانزدهم) اسفندارمذ ماه قدیم از سال 576 یزدجردی، شب روز بهمن (دوم) ماه بهمن جلالی از سال 597 خراجی و شب 9 ماه کانون دوم از سال 1519 اسکندری »


برگرفته از فصلنامه «آینه میراث» ویژه نقد کتاب، کتاب شناسی و اطلاع رسانی در حوزه متون که در ضمیمه شمار 11 سال 1385 به بررسی ابواب منتخب « زیج مفرد » تألیف شمس الدین ابوجعفر محمد بن ایوب الحاسب الطبری پرداخته است.

برگرفته از وبلاگ انجمن نجوم آماتوری حاسب طبری آملی : http://haseb-astro.blogfa.com

 


یک شنبه 19 فروردين 1390برچسب:ابوجعفر محمد بن ایوب حاسب طبری آملی,

|

ابوجعفر محمد بن ایوب حاسب طبری آملی

 

شمس الدین ابوجعفر محمد بن ایوب الحاسب الطبری از دانشمندان فعال در عرصه ریاضیات و نجوم، به ثلث آخر سده پنجم هجری، در طبرستان (آمل) است.

در ترجمه فارسی کتاب «تتمه صوان الحکمه» تألیف ظهیرالدین ابوالحسن علی بن ابی القاسم زید بن محمد بن الحسین البیهقی به سالهای میان 548 - 565 هجری قمری، که آن را ناصرالدین بن عمده الملک منتجب الدین منشی یزدی به سالهای 729 - 730 هجری قمری به فارسی در آورده و آن را «دره الاخبار و لمعه الانوار» نامیده، آمده است:

« محمد بن ایوب طبری، خداوند زیج به امثله نجومی و با فضایل علمی، صاحب دولت و حظ تمام بوده است. و از سخنان اوست که به بعضی از اکابر ری نوشته است:

شکیبایی و رادمردی، سستی را به توانایی مبدل گرداند و دشواری را به آسانی و مرد را به هر مرادی برساند و خداوند آن از هر باری سبکبار گردد. »

***

ضمن مباحث کتاب (زیج مفرد)، مواضعی هم هست که حاسب طبری به روزگار خود اشارت دارد:

« ما در روزگار خویش بر آن مثال کردیم و نگاهداشتیم، چنانک گفتیم، یافتیم اوج آفتاب و زهره اندر اول سال چهارصد و چهل و هفتم (447) از اول پادشاهی یزدجرد .... »

« ... ما بدین روزگار نگاهداشتیم، خواستیم که همین را رصد کنیم به روزگار سلطان ماضی، معزالدین ملکشاه ... سال بر چهارصد و پنجاه و دو (452) از تاریخ یزدجرد، اول جمادی الاول بود از سال چهارصد و هفتاد و شش (476) از هجرت ... »

« و شمار این در هر شصت و شش سال یک روز باز پس تر افتد، چنانک در روزگار ما، در سال هزار و سیصد و هشتاد (1380) رومی طلوع شرطین و غروب غفر اندر بیست و یکم ماه نیسان بود. »

که مطابقت دارد با سالهای 460 - 476 هجری قمری

***

در این صورت می توان با یقین بیشتر گفت که حاسب طبری در ثلث آخر سده پنجم هجری، فعالیت داشته است، و این فعالیت به شهر آمل بوده است:

« دانسته شد که تحویل پانزدهم ماه فروردین خواهد بودن از این سال که گفتیم، بعد نصف نهار، به طول نود، خواستیم که به طول شهر آمل ... باز آریم، بُعد چهار درج بود، ضرب کردیم در شانزده دقیقه ... »

« (پس کردیم) به شهر آمل ... سال بر چهارصد و پنجاه و دو از تاریخ یزدجرد ... »

« ... این سیم ماه فروردین است. بود نصف نهار این روز به یازده ساعت و بیست و یک دقیقه و جمله حرکتها این ساعت راست، که حاصل آمد به طول نود، خواستیم که به طول شهر آمل باز آریم، فراز گرفتیم برابر خشتاد و شش درج که طول آمل است، از اختلاف ساعت چندین دقیقه ... »

« ... عرض بغداد سی و سه درج و بیست دقیقه بود، خواستیم که ارتفاع نصف نهار آن روز بدانیم که آفتاب در پانزده درج و سی دقیقه ثور بود که ارتفاع نصف نهار آن روز شهر ما که عرض او سی و شش ... ما بین عرضین بغداد و شهر ما که آمل است، برآمد ... »

***

در سفیدی باقیمانده صفحه ای از کتاب زیج مفرد، تاریخ ولادتی اینچنین ثبت شده است:

« ... ولاده لدی جمادی الآخره لسنه خد الهجریه و لیله روز مهر من اسفندارمذ القدیم لسنه ثعو یزدجردیه، لیله روز بهمن من ماه بهمن الجلالی، لسنه تضز الخراجیه و لیله التاسع من ماه کانون الثانی لسنه 1519 رومیه اسکندریه ... »

« ولادت یافت به هنگام (هجدهم) جمادی الاخره سال 604 هجری و شب روز مهر (شانزدهم) اسفندارمذ ماه قدیم از سال 576 یزدجردی، شب روز بهمن (دوم) ماه بهمن جلالی از سال 597 خراجی و شب 9 ماه کانون دوم از سال 1519 اسکندری »


برگرفته از فصلنامه «آینه میراث» ویژه نقد کتاب، کتاب شناسی و اطلاع رسانی در حوزه متون که در ضمیمه شمار 11 سال 1385 به بررسی ابواب منتخب « زیج مفرد » تألیف شمس الدین ابوجعفر محمد بن ایوب الحاسب الطبری پرداخته است.

برگرفته از وبلاگ انجمن نجوم آماتوری حاسب طبری آملی : http://haseb-astro.blogfa.com

 


یک شنبه 10 مهر 1390برچسب:ابوجعفر محمد بن ایوب حاسب طبری آملی,

|

هر اقدام کذبی را محکوم می کنیم. به حمایت از ابوالفضل بادپا

 

اقدام سراسر کذب و مغرضانه برخی افراد که با هیئت و نام جعلی حزب الله شهرستان آمل، در جهت تخریب عناصر متشخص و وبلاگ نویسان محترم آملی فعالیت می کنند و قصد ضربه به حزب الله و همچنین بزرگان شهر آمل را با بیانات و افاضاتشان دارند را محکوم می کنم. این افراد نه آملی هستند و نه حزب اللهی، بلکه حزب شیطانند، چرا که در فضای مجازی اقدام به تخریب و توهین و تحمت به دیگران بدون هیچ سند و مدرکی را دارند. بنده ایشان را نصیحت میکنم که دست از این کارهای مخرب بردارید و به جنگ خدا و پیغمبر نروید. بنده قصد و نیت شما می دانم، شما قصد ایجاد تفرقه بین وبلاگ نویسان ارزشی آمل را دارید تا این دلسوزان را دلسرد کنید ولی کور خواندید.

گیرم که آقای .... در گوشی موبایلش تصاویر مستهجن دارد، شما چرا حریم خصوصی مردم را رعایت نمی کنید و اصلاً با اجازه چه کسی در گوشی این شخص محترم سرک کشیدید؟

آقای ح.ش.ز دست از این کارهای خلاف شرع و اسلام بپرهیزید و هرچه زودتر پست مربوطه را پاک کرده و وبلاگ های غیر اسلامی خود را پاک کنید که اگر اینکار را نکنید، مجمع وبلاگ نویسان ارزشی هزارسنگر آمل و لاریجان ماهیت اصلی شما را به همگان معرفی می کند.


یک شنبه 8 ارديبهشت 1390برچسب:,

|

شیعیان در سوگ بی بی دو عالم،،، رسانه ملی در حال پخش طنز چهارچرخ!!!!!!!!!!!!!!!!

در حالی که همه ما شیعیان در سوگ جانگداز بی بی دو عالم فاطمه زهرا (س) هستیم، صدا و سیما مشغول پخش طنز چهارچرخ هست. این رسانه سالهاست که از خط رهبری خارج شده و از اسلامی بودن فاصله گرفته است. نمونه اش همین پخش فیلم پایتخت در ایام عید و مسخره کردن گروهی از مردم که سرزمینشان پایتخت علویان است و اینبار هم پخش طنز چهارچرخ در ایام فاطمیه.


یک شنبه 9 ارديبهشت 1390برچسب:,

|

چقدر خنده داره که ......

 

چقدر خنـده داره که ...
یک ساعت خلوت با خدا دیر و طاقت فرساست ولی 90 دقیقه بازی فوتبال مثل باد میگذره

چقدر خنده داره که...
صد هزار تومان کمک در راه خدا مبلغ بسیار هنگفتیه اما وقتی با همون پول میریم خرید، مبلغ ناچیزیه

چقدر خنده داره که...
یک ساعت عبادت در مسجد طولانی به نظر میاد اما یک ساعت فیلم دیدن به سرعت میگذره

چقدر خنده داره که...
وقتی می خوایم عبادت و دعا کنیم، چیزی یادمون نمی آد که بگیم ، اما وقتی می خوایم با دوستمون حرف بزنیم هیچ مشکلی نداریم.

چقدر خنده داره که ...
خوندن یک صفحه و یا بخشی از قرآن سخته، اما خوندن صد سطر از پرفروش ترین کتاب رمان دنیا آسونه.

چقدر خنده داره که ...
برای عبادت و کارهای مذهبی وقت کافی در برنامه روزمره پیدا نمی کنیم اما بقیه برنامه ها رو سعی می کنیم تا آخرین لحظه هم که شده انجام دهیم .

چقدر خنده داره که ...
شایعات روزنامه ها رو به راحتی باور می کنیم ، اما سخنان قرآن رو به سختی باور می کنیم.

چقدر خنده داره که...
همه مردم می خوان بدون اینکه به چیزی اعتقاد داشته باشند و یا کاری در راه خدا انجام بدند به بهشت بروند.

چقدر خنده داره ....... اینطور نیست ؟

دارید می خندید ؟ .......... دارید فکر میکنید ؟

این حرف ها رو به گوش بقیه هم برسونید و از خداوند سپاسگزار باشیم که او خدای دوست داشتنی است

آیا خنده دار نیست که وقتی می خوایم این حرف ها رو به بقیه بزنیم خیلی ها رو از لیست پاک می کنیم. چون مطمئنیم که به چیزی اعتقاد ندارند.

این اشتباه بزرگیه اگه فکر کنیم اعتقاد دیگران از ما ضعیف تره


یک شنبه 24 ارديبهشت 1390برچسب:,

|

مه جان آمل

 
 
مه جانِ آمِلِ بَوین ***** پارکِ دَمِ پِلِ بَوین
بهشتِ پِر گِلِ بَوین ***** آدِمای دِلِّ بَوین
شاعرِ بلبلِ بَوین
...........................................
یورِّ بَوین یِرِّ بَوین ***** تَن تَنه شرِّ بَوین
...کرشمه غرِّ بَوین ***** آمِل دِماوندِ بَوین
جنگلِ آمِلِ بَوین


یک شنبه 24 ارديبهشت 1390برچسب:مه جان آمل,

|

تصاویری زیبا از روستای کوهستانی گزناسرای لیتکوه – آمل

تصاویری زیبا از روستای کوهستانی گزناسرای لیتکوه – آمل

گزناسرای لیتکوه - آمل

گزناسرا لیتکوه - آمل

گزناسرا لیتکوه - آمل

گزناسرا لیتکوه - آمل

گزناسرا لیتکوه - آمل


بخشی از ابیات تبری علامه ذوالفنون ابوالفضائل حسنزاده آملی (حفظه الله تعالی)

نماشونه سر چشمک بزو ستاره  ******  مره به چشمک هاکرده این اشاره

عاشق که به شو برسیه بی قراره  ******  بی قراره که گاه دیدار یاره


چهار شنبه 23 شهريور 1390برچسب:ابیات تبری,علامه ذوالفنون حسنزاده آملی,,

|

مردم پلور در انتظار هویت واقعی....

برگرفته از وبلاگ ابوالفضل بادپا :

نگاه سرد مسئولین استان وشهرستان

مردم پلور در انتظار هویت واقعی....

احترام به قوانین و تقسیمات عمومی کشوری مصوب مجلس محترم شورای اسلامی کشور از آن جهت مورد ارزش و احترام قرار می گیرد که به تبع تقسیمات جغرافیایی حساسیت هایی قومی و قبیله ای وجود دارد که به همین دلیل قانون گذاران با حساسیت بسیار زیاد درباره اینگونه مسایل تصمیم گیری می نمایند و از اینروست که تمامی نهاد ها و رسانه ها در جهت حفظ وحدت و اتحاد در جامعه به این تصمیمات احترام می گذارند.

در این بین گه گاه اشتباهاتی عمدی یا سهوی می تواند خسارات جبران ناپذیری رابرای آن منطقه در پی داشته باشد که از آن جمله می توان به طرح تقسیم استان خراسان سابق و یا اعتراض مازنی ها در تقسیم استان گلستان اشاره نمود، که بخشی از این اعتراضات علاوه بر بحث تملک دارائیها و مباحث اقتصادی از نظر مسایل قومیتی و هویتی نیز قابل بررسی خواهد بود.
متاسفانه همانطور که اشاره شد در بحث قومیت ها و یا تقسیمات جغرافیایی نمونه ای از این برخوردها در مسئله جدایی قسمتی از بخش لاریجان آمل از استان مازندران مشاهده می گردد که به اعتقاد نگارنده در برخی از آنان می توان به عمدی بودن این مسایل و در جریان بودن خط فکری در پس آن اشاره کرد.
در این ارتباط مدتی است متاسفانه برخی رسانه های نوشتاری و دیداری و در راس آن رسانه ملی در اقدامی هماهنگ اقدام به تولید گزارشات و برنامه هایی نموده اند که اگر چه با اعتراض بسیاری از دوستداران منطقه مواجه شده اما آنچنان تذکر جدی از سوی مدیران و متولیان امر در این خصوص داده نشده است که در این باب نکاتی چند قابل تذکر می باشد:

1* دربرخی از گزارشات شبکه تهران در خصوص آب شرب شهری تهران منبع آب سد لار تهران معرفی گردیده که طبق تمامی نقشه های جغرافی شرکت آب و فاضلاب سد لار و تمامی خروجی ها و سیستم انتقال آب آن متعلق به استان مازندران می باشد.
2* در اخبار 13 شبکه خبر در هفته چند بار قبل از نمایش گزارش آب و هوا مناظری از دشت عظیم لار به نمایش درمی آید که در زیرنویس آن عبارت دشت پلور تهران نوشته شده است، نکته آن که اساساً طبق تمامی تقسیمات و حتی تابلو های راهنمای مسافران از ابتدای کیلومتر 104 محور هراز یعنی از آستانه مبارکه امامزاده هاشم به سمت آمل متعلق به شهرستان آمل و استان مازندران می باشد.
3* در هفته نامه نگاه متعلق به وزارت آموزش و پرورش در تیراژ 300.000 نسخه و توزیع کشوری در بخش گردشگری با معرفی آثار تاریخی شکل شاه، آب گرم لاریجان ،آبشار شاهاندشت و قلعه دختر پلور ، آب اسک ، قله دماوند و ... این مناطق جزیی از استان تهران یاد شده است که با نگاهی کوتاه به فهرست ابنیه تاریخی و ثبت شده سازمان میراث فرهنگی و گردشگری می توان به کذب بودن این ادعا پی برد جایی که تمامی این میراث متعلق به استان مازندران و شهرستان آمل میباشد.
اگر چه بسیاری از مسئولان محلی و مردم توابع و دوستداران طبیعت مدتهاست که از نگاه پر مهر مدیران استانی و کشوری به منطقه لاریجان قطع امید کرده اند (چه دراعتراض و فریاد مردم مبنی بر ساخته نشدن جاده دماوند و ازبین بردن طبیعت بکر منطقه و چه فریاد منطقه محروم لاریجان در مورد مسائل جاده ، انرژی وچه موارد فراوان دیگر) ولی در این مورد خاص اعتراض خود را پیگیری نموده و در صورت نیاز از طرق قانونی قابل پیگیری و شکایت می دانند.


در پایان ضمن تشکر از برخی رسانه های محلی در پوشش این موارد خواستار پیگیری مدیران لاریجانی کشور در این موارد هستیم (چه آن که جد بزرگوار برادران لاریجانی عضوی از لاریجان بوده اند) و تذکری جدی به جناب ضرغامی که تاکید بر حقوق مناطق محروم داشته باشند.


چهار شنبه 23 شهريور 1390برچسب:پلور آمل,دماوند آمل,سد لار آمل,

|

مهندس ضرغامی برای چندمین بار اینبار هم با احترام گفتیم!!!! دفعه بعد که رگ مازندرانی لشگر 25 کربلایی

برگرفته از وبلاگ روستای هاره

مهندس ضرغامی برای چندمین بار اینبار هم با احترام گفتیم!!!!

مهندس ضرغامی برای چندمین بار اینبار هم با احترام گفتیم!!!!

مهندس عزت الله ضرغامی :

پلور و محدوده امامزاده هاشم (ع) در حوزه استحفاضیه 

بخش لاریجان شهرستان آمل قرار دارد.

 


متأسفانه برای چندمین بار در شبکه های متعدد صدا و سیما این بار از سوی شبکه خبر که بیشتر مردم آمل و لاریجان چشم دیدن این شبکه دروغ پرداز را ندارند اقدام به پخش تصاویری از دره گل زرد پلور بخش لاریجان آمل در خبر ساعت ۱۳ و ... قبل از خبر وضع هوا درمعرفی این منطقه از سوی مجری ، جاده هراز و منطقه پلور معرفی و در زمان پخش بصورت زیرنویس دره گل زرد پلور-تهران معرفی شد که این نقض آشکار حوزه استحفاضیه شهرستان آمل و استان مازندران است .

سوال اینجاست :

آیا تهیه کنندگان این برنامه از سواد و بینایی و شنوایی کافی برخوردارند؟؟؟

آیا برای تهیه برنامه و گزارش هیچ هماهنگی از مسئولین بعمل آمد؟؟؟

آیا جناب مهندس ضرغامی گوش شنوا برای شنیدن اعتراضات پیاپی مردم مازندران دارد؟؟؟

جناب مهندس بعد از توهین به مردم مازندران در سریال مضحک پایتخت که بیشتر به معرفی شخصیت محل زندگیتان و رفتار خانوادگیتان بود تا مردم مازندران

هدفتان از از تهیه و پخش این گزارشات و تصاویر پلور مازندران به نام پلور تهران چیست؟؟؟که با احساسات مردم این دیار بازی میشود؟؟؟

مردم عزیز مازندران و آمل ، لاریجان :

آیا بس نبود سرمایه عظیم خدادادی منطقه مان که همان سد لار جهت تأمین آب شرب و کشاورزی مزارعه و باغات این شهر و شهرهای مجاور را بدون دریافت هیچ امتیاز به استان تهران انتقال دادند؟؟؟نگاه به مزارع و زمینهای کشاورزی استان بی اندازیم و خشکی بر لب زمین ها به چشم کور هم می رسد چه برسه به مایی که بیناییم ....

آیا بس نیست که بیش از بیست سال اجازه صنعتی شدن به مازندران ندادند؟؟؟

آیا بس نیست تکه تکه شدن این استان که فیروز کوه و مشاء و گلستان و اینک مرزن آباد و گدوک و امامزاده هاشم و پلور ؟؟؟؟!!!! و الان هم جنگ شرق استان و غرب استان شدن!!!

بارها و بارها به مسئولین شهرستان و استان گزارش دادیم ولی آش همان آش است و کاسه همان کاسه مرغ استان تهران یک پا دارد و مرغ ما پا ندارد ؟؟؟ صدایمان از کتل امامزاده هاشم آن طرف تر نمی رود چه برسد ...


آمل نگین جهانی در قلب شمال کشور به شهر اسلام ظلم شده دگر ما به آن ظلم نکنيم

به شهر اسلام ظلم شده دگر ما به آن ظلم نکنيم
آمل شهر هزار محور , هزار سنگر
با عرض سلام به مسئولين کشوري , استاني , و شهري
آمل اولين پايتخت اسلام و شيعه علويان اولين پايتخت کهن شهر ايران و  جزو اولين هاي ايران  پايتخت زيبايي ها مفاخر و مشاهير و صنعت و علم بدون هيچ مقدمه اي به اصل مطلب رجوع مي کنيم اصل مطلبي که چندين سال است که آمل از نداشتن آن رنج برده است  آمل با داشتن توانايي هاي کشوري و جهاني به آن توجه نمي شود مگر همين آمل در رشته ورزش توانايي بالاي ندارد قهرمان هاي استاني کشوري جهاني و بين المللي از نشان هاي قدرت اين ديار پهلوان خيز است چرا يک ورزشگاه فوتبال و خانه ورزشهاي رزمي و آکادمي در آمل و جود ندارد ؟ سوال من اين جاست مگر آمل پايتخت مشاهير و مفاخر نيست اکنون دانشمندان بزرگاني در علم و ادب و دکترا مهندسي و قيلسوفان و مفسران شعرا ادبا مقامات کشوري ار آمل وجود دارد مگر آمل زادگاه بزرگاني نيست که به هر کجاي ايران عزيز مي رويم گوشه اي از کار و افتخار اين کشور در دستان اين مردان به دست آمده چرا يک کميته تيبان در آمل وچود ندارد؟  آمل در قلب شمال زيبا و قلب استان مازندران وجود دارد  آمل انقدر تاريخي نيست که با وجود ? برابر بودن قدمت پل آمل از پل اصفهان آن وقت پل آمل رنگ نداشته باشد پل اصفهان مکان توريستي کشور؟ کجاي اين کار انصاف است کوتاهي از مسئولين آملي است چون به دنبال هويت اصلي خود نيستند . مگر مير حيدر آملي يکي از مردان تاريخ ساز اسلام در دنيا نيست پروفسور هانري کربن در مقدمه رصين و وزينش بر جامع الاسرار: سيد حيدر آملي يکي از بزرگترين متفکران مذهب شيعه و يکي از ارکان فلسفه و معنويت مذهب تشيع دوازده امامي است  کتاب  هاي مير حيدر در سوربن فرانسه تدريس مي شود حالا چگونه همه ياد راضي و ذکريا ابن سينا مي کنند آمل حيد آملي نه اين حق نيست  در تعطيلات همه بر بارگاه اين بزرگان مي روند اما دريغ از پ بازديد از مرد تاريخ ساز اسلام و شيعه اي که ما از ان دم مي زنيم چرا : چون يک نظارت و يک تبليغات و يک امکانات در آمل وجود ندارد تا از آن استقبال شود حقم دارند وقتي به شهر هراز و دماوند هزار سنگر با شهرت جهاني مي آيند که مثل روستا بايد در چادر بدون هتل بخوابند حق است که نيايند  ان وقت شما از پروژه هاي کوچک ابر پروژه مي سازيد ؟ به حق است که مي گويند آمل از داشته ها استفاده نميکند آيا من مسئولم يا شماها ؟ برويم به بحث غيرت و خاک اين مرز بوم جالا سوال من اينجاست دروازه شهر آمل رودهن فعلي مگر نبوده حالا چطور شده با نصب يک بنر در امام زاده هاشم آمل کاري انجام نمي دهيد آيا گرفتن بنر و گذاشتن بنر حوزه آمل سرمايه ميلياردي ميخواهد؟ نه دگر اين نيست مسئولين محترم اين جا شهر آمل است شهر هزار سنگر شهر عشق و شور وفاي دلاور مردان اسلام که اگر باز هم لازم باشد خود دست به کار مي شوند هزاران هزار سنگر مي سازند  بيانيه دادن اسان است و مرد عمل بودن اسان تر ولي شما هيچ کدام را به درستي انجام نمي دهيد  از شما ميخواهيم هرچه زودتر پيگيري شود آقاي فرماندار عزيز حرف نزنيد عمل کنيد. اگر آمل توريستي شود در آمد زا مي شود چون آمل مملو از مکان هاي توريستي و گنجينه هاي تاريخي و زيبايي و تفريحيست اگر شهر را زيبا و مملو از اماکن تفريحي مثل تلکابين پديده شانديز  و مجموعه  توريستي بين المللي کنيد  براي شهر سود دارد چرا دنبال بودجه نيستيد مگر شهر هاي کوچک دگر که الان توريستي شده چگونه است نصف پيشينه تاريخي و  شهرت آمل را ندارند ولي بودجه ميگيرند جذب سرمايه گذار هم سود شهري هم آبروي کشور به آمل ضلم شده دگر شما  به آمل ظلم نکنيد نياز اصلي آمل با داشتن ۶۴% صنعت استان و داشتن چندين درصد بالاي کشوري و جهاني نياز چندين ساله  فرودگاه و مترو را در خود مي بيند چرا آقايان توجه نمي کنند مگر شهري آمل خونش کم رنگ تر از شهرهاي دگر است... در آمل کمبودش هزار سال حس مي شود هتل هاي بين المللي و مکان هاي تفريحي ..مگر بليران و اليمستان و هراز آمل و غيره نگين زيبايي نيست پس چرا يک امکانات در آن فراهم براي توريست نيست ما از مسئولين کشوري ميخواهيم نگاه ۱۰۰% ويژه به آمل داشته باشند چرا که حق آمل يکي از شهرهاي مهم کشور اين نيست  بازهم مي گوييم  ما از داشته هاي خود استفاده نمي کنيم چندين مکان ها هستند در آمل مير حيدر و آتشکده و...   شما عقب افاديد از کار.. چرا به حال خود رها کرديد در حالي که در اصفهان و شهر هاي ديگر ار سمبل هاي شهر خود براي جذب ديدني ها و توريست استفاده مي شود بيايد سرمايه گذاري در داشته هاي که داريم استفاده  کنيم  بخدا تمام حرف هايم را با اشک نوشته ام  از از خدا ميخواهم اين شهر را نجات دهد و چرا از حق خود دفاع نمي کنيد و مصوبه ها بزرگ در شهر احداث نمي شود آمل پرستيژ کلان شهري را دارد ما از نماينده آقاي يوسفيان ميخواهيم به اين امر بزرگ و ? نماينده شدن و پس گرفتن روستاهاي آمل که الان يک شهر شده توجه کرده و ما ايراني ها و آملي ها و هم استاني هاي عزيز خواستار گرفتن روستاهاي آمل و ? نماينده سدن و احداث دباره بندر آمل و تبديل آمل به کلان شهر هستيم  شهرها به دنبال بودجه و مصوبه هستند و مسئولين آمل به دنبال مصاحبه درباره سياست آخر چقدر ضلم در حق آمل آمل نياز به چندين رو گذر و زير گذر دارد و موزه بين المللي دارد و اينکه آقاي طاهايي مگر آمل جز استان نيست پس چرا هميشه مصوبه ها و حمايت ها از مرکز استان که در ساري است  که مرکز هم نمي شود وحمايت شما از  شرق غرب است پس ورودي مازندران چي ؟ دگر خون مردوم امل به جوش آمده  آمل از همه ي شهر ها فايل هاي بهتري دارد   مگر گداشتن همايش بين المللي براي خارجيها الزامي است يا براي ايراني ها بزرگان آملي ايراني هستند بايد براي آنها همايش بين المللي گذاشت و ما امسال مي خواهيم اين شهر حق خودش را بگيرد و حقش را بدهيدآقایان مسئواین استانی مگر آل شهری نبود که روستاهای اطراف را به شهر تبدیل کرد حالا آمل شهر کوچک شده و مرکز بودجه شهرهای دگر؟ واقعا تاسف بار است فرمانداري و مسئوليت در اين شهر يعني نظام دقيق پاسخگويي به همه تاريخ و همه کساني که اين شهر در برجستگي ها مديون انان مي باشد به علما و بزرگان تاريخي اين شهر ، به ايثار گري و از خود گذشتگي اين شهر ، به استعداد و توان بالاي مردم اين بلاد به شخصيت هاي که امروزه قله رفيع آبرومندي در نظام جمهوري اسلامي مي درخشند به نعماتي که خداوند به اين مردم از جهات مختلف جغرافيايي ، کشاورزي ، معدني ، کوه ، جنگل ، دريا و ... عنايت فرموده و چکيده آنچه را که عرض شد اين است که آمل را تابلوي توسعه و عمران و پيشرفت استان مازندران معرفي نمود ، همچنان که اين شهر دروازه ورود به استان و شمال و شرق و غرب کشورمان مي باشد نمادي از مظهر خدمت رساني و پيشرفت نظام جمهوري اسلامي باشد وسوال اين جاست چرا مي گوييد شهر براي مردم و خدمت گذار ما هستيم پس کجاست توجه به حرف حق مردم ؟ مباحث راه و ترابري ، موارد کشاورزي و برنج ، سيستم شهرسازي و مبلمان شهري بحث سيستم حمل و نقل ريلي و يا منوريل ، شبکه هاي  آب و فاضلاب شهري , تاسيس مجمعي از نخبگان و انديشمندان اين شهر جهت مشاوره از آنان در اداره شهر و تقويت روحيه نقادي در اعضاي آن از و آمل حتي يک سايت ندارد نياز به سايت براي  بازديد مرم سايت جامع سايت ورزش ساخت هنري  و ساخت سايت هتل آمل براي رزو بليت و ساخت سايت سد هراز و بازديد مردم از تغيرات تحولات اين پروژه عظيم و ساخت موزه
و ساخت فيلم 6 بهمن آمل براي جهان مسئولين مي تواند در فعاليت هاي ادارات و نهادها نوعي مصونيت از خطا و اشتباه ايجاد نمايد و يا به قولي آنان را در مسير کارشان بيمه نمايد در روز شاهد احداث و افتتاح و کلنگ  زني هزاران پروژه عظيم در شهرهاي کناري  که نه پيشينه آمل زا دارن نه موقيت آن را هستيم ولي آمل نه ما پروژه نداشتيم پل روگذر امام زاده عبدالله را 2بار احداث کرديم اين يک افتضاح است
ساخت ساختمان آرامستان آمل در حد آرامستان ساخت شهرداري و ديگر بخش هاي ديگر آمل در حد آن الزاميست در حال حاظر خانهاي قديمي دفتر کار شده و اين تاسف و فاجغه است ساختمان سوخته در وسط شهر آمل را خراب کنيد بسازيد يک نماد زشتي به شهر ميدهد چنين ساختمان هايي و در حد نيست ,تاسيس مراکز عظيم فرهنگي ، علمي ، تجاري و بازرگاني و
تجاري و صنعتي باشد و حرف آخر من چرا آمل زيبايي ندارد در مرکز شهر خانه هاي سوخته وجود درد اين نماد شهر بايد باشد يا زيبايي ؟آقاي رئيس جمهور محبوب دکتر محمود احمدي نژاد نگاهي بکنيد پروژه هاي بزرگ و مصوبه هاي بزرگ در آمل اجرا کنيد. مگر خيابان هاي ديگر آمل جزئ آمل نيستند پس چرا نه اسفالت دارند نه عقب نشيني شده است از شما عاجزانه مي خواهيم همين الان به اين امرهاي مهم بررسي شود انتخابات مجلس هم نزديک است و هر کسي ميخواهد در دايره صندلي بهارستان  بنشيند وهرکسي آقاي رئيس جهمور آقايان  شهردار و فرماندار مي شود وهست  ما از او اين انتظارها و برگشت دادن آمل به هويت اصلي خود هستيم  با تشکر از مسئولين همشهري و هم خون هايمان مسئولين آملي و مردمان زنان غيور آملي شهر هزار سنگر شهر تشيع شهر فرشتگان و شهر علم ادب زيبايي آمل شهر آرش کمانگير
و تنها شهري که در وصيت نامه امام آمده آمل هست آمل را به زودي مرکز استان کنيد دين خود را به امام راحل و مردم محروم آمل ادا کنيد باشد که مرد باشيم مثل مردان  منتظريم
مسئولين کشوري آمل هم يک روز از کلان شهر ها بهتر بوده به دست برخي از مسئولين نا مسئول به اين روز اقتاده بيايد آمل را برگردانيد افتخاري ديگر براي کشور , آيا ميدانستيد آمل را چندين بار سيل برده و گرنا بيشترين مکان هاي تاريخي در اين شهر بوده و جالا همين هايي را که داريم خودمان با کارهايمان به زير سيل نبريمش.
واسلام
هندويي
{مقاله چاپ شود و اطلاع رساني و در سايت قرار بدهيد ممنون }


چهار شنبه 27 تير 1390برچسب:,

|

سریالی برای توهین به امام حسن و حسین (ع) ساخته می شود (لطفا رای مخالفت دهید)

سریالی برای توهین به امام حسن و حسین (ع) ساخته می شود (لطفا رای مخالفت دهید)

اخبار رسیده از کشور کویت حاکی از آن است طی چند روز آینده ساخت سریالی توهین آمیز به امام حسن و حسین (ع) آغاز خواهد شد. نام این سریال توهین آمیز «معاویه، حسن و حسین» است.

بر همین است گروهی از شیعیان این کشور در اقدامی خودجوش و داوطلبانه و با هدف جلوگیری از ساخت این سریال توهین آمیز، یک رفراندوم یا رأی گیری مجازی را راه اندازی کرده اند. در این رأی گیری شما کاربر عزیز نیز می توانید با وارد شدن به آدرس اینترنتی http://poll.pollcode.com/UGP و انتخاب گزینه YES، به توقف ساخت این سریال رأی بدهید.

گفتنی است این سریال که به سفارش شبکه MBC وابسته به عربستان سعودی ساخته شده، قرار است در ماه رمضان آینده اکران شود. متأسفانه چهره مبارک امام حسن و حسین (ع) به نمایش در می آید.

گفته می شود در این سریال توهین آمیز سعی شده علاوه بر اینکه چهره معاویه و اشتباهات او تبرئه شود، وی را چهره ای در سطح ائمه شیعه (ع) نشان دهند و قرار است در این سریال صلح امام حسن (ع) پر رنگ تر نشان داده شود تا نتیجه سریال این باشد که ائمه شیعه با خلفای بنی امیه مشکلی نداشتند.

قابل ذکر است تا بدین لحظه جزئیات بیشتری از این سریال و دست اندرکاران و تهیه کنندگان آن به دست ما نرسیده است.

لطفا به آدرس http://poll.pollcode.com/UGP بروید و گزینه Yes را تأیید کنید. در قسمت زیر هم می توانید نمونه نظرسنجی را ببینید و با رفتن به آدرس ذکر شده به توقف ساخت این سریال رأی بدهید.

                   « برگرفته از وبلاگ ابوالفضل بادپا - آمل»

Do you agree to stop producing and broadcasting " moaweeya and imam hasan and imam husain " TV series
Yes
   
 

چهار شنبه 30 تير 1390برچسب:,

|


تصویر بالا نمایی از بقعه ناصر الحق اطروش کبیر در پایین بازار آمل می باشد. ناصرالحق اولین حکومت رسمی شیعه دوازده امامی جهان را به افتخار مازندران در آمل در سال 255 قمری هجری (سال 243 شمسی هجری) ایجاد کرده بود. اما امروزه در کمال ناباوری بدون هیچگونه توجهی ا سوی مسئولین در پارکی به همین نام رها شده است. این وبلاگ بیشتر در مورد شهر آمل و جاذبه های تاریخی و گردشگری و همچنین در مورد عالمان وبزرگان این شهر می باشد.×× از راعی ×× ************************* ابیاتی چند از شاعر گرانمایه طالب آملی: ... ... ... ... ... ... ... ... ... طالبا گمامبر که به سنبلستان هند فارغ ز یاد گلشن آمل نشسته ایم .................. نیَم ز دیدن کشمیر شاد چون طالب که سیر ساری و گلگشت آملم هوس است .................. ز مرغان چمن طالب، نواسنجی نمی بینم که طرز نغمه یاد از بلبل آمل نمی گیرد .................. به هیچ شهر دلم طالب از ملال نرست چه روز بود که بیرون زآملم کردند .................. چو من فرزانه ای برخاست از آن بوم طواف خاک آمل بایست کرد. ********************* به یاد دبیرستان تیزهوشان آمل ........................... شعر در مورد کلاس 302 دبیرستان استعدادهای درخشان آمل ... ... ... ... ... ... ... ... ... کنم روز و شب من خدا را سپاس که باشد مرا302 کلاس .................. سلامم به حامد به اصغر به هادی به فرزین و عارف به مسعود و مهدی .................. امیر نیاکی و فرشاد راعی به البرز و سامان و معراج و مانی .................. به سجاد سالار از شومیا جوان آملی، خضرایی، آریا .................. به برزنده و بر تقی هم سلام که باشد مرا در کلاس هم کلام .................. سعید و رسول و علی و رضا کنم ختم این شعر با مرتضی ***** شعر از امین راعی***** «در این شعر اسامی تمام افراد کلاس 302 سال تحصیلی 86-87 بجز خود شاعر آمده است.»
usamol0121@yahoo.com

آمل
سیاسی
مذهبی
ادبی
اخبار
شهدا
علما و دانشمندان آملی
متفرقه
تاریخی
جاذبه های گردشگری
تصاویر

راعی

اسفند 1391
شهريور 1391
تير 1391
ارديبهشت 1391
فروردين 1391
اسفند 1390
بهمن 1390
دی 1390
آذر 1390
آبان 1390
مهر 1390
شهريور 1390
ارديبهشت 1390
فروردين 1390
بهمن 1389
دی 1389
آذر 1389
آبان 1389
مهر 1389
شهريور 1389
مرداد 1389
ارديبهشت 1389
فروردين 1389
اسفند 1388
بهمن 1388
دی 1388

تلاش برای شهرستان کردن و جداسازی بخش دابودشت و تجزیه آمل خیانتی آشکار به آمل و مردم دابودشت و دشت سر
تحصیل، نیروی کار خلاق، خدمت سربازی، اشتغال، ازدواج
تصاویری زیبا از روستای ییلاقی گزناسرای آمل
آقای ابراهیمی،معاون سیاسی استان،بهتراست دبیرخانه همایش شیعه شناسی دراولین پایتخت تشیع جهان(آمل) باشد
شعر بدون نقطه از حضرت علامه حسن زاده آملی (حفظه الله)
معرفی دانشمندان آمل : آیت الله العظمی حاج میرزا هاشم آملی لاریجانی
دماوند مازندران قلب تپنده ایران زمین
ژنرال 13 ساله‌ی آملی که فرمانده سپاه سوم صدام را به زانو در آورد
رییس مجلس :وحدت شکل گرفته در شهر محسوس است/ما قلبا شما را دوست داریم /وجود یوسفیان ملا مایه پیشرفت ش
مرکز نمایشگاه های بین المللی استان نه در قائمشهر و نه در ساری، بلکه در آمل صنعتی و توریستی
دکتر یوسفیان با ۸۸هزار و۳۷۷ رای در استان اول شد / آمل با عزت ماند
یوسفیان ملا :اجازه نمی دهیم کارگران ،امیر منصور آریا بیکار شوند
یکی از خرده هایی که به دکتر یوسفیان می گیرن ....
از دشت سر تا موتلفه آمل و مازندنومه اصلاح طلب !
هفتم اسفند ۱۳۷۱ روزی محزون برای آملی ها
یادواره سردار رمضانعلی عبدی و سه شهید روستای ورامده لیتکوه آمل
کسی نبود به شما مشورت بدهد ؟ نقدپذیر که نیستید!
حضرت آیت‌الله جوادی آملی (حفظه الله) مجدداً بر وجود دانشگاه جامع دولتی در آمل تاکید کردند
شعر آمل
نصیری بخشدار لاریجان آمل : اوقاف شهرستان دماوند هیچ حقی در تولیت امامزاده هاشم(ع) ندارد
متن پیام امام صادق (ع) به مردم آمل و ساری
پیشتازی 685 پله ای دانشگاه شمال نسبت به دانشگاه صنعتی نوشیروانی در رتبه بندی (رنکینگ) جهانی دانشگاه
با عرض معذرت بخشی از نظرات پاک شده ....
کفر نویسی بر در و دیوار مساجد !!!!!!!!
بد نیست یه یادی از سه هزار میلیارد اختلاس کنیم !!!!!
مخترع مازندرانی در بخش پزشکی مقام آورد؛ «قلب» با ابتکار مخترع ایرانی تا "2 ماه" برای پیوند زنده می‌م
بررسی سابقه تاریخی عزاداری در آمل
چرا آمل باید فرودگاه داشته باشد؟
شعر محرم . شاعر ابوالفضل بادپا
محرم آمد و ....
گرامی باد 14 آبان روز ملی مازندران
آمل قهرمان مسابقات کشتی لوچوی مازندران
زندگی نامه آیت الله عبدالله جوادی آملی
گذری کوتاه بر آمل
چرا U.S.Amol ؟؟!!
سخن حضرت علامه حسن زاده آملی در مورد حضرت آیت الله خامنه ای رهبر انقلاب
بزرگداشت حماسه ششم بهمن سال 1360 مردم آمل
شهر آمل از نگاه لغت نامه ی دهخدا
متن بخشی از سخنرانی علامه حسن زاده آملی در تأیید و تأکید مقام رهبری
یک با یک برابر نیست !!!!!!!!!!!!
سخنرانی آیت الله طبرسی در مورد حماسه ششم بهمن سال1360
به بهانه افتخارآفريني مردم آمل در 6 بهمن 1360
یادواره سرداران و هزار شهید شهر آمل (هزار سنگر)
شرکت کاله به عنوان یک کارخانه صنایع غذایی موفق
پیام تبریک به مناسبت دستگیری ریگی
بیوگرافی شهر آمل (قسمت 1 )
اثبات وجود خدا و توحید او
تاریخچه شهر آمل- قسمت 2
اندیشه نیچه
تیم کاله شهر آمل(مازندران)


تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان هزارسنگر شهر من آمل و آدرس usamol.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





هزارسنگر آمل
آمل سهم
طرفداران والیبال کاله آمل
دماوند آمل - Damavand Amol
روستای هاره
هواداران ذاکر اهل بیت
محمد کندلویی لاریجانی
هیئت سائلین الحسین شهرستان هزارسنگر آمل
اخبار شهرستان آمل
شاعران آمل
بچه مذهبی ( آمل )
روستای دیورز (لیتکوه آمل)
آمل نیوز
دبیرستان امام خمینی آمل
شورای اسلامی شهر آمل
فرمانداری آمل
شرکت کاله آمل (لبنی)
شرکت کاله آمل (گوشتی)
حماسه 6 بهمن آمل در ویکی پدیا
حزب الله آمل و لاریجان
نماز جمعه آمل
دلنوشته های شهروندان آملی
ابولفضل بادپا
شهر ما آمل(مهندس روزبه نصیری آملی)
سعید قبادی
انجمن نجوم آماتوری حاسب آملی
دوستم علی،اینجا مال توست
آملی
طالب آملی
هراز نیوز
وبسایت خبری تحلیلی 6 بهمن
میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان آمل
وب سایت جامع آمل
پایگاه اطلاع رسانی شهرداری آمل
دانشگاه شمال
علامه حسن زاده آملی
شوری سنج اب اکواریوم
کمربند چاقویی مخفی

کیت اگزوز ریموت دار برقی
ارسال هوایی بار از چین
خرید از علی اکسپرس
ریحون مگ
مجله خبری کسب و کار برتر


نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار وب سایت:
 

بازدید امروز : 384
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 387
بازدید ماه : 410
بازدید کل : 11637
تعداد مطالب : 127
تعداد نظرات : 36
تعداد آنلاین : 1

Alternative content


اوقات شرعی
........................ onLoad and onUnload Example

...........................