هزارسنگر شهر من آمل- Amol is my city

 

 

 

 

 

 

آمل شهر حماسه ششم بهمن سال60،آمل شهر هزارسنگر،آمل سرای دماوند،آمل اولین خاستگاه شیعیان دوازده امامی جهان،آمل آمل آمل



با عرض معذرت بخشی از نظرات پاک شده ....

سیستم لوکس بلاگ در هنگام پاسخ نویسی بخشی از نظرات را حذف می کند که از همه مخاطبان عذرخواهی میکنم.


پنج شنبه 17 آذر 1390برچسب:,

|

کفر نویسی بر در و دیوار مساجد !!!!!!!!

خداوند یکتا در قرآن کریم می فرماید:

« لم یلد و لم یولد »

یعنی : « نه کسی فرزند اوست و نه او فرزند کسی است. »

با اینحال، این چنین کفر نوشته هایی را بر در و دیوار مساجد می بینیم که به نوعی حرف منحرفین بعد از مسیح را می زنند.

کفر نویسی بر در و دیوار مساجد - مسجد نوری های مقیم آمل

کفر نویسی بر در و دیوار مساجد - حسینیه نوری های مقیم آمل


بد نیست یه یادی از سه هزار میلیارد اختلاس کنیم !!!!!

 

خاطره ای از سردار شهید همت

بسم الله را گفته و نگفته شروع كردم به خوردن. حاجي (شهید همت) داشت حرف مي زد و سبزي پلو را با تن ماهي قاطي مي كرد. هنوز قاشق اول را نخورده، رو كرد به عباديان و پرسيد «عبادي ! بچه ها شام چي داشتن ؟ »

 

ـ همينو .

 

ـ واقعآ ؟ جون حاجي ؟

 

نگاهش را دزديد و گفت «تن رو فردا ظهر ميديم

 

حاجي قاشق را برگرداند.غذا توي گلوم گير كرد.

 

ـحاجي جون، به خدا فردا ظهر به شون مي ديم .

 

حاجي همين طور كه كنار مي كشيد گفت«به خدا منم فردا ظهر مي خورم.»

........................................................

ما کجا ، اونا کجا !!!!!!

 

 


شنبه 12 آذر 1390برچسب:,

|

مخترع مازندرانی در بخش پزشکی مقام آورد؛ «قلب» با ابتکار مخترع ایرانی تا "2 ماه" برای پیوند زنده می‌م


مخترع مازندرانی در بخش پزشکی مقام آورد؛ «قلب» با ابتکار مخترع ایرانی تا "2 ماه" برای پیوند زنده می‌ماند آمل نيوز: ابوالفضل الیاسی ایرایی مخترع جوان آملی در بخش اختراعات پزشکی دومین المپیاد ملی مخترعان توانست با ارائه "دستگاه نگهدارنده قلب" رتبه سوم کشور را از آن خود کند.
به گزارش آمل نيوز به نقل از خبرگزاری فارس، ابوالفضل الیاسی ایرایی مخترع جوان آملی در بخش اختراعات پزشکی دومین المپیاد ملی مخترعان توانست با ارائه "دستگاه نگهدارنده قلب" رتبه سوم کشور را از آن خود کند.
این مخترع جوان آملی در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار فارس در آمل با اعلام این خبر گفت: دومین المپیاد ملی مخترعان، مبتکران و نوآوران دانشگاه آزاد اسلامی به مدت سه روز در اصفهان برگزار شد.
الیاسی ایرایی با اشاره به اینکه امسال در بخش گروه پزشکی در المپیاد اختراعات کشور شرکت کردم، افزود: این المپیاد با ارایه 350 عنوان موضوع در دو بخش اختراعات و نوآوری دنبال شد که توانستم در این بخش رتبه سوم کشور را از آن خود کنم.
ایرایی در تشریح اختراع خود تصریح کرد: تاکنون در دنیا دستگاهی برای نگهداری قلب طراحی نشده بود و نگهداری قلب با تکنیک‌های نوین نگهداری انجام می‌شد ولی توانستم برای نخستین بار دستگاه نگهداری مهم‌ترین اندام حیاتی بدن را در ایران به نام خود ثبت کنم.
وی ادامه داد: در دنیا تنها می‌توانستند قلب بیمار مرگ مغزی را 72 ساعت برای پیوند مجدد زنده نگهدارند؛ ولی در این اختراع می‌توان قلب بیمار مرگ مغزی را به دستگاه پیوند داد تا دستگاه نگهدارنده قلب به‌مدت دو ماه از این قلب نگهداری کند.
الیاسی با اشاره به اینکه این طرح در مسابقات جهانی اختراعات 2009 ژنو سوئیس در دنیا رتبه سوم را از آن خود کرد، گفت: در ایران نیز این اختراع توانسته در مسابقات مختلف وزارت علوم و تحقیقات به رتبه‌های برتر دست پیدا کند.
این مخترع جوان آملی سطح کمی و کیفی دومین المپیاد ملی مخترعان، مبتکران و نوآوران دانشگاه آزاد اسلامی را بسیار بالا دانست و عنوان کرد: رقابت توام دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌های کشور در نوع خود جالب توجه بود.
وی ابراز امیدواری کرد تا با تولید انبوه این دستگاه بار دیگر شاهد رشد و شکوفایی علوم پزشکی ایران اسلامی در جهان باشیم.
ایرایی قول داد تا هفته آینده دو اختراع جدید خود را که چند ماهی است به ثبت رسانده است، در گفت‌وگویی تفصیلی با فارس تشریح کند.


شنبه 12 آذر 1390برچسب:,

|

بررسی سابقه تاریخی عزاداری در آمل

 

آمل نيوز: بررسی سابقه عزاداری و آغاز ساخت بناها و اماکنی برای عزاداری امام حسین(ع) در شهرستان آمل، ما را به سمت تکایا و آیین‌هایی می‌برد که عزاداری برای امام حسین(ع) در آنها سابقه‌ای طولانی دارد.
به گزارش آمل نيوز به نقل از خبرگزاری فارس، از یک‌هزار و 400 سال پیش که حسین(ع) و یارانش واقعه کربلا را آفریدند، نماد مظلومیت و رستگاری در راه دین تنها به نام ایشان و یارانشان گره خورد.
از سالیان دراز چه در سال‌هایی که حکومت‌ها اجازه عزاداری نمی‌دادند و چه این‌ سال‌ها‌ که تمام شهرها و محلات رنگ ‌و بوی عزای حسین دارد، این عشق و این حسرت همواره در میان قلب ایرانی‌هایی که اسلام را پذیرفته بودند، جای داشته است.
اگرچه انسجام و برنامه‌ریزی‌های امروز در 100 سال اخیر در عزاداری برای عاشوراییان چندان متدوال نبوده است اما بررسی گذشته این مردم به ویژه در استان مازندران نشان می‌دهد که ساخت بناها و اختصاص آن به ایام عزاداری و به نام سیدالشهدا(ع) وجود داشته است.
وجود طایفه‌ها در شهر آمل از نکات بازر زندگی اجتماعی در این شهر است.
مردم این شهر که به قولی به ‌10 یا کمتر و بیشتر طایفه و عشیره تقسیم شده‌اند، امروز در عزاداری امام حسین(ع) شور و شوق خاصی به این ایام می‌بخشند.
این طایفه‌ها در محلات قدیمی خود هر یک تکیه و حسینیه‌ای به نام طایفه خود دارند یا تکیه بر اصالت‌های گذشتگان خود مراسم عزاداری سالار شهیدان را برگزار می‌کنند.
نصرالله هومند از تاریخ‌پژوهان و نویسندگان آملی است.
وی در گفت‌وگو با فارس به سابقه تاریخی عزاداری در میان ایرانیان اشاره می‌کند و می‌گوید: ایرانیان پیش از آنکه حماسه‌ای به نام امام حسین(ع) داشته باشند حماسه و سوگ سیاوش داشتند و این سابقه تاریخی آنها را در باور آنچه در واقعه کربلا رخ داده مصمم‌تر کرده است.
وی می‌افزاید: مردمان مازندران در طبرستان قدیم نخستین مردمانی بودند که توانستند پایه‌گذار مذهب و حکومت علوی باشند.
هومند به این نکته تاکید می‌کند که تختگاه حکومت علوی در طبرستان آمل بوده است و سابقه عزاداری برای امام حسین نیز با این حکومت گره خورده است.
وی حضور مردم در مکانی که به نام شهر آمل شناخته می‌شود به سال‌های دور می‌خواند که مردم به دلایلی از کوه‌های مختلف اطراف آمل به منطقه کوچ کردند.
وی می‌گوید: اینکه در آمل در هر بخشی یک طایفه سکنی گزیده است به این باز می‌گردد همه این افراد از کوه‌های خود سرازیر شده و در پای همان کوه‌ها منزل کردند.
هومند می‌افزاید: نخستین اهالی آمل، مردم لیتکوه بودند که آنها به نام طایفه آملی می‌شنایم و نخستین کسانی که پس از ویرانی آمل دوباره آن را ساخته و وارد این شهر شدند چلاوی‌ها بودند که از خاندان اسکندر چلاوی به شمار می‌رفتند.
وی می‌گوید: بهرستاقی‌ها ‌یا همان طایفه ایرانی در آن سوی هراز کم‌کم به شهر آمدند.
هومند معتقد است زندگی طایفه‌ای یا عشیره‌ای به معنای زندگی گروهی این است که براساس یک سری قواعد اجتماعی و عدل و داد زندگی صورت می‌گیرد.
وی می‌گوید: این طایفه‌ها با هم اخوت دارند و بدون هیچگونه نزاعی به سر می‌بردند؛ این مردمان همان مردمان دیندار اثنی‌عشری هستند که نخستین حکومت علوی را پایه‌گذاری کردند.
این تاریخ پژوه آملی با تاکید برای در یک بررسی تاریخی علاوه بر بابل و ساری در شهر آمل نیز تکیه سرداریه اوجی‌آباد نخستین پایگاه مجتمع برای عزاداری امام حسین(ع) به شمار می‌رود، می‌گوید: سردار عباسقلی خان لاریجانی در کنار عباس میرزا تکیه اوجی آباد را ساختند.
وی می‌افزاید: نیاکی‌ها و اسکی‌ها که پایگاه‌های عزاداری برای شهیدان کربلا را پایه‌گذاری کردند همواره در کنار هم بودند و نسبت خویشی با یکدیگر داشتند.
هومند تصریح می‌کند: نیاکی‌ها خود را خاندان سادات می‌دانستند و با این روحیه کم‌کم شور سوگواری در زندگی این قوم شدت گرفت و برای بستن پیمان وفاداری به اجداد خود هزینه‌های زیادی کردند.
وی معتقد است بخشی از آیین‌های مذهبی که برای عزاداری امام حسین(ع) برقرار می‌شود در سراسر ایران دارای ریشه‌های مشترکی است آنچه خاک بر سر ریختن در مشهد اردهال کاشان صورت می‌گیرد در میان طایفه‌های آملی نیز رواج دارد.
وی می‌گوید: تکیه اوجی‌آباد قدمت تاریخی 125 ساله دارد و دارای حسینیه‌ای بزرگ با چندین اتاق بوده است و در ایام محرم در تعزیه‌خوانی مورد استفاده قرار می‌گرفته است.

* سابقه پیدایش علم و دسته
وی با بیان اینکه از زمان دیلیمان و مرعشیان علم و دسته به شکل فعلی رواج پیدا کرد، می‌گوید: نمونه‌های این علم و دسته در مقبره میربزرگ از رهبران مرعشیان در آمل وجود دارد که بر دیواره‌های آن نقاشی شده است.
هومند با تاکید بر اینکه طایفه‌های آملی برای مجالس سینه‌زنی و عزاداری اگرچه مستقلا عمل می‌کنند اما به دلیل توانایی مالی هر طایفه این رسومات متفاوت است.

* نخل‌گردانی آیین ویژه روز نهم ماه محرم
آیین‌هایی که هر یک بازگوکننده نقلی و داستانی از واقعه عاشورا است بر پایه آیین‌ها و باورهای این منطقه در ابراز همدردی در واقعه عاشورا شکل گرفته است.
نخل‌گردانی در منطقه چلاو و اورتشت شهرستان آمل از بارزترین و پرشورترین آیین‌هایی است که در ایام محرم در این منطقه برگزار می‌شود.
این دو منطقه در شهرستان آمل هر ساله شاهد حضور هزاران عاشق دل سوخته‌ای است که برای بازسازی و یادآوری واقعه کربلا به این مناطق گسیل می‌شوند.
درب خانه‌های روستاییان در این روز بر روی هزاران عزادار حسینی باز است و هر خانه‌ای به تنهایی به اطعام‌دهی مردم کمر همت می‌بندد.
برگزاری تعزیه در روستاهای شاخص این شهرستان نیز از دیگر ویژگی‌های منحصر به فرد این ایام در آمل است، این روستاها با دهه‌بندی هر یک سهمی در برگزاری عزاداری اباعبدالله الحسین(ع) بر عهده دارند.
=============
گزارش از الناز پاک‌نیا

 


پنج شنبه 10 آذر 1390برچسب:بررسی سابقه تاریخی عزاداری در آمل ,لیتکوه,

|

چرا آمل باید فرودگاه داشته باشد؟

مسئولین شهرستان آمل از چندی قبل وعده ساخت فرودگاه برای این شهرستان را به مردم داده اند، ولی با اینحال مردم شاهد برداشتن هیچگونه قدمی در این جهت از سوی مسئولین نبوده اند، تا اینکه خبر احداث چهارمین فرودگاه مازندران در بابلسر در رسانه ها پخش شد. توجیه اقتصادی احداث این فرودگاه برخورداری بابلسر از 13 هزار دانشجو و همچنین گردشگر پذیر بودن این شهر و تراکم جمعیتی یک میلیون و هفتصد هزار نفری در شعاع 25 کیلومتری این شهر بوده است.

حال میپردازیم به اشتباهات این توجیح اقتصادی و همچنین نقاط مثبت توجیهات اقتصادی احداث فرودگاه در آمل. یکی از توجیهات اقتصادی فرودگاه بابلسر برخورداری از 13 هزار دانشجو بوده، در حالی که شهرستان آمل در حال حاضر بالغ بر 25 هزار دانشجو دارد که با توجه به چشم اندازهای توسعه ای دانشگاه های موجود در آمل همچون دانشگاه شمال که بزرگترین ساختمان دانشکده فنی  این دانشگاه در شرف افتتاح هست و قطعا پذیرش دانشجو در این دانشگاه به دو برابر می رسد و همچنین بین المللی شدن دانشگاه آزاد واحد آیت الله آملی و در آینده ای نه چندان دور ایجاد دانشگاه دولتی جامع در آمل و دانشگاه علوم پزشکی این شهرستان افزایش تعداد دانشجو در شهرستان آمل را حتی تا دو برابر باید انتظار داشت.

از نظر گردشگر پذیر بودن باید به این مهم اشاره داشت که اگر گردشگر پذیر بودن ملاک احداث فرودگاه بود، در هریک از شهرهای مازندران باید فرودگاه احداث می شد، درضمن باید یادآور شوم که فرودگاه نوشهر با توجه به گردشگر پذیر بودن این شهرستان، ضرر ده بوده و در ورطه تعطیلی می باشد. پس گردشگرپذیری شهرها در مازندران دلیل خوبی برای احداث فرودگاه نیست، چراکه در خصوص مازندران این استثنا وجود دارد که بیشتر مسافران از خودروی شخصی استفاده می کنند، حال آنکه شهرستان آمل هم با داشتن مناظر زیبا و پارک های جنگلی بزرگ و آبگرم های معدنی مشهور، یکی از مناطق گردشگری کشور محسوب می شود. فرودگاه باید در شهری احداث شود که به شهرهای گردشگری اطراف اشراف داشته باشد، در حال حاضر آمل با داشتن چندین راه ارتباطی و همچنین وسعتی که دارد به طور مستقیم با شهرهای نور و بابل و بابلسر و فریدونکنار و محمودآباد در ارتباط است و به گونه ای در منطقه ای کاملا استراتژیک واقع شده است. که تراکم جمعیتی اطراف آمل را زیاد می کند.

همانطور که اشاره شد، تنها گردشگرپذیر بودن یک شهر نمی تواند دلیل توجیه اقتصادی فرودگاه باشد، چراکه با توجه به نمونه ها به این مهم دست میابیم. بلکه صنعتی بودن یک شهر و استفاده صنعت از فرودگاه، وزنه سنگین تری در مقایسه با گردشگری در مورد سوددهی فرودگاه محسوب میشود. چراکه صنعت، هم از نظر حمل و نقل محصولات و کالاهای صنعتی و هم از منظر انتقال صاحبان صنایع موجبات سوددهی فرودگاه را فراهم می نماید. در مورد صنعت هم که آمل امتحان خود را به خوبی پس داده و شاهد آن هستیم که 46 درصد صنعت – البته کاملا خصوصی – و 64 درصد صادرات، سهم شهرستان آمل در صنعت و صادرات استان مازندران است. به طوری که با توجه به مرزی نبودن آمل، به دلیل تراکم بالای صنعت خصوصی این شهر اداره گمرک هم دارد. با ایجاد فرودگاه در آمل باید منتظر پیشرفت بیش از پیش صنعت و افزایش توان صادراتی صنایع آمل و مازندران باشیم.

البته به جز صنعت، دانشگاه، تراکم جمعیت و گردشگری باید بحث توریست درمانی را هم به شاخص های سوددهی و یا عدم سوددهی یک فرودگاه اضافه کنیم.  شهرستان آمل با توجه به دارا بودن سه بیمارستان بزرگ دولتی و دو بیمارستان خصوصی در حال فعالیت و همچنین در حال ساخت بودن دو بیمارستان دولتی و یک بیمارستان خصوصی فوق تخصصی دیگر در حال تبدیل به شدن به قطب پزشکی شمال کشور می باشد و با توجه به موقعیت استراتژیک و طبیعت زیبا و جنگلی شهرستان آمل انتظار قوت گرفتن و ساخت مراکز درمانی جدید بیشتری وجود دارد.

از جمله مسائل مهم در مکان یابی فرودگاه، وسعت یک شهرستان و تعداد همسایه های آن شهرستان است. شهرستان آمل با توجه به اینکه بزرگ ترین شهرستان استان می باشد، زمین کافی برای احداث فرودگاه را دارد. و همچنین شهر آمل با داشتن راه های ارتباطی نسبتاً قوی و همچنین کمربندی های اطراف شهر که ترافیک زده نیستند یکی از امتیازاتی است که باید به آن توجه شود. از مسئولین استانی خواستاریم تا اشتباهات گذشته را در مکان یابی فرودگاه جدید تکرار نکنند و فرودگاه جدید را در مرکز ثقل شمال کشور و در کهن شهر آمل قرار دهند تا فرودگاه ضرر ده جدیدی احداث نشود. به نظر بنده این ظلمی در حق شهرستان آمل است که هم از راه آهن و هم از فرودگاه بی بهره بماند. شهری که امام خمینی (ره) از مردمش تشکر وقدردانی نمودند. شهری که اولین حکومت شیعه دوازده امامی جهان در آن ایجاد شد و آن را پایتخت همیشگی جهان اسلام می دانند چراکه مردمش تشیع را در ایران پایه گذاری نمودند. شهری با قدمت هفت هزار سال سابقه شهرسازی و از جمله شهرهای کهن و اولین های ایران زمین. مسئولین بدانند، مردم آمل که تاکنون شاهد ایجاد صنعت دولتی و دانشگاه دولتی در شهرشان نبوده اند، حداقل خواسته شان احداث یک فرودگاه دولتی در آمل می باشد. به قول همشهری عزیزمان جناب آقای هندویی، به شهر اسلام ظلم شده، دگر ما به آن ظلم نکنیم.

فرشاد راعی


چهار شنبه 9 آذر 1390برچسب:چرا آمل باید فرودگاه داشته باشد,

|

شعر محرم . شاعر ابوالفضل بادپا

شنیدستی که بیدستی،میان ارتش پستی،علم بردوش میگیرد،چو مشک آب طفلان حسینش را،به دندان و گهی آغوش میگیرد،امانا العجل رحمی،من عباس و یاس و چشمه احساس،دو دستم را بدادم از سر اخلاص،که طفلان حسین،چون منتظر در خیمه ی عباس،عموی مهربان آید،دهد با مشک آبش قطره آبی،ز سوز تشنگی طفلان ندارند قدرت و نایی،عجب دلخوش رقیه میکند طفلان مولا را،عمو آید بگیرد در بغل ما را،دهد آبی و بازی میکند با ما،حسین دنبال عباسش سوار بر ذوالجناحش شد،برفت و تا رسید بر پیکر صد پاره عباس،بدید آنجا دو دستی را جدا از پیکرعباس ، چو مشک اش را به دندانش،علم بر دوش رعنایش،شنید آنجا پیام یا اخا ادرک اخا را از لب عباس،به ناگه مادرش زهرا بآمد در بر عباس،گرفت عباس به آغوش اش و بوسید آن دو بازو را،بگفتا مرحبا عباس،بگفتا مرحبا عباس،تقدیم به تمامی علمداران نهضت جهانی حسینی(شعر از: ابوالفضل بادپا )


چهار شنبه 9 آذر 1390برچسب:,

|

محرم آمد و ....

بازباران باترانه..میخورد بربام خانه

یادم آمدکربلارا

دشت پرشوروبلا را

گردش یک ظهرغمگین

گرم و خونین

لرزش طفلان نالان

زیرتیغ و نیزه ها را

باصدای گریه های کودکانه وندراین صحرای سوزان

میدود طفلی 3ساله

پر ز ناله

دلشکسته

پای خسته

باز باران قطره قطره

میچکد از چوب محمل

آخ باران!

کی بباری بر تن عطشان یاران؟

تر کند از آن گلو را

آخ باران!...

آخ باران!...


فرا رسیدن ماه محرم را به همه حق طلبان و آزادگان جهان تسلیت عرض می نمایم.


چهار شنبه 9 آذر 1390برچسب:,

|


تصویر بالا نمایی از بقعه ناصر الحق اطروش کبیر در پایین بازار آمل می باشد. ناصرالحق اولین حکومت رسمی شیعه دوازده امامی جهان را به افتخار مازندران در آمل در سال 255 قمری هجری (سال 243 شمسی هجری) ایجاد کرده بود. اما امروزه در کمال ناباوری بدون هیچگونه توجهی ا سوی مسئولین در پارکی به همین نام رها شده است. این وبلاگ بیشتر در مورد شهر آمل و جاذبه های تاریخی و گردشگری و همچنین در مورد عالمان وبزرگان این شهر می باشد.×× از راعی ×× ************************* ابیاتی چند از شاعر گرانمایه طالب آملی: ... ... ... ... ... ... ... ... ... طالبا گمامبر که به سنبلستان هند فارغ ز یاد گلشن آمل نشسته ایم .................. نیَم ز دیدن کشمیر شاد چون طالب که سیر ساری و گلگشت آملم هوس است .................. ز مرغان چمن طالب، نواسنجی نمی بینم که طرز نغمه یاد از بلبل آمل نمی گیرد .................. به هیچ شهر دلم طالب از ملال نرست چه روز بود که بیرون زآملم کردند .................. چو من فرزانه ای برخاست از آن بوم طواف خاک آمل بایست کرد. ********************* به یاد دبیرستان تیزهوشان آمل ........................... شعر در مورد کلاس 302 دبیرستان استعدادهای درخشان آمل ... ... ... ... ... ... ... ... ... کنم روز و شب من خدا را سپاس که باشد مرا302 کلاس .................. سلامم به حامد به اصغر به هادی به فرزین و عارف به مسعود و مهدی .................. امیر نیاکی و فرشاد راعی به البرز و سامان و معراج و مانی .................. به سجاد سالار از شومیا جوان آملی، خضرایی، آریا .................. به برزنده و بر تقی هم سلام که باشد مرا در کلاس هم کلام .................. سعید و رسول و علی و رضا کنم ختم این شعر با مرتضی ***** شعر از امین راعی***** «در این شعر اسامی تمام افراد کلاس 302 سال تحصیلی 86-87 بجز خود شاعر آمده است.»
usamol0121@yahoo.com

آمل
سیاسی
مذهبی
ادبی
اخبار
شهدا
علما و دانشمندان آملی
متفرقه
تاریخی
جاذبه های گردشگری
تصاویر

راعی

اسفند 1391
شهريور 1391
تير 1391
ارديبهشت 1391
فروردين 1391
اسفند 1390
بهمن 1390
دی 1390
آذر 1390
آبان 1390
مهر 1390
شهريور 1390
ارديبهشت 1390
فروردين 1390
بهمن 1389
دی 1389
آذر 1389
آبان 1389
مهر 1389
شهريور 1389
مرداد 1389
ارديبهشت 1389
فروردين 1389
اسفند 1388
بهمن 1388
دی 1388

تلاش برای شهرستان کردن و جداسازی بخش دابودشت و تجزیه آمل خیانتی آشکار به آمل و مردم دابودشت و دشت سر
تحصیل، نیروی کار خلاق، خدمت سربازی، اشتغال، ازدواج
تصاویری زیبا از روستای ییلاقی گزناسرای آمل
آقای ابراهیمی،معاون سیاسی استان،بهتراست دبیرخانه همایش شیعه شناسی دراولین پایتخت تشیع جهان(آمل) باشد
شعر بدون نقطه از حضرت علامه حسن زاده آملی (حفظه الله)
معرفی دانشمندان آمل : آیت الله العظمی حاج میرزا هاشم آملی لاریجانی
دماوند مازندران قلب تپنده ایران زمین
ژنرال 13 ساله‌ی آملی که فرمانده سپاه سوم صدام را به زانو در آورد
رییس مجلس :وحدت شکل گرفته در شهر محسوس است/ما قلبا شما را دوست داریم /وجود یوسفیان ملا مایه پیشرفت ش
مرکز نمایشگاه های بین المللی استان نه در قائمشهر و نه در ساری، بلکه در آمل صنعتی و توریستی
دکتر یوسفیان با ۸۸هزار و۳۷۷ رای در استان اول شد / آمل با عزت ماند
یوسفیان ملا :اجازه نمی دهیم کارگران ،امیر منصور آریا بیکار شوند
یکی از خرده هایی که به دکتر یوسفیان می گیرن ....
از دشت سر تا موتلفه آمل و مازندنومه اصلاح طلب !
هفتم اسفند ۱۳۷۱ روزی محزون برای آملی ها
یادواره سردار رمضانعلی عبدی و سه شهید روستای ورامده لیتکوه آمل
کسی نبود به شما مشورت بدهد ؟ نقدپذیر که نیستید!
حضرت آیت‌الله جوادی آملی (حفظه الله) مجدداً بر وجود دانشگاه جامع دولتی در آمل تاکید کردند
شعر آمل
نصیری بخشدار لاریجان آمل : اوقاف شهرستان دماوند هیچ حقی در تولیت امامزاده هاشم(ع) ندارد
متن پیام امام صادق (ع) به مردم آمل و ساری
پیشتازی 685 پله ای دانشگاه شمال نسبت به دانشگاه صنعتی نوشیروانی در رتبه بندی (رنکینگ) جهانی دانشگاه
با عرض معذرت بخشی از نظرات پاک شده ....
کفر نویسی بر در و دیوار مساجد !!!!!!!!
بد نیست یه یادی از سه هزار میلیارد اختلاس کنیم !!!!!
مخترع مازندرانی در بخش پزشکی مقام آورد؛ «قلب» با ابتکار مخترع ایرانی تا "2 ماه" برای پیوند زنده می‌م
بررسی سابقه تاریخی عزاداری در آمل
چرا آمل باید فرودگاه داشته باشد؟
شعر محرم . شاعر ابوالفضل بادپا
محرم آمد و ....
گرامی باد 14 آبان روز ملی مازندران
آمل قهرمان مسابقات کشتی لوچوی مازندران
زندگی نامه آیت الله عبدالله جوادی آملی
گذری کوتاه بر آمل
چرا U.S.Amol ؟؟!!
سخن حضرت علامه حسن زاده آملی در مورد حضرت آیت الله خامنه ای رهبر انقلاب
بزرگداشت حماسه ششم بهمن سال 1360 مردم آمل
شهر آمل از نگاه لغت نامه ی دهخدا
متن بخشی از سخنرانی علامه حسن زاده آملی در تأیید و تأکید مقام رهبری
یک با یک برابر نیست !!!!!!!!!!!!
سخنرانی آیت الله طبرسی در مورد حماسه ششم بهمن سال1360
به بهانه افتخارآفريني مردم آمل در 6 بهمن 1360
یادواره سرداران و هزار شهید شهر آمل (هزار سنگر)
شرکت کاله به عنوان یک کارخانه صنایع غذایی موفق
پیام تبریک به مناسبت دستگیری ریگی
بیوگرافی شهر آمل (قسمت 1 )
اثبات وجود خدا و توحید او
تاریخچه شهر آمل- قسمت 2
اندیشه نیچه
تیم کاله شهر آمل(مازندران)


تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان هزارسنگر شهر من آمل و آدرس usamol.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





هزارسنگر آمل
آمل سهم
طرفداران والیبال کاله آمل
دماوند آمل - Damavand Amol
روستای هاره
هواداران ذاکر اهل بیت
محمد کندلویی لاریجانی
هیئت سائلین الحسین شهرستان هزارسنگر آمل
اخبار شهرستان آمل
شاعران آمل
بچه مذهبی ( آمل )
روستای دیورز (لیتکوه آمل)
آمل نیوز
دبیرستان امام خمینی آمل
شورای اسلامی شهر آمل
فرمانداری آمل
شرکت کاله آمل (لبنی)
شرکت کاله آمل (گوشتی)
حماسه 6 بهمن آمل در ویکی پدیا
حزب الله آمل و لاریجان
نماز جمعه آمل
دلنوشته های شهروندان آملی
ابولفضل بادپا
شهر ما آمل(مهندس روزبه نصیری آملی)
سعید قبادی
انجمن نجوم آماتوری حاسب آملی
دوستم علی،اینجا مال توست
آملی
طالب آملی
هراز نیوز
وبسایت خبری تحلیلی 6 بهمن
میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان آمل
وب سایت جامع آمل
پایگاه اطلاع رسانی شهرداری آمل
دانشگاه شمال
علامه حسن زاده آملی
شوری سنج اب اکواریوم
کمربند چاقویی مخفی

کیت اگزوز ریموت دار برقی
ارسال هوایی بار از چین
خرید از علی اکسپرس
ریحون مگ
مجله خبری کسب و کار برتر


نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار وب سایت:
 

بازدید امروز : 29
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 32
بازدید ماه : 55
بازدید کل : 11282
تعداد مطالب : 127
تعداد نظرات : 36
تعداد آنلاین : 1

Alternative content


اوقات شرعی
........................ onLoad and onUnload Example

...........................