هزارسنگر شهر من آمل- Amol is my city

 

 

 

 

 

 

آمل شهر حماسه ششم بهمن سال60،آمل شهر هزارسنگر،آمل سرای دماوند،آمل اولین خاستگاه شیعیان دوازده امامی جهان،آمل آمل آمل



زندگی نامه آیت الله عبدالله جوادی آملی

 

 

 تولد و دوران‌ کودکي‌

آية‌ الله عبدالله جوادي‌ آملي‌، در سال‌ 1312 هجري‌ شمسي‌ در آمل‌ به‌ دنيا آمد. پدر و جدش‌، ميرزا ابوالحسن‌ و ملا فتح‌ الله از مبلغين‌ اسلام‌ وارادتمندان‌ به‌ آستان‌ ولايت‌ بوده‌اند. از ويژگيهاي‌ جدّي‌ وي‌ اين‌ بوده‌ که‌ در منابر خود به‌ ذکر احکام‌ و مناقب‌ اهل‌ بيت‌ (عليهم‌ السلام‌) مي‌پرداخته‌ و ظاهراً علاقة‌ وافري‌ به‌ علم‌ کلام‌ داشته‌ است‌. فرزنداني‌ که‌ خدا به‌ پدر استاد عطا مي‌کرده‌ است‌، معمولاً بر اثر ضعف‌ امکانات‌ بهداشتي‌ پزشکي‌ يا به‌ علل‌ و عوامل‌ ديگر زنده‌ نمي‌ماندند. پيش‌ از تولّد استاد، يکي‌ از بستگان‌ در عالم‌ رؤيا مي‌بيند که‌ شخصي‌ عصايي‌ به‌ دست‌ پدر استاد مي‌دهد و او آن‌ را به‌ دست‌ گرفت‌. اين‌ رؤيا را چنين‌ تعبير کردند که‌ خداوند به‌ ميرزا ابوالحسن‌، پسري‌ عطا خواهد کرد که‌ زنده‌ مي‌ماند و عصاي‌ دست‌ پدر خواهد شد. از اين‌ رو، پدر و مادر نذر کردند اگر خدا به‌ آنها پسري‌ داد، او را به‌ مشهد امام‌ رضا (ع‌) ببرند؛ و اين‌ گونه‌، استاد جوادي‌ آملي‌ متولّد شد.

فشار دوران‌ پهلوي‌ و مشکلات‌ پدر و جدّ استاد در مسائل‌ مادي‌ و سياسي‌، باعث‌ نشد که‌ از علاقة‌ اين‌ خانواده‌ به‌ روحانيّت‌ شيعه‌ کاسته‌ شود و همانا، آرزوي‌ آنان‌، تحصيل‌ فرزند خود در حوزه‌هاي‌ علميه‌ بود.

دوران‌ تحصيل‌

آية‌ الله جوادي‌ آملي‌ پس‌ از به‌ پايان‌ رساندن‌ سال‌ ششم‌ ابتدايي‌، در سال‌ 1325 يا 1326، با پيشنهاد پدر و علاقة‌ وافر، وارد حوزه‌ علميه‌ آمل‌ شد و تا سال‌ 1329 در آن‌ شهر، به‌ تحصيل‌ پرداخت‌ و بخشي‌ از دروس‌ سطح‌ را در آنجا به‌ پايان‌ برد. پس‌ از آن‌ با تشويق‌ استاد خود، مرحوم‌ آقا شيخ‌ شعباني‌ نوري‌، عازم‌ حوزه‌ علميه‌ مشهد مقدس‌ شد. در بدو ورود به‌ حوزه‌ علميه‌ مشهد، در يکي‌ از مدارس‌ به‌ برخي‌ از طلاب‌ برخورد که‌ در کسوت‌ روحانيت‌ بودند، ولي‌ نسبت‌ به‌ علماي‌ بزرگ‌ مشهد در آن‌ روزگار، تکريمي‌ نداشتند و تعابيرشان‌ دربارة‌ علما همراه‌ با تندي‌ و طعن‌ بود! اين‌ خاطره‌ چنان‌ براي‌ استاد تلخ‌ بود که‌ حاضر نشد در چنين‌ حوزه‌اي‌ بماند و درس‌ بخواند. از اين‌ رو مشهد را ترک‌ گفت‌ و به‌ همراه‌ پدر، رهسپار تهران‌ شد تا در آن‌ حوزة‌ عظيم‌ در آن‌ روزگار و در محضر بزرگاني‌ همچون‌ آية‌ حاج‌ شيخ‌ محمد تقي‌ آملي‌، به‌ تحصيل‌ بپردازد. مرحوم‌ شيخ‌ محمد تقي‌ آملي‌ نيز پدر استاد را مي‌شناخت‌ و طي‌ نامه‌اي‌ به‌ مرحوم‌ حاج‌ محمدباقر آشتياني‌، متصدي‌ مدرسه‌ مروي‌، که‌ از بهترين‌ مدارس‌ آن‌ روز بود، خواستار پذيرش‌ استاد جوادي‌ شد.

با ورود به‌ مدرسه‌ مروي‌ و قبولي‌ در آزمون‌ ورودي‌ آن‌، استاد به‌ خواندن‌ رسائل‌ و مکاسب‌ اشتغال‌ يافتند. پس‌ از آن‌ به‌ فراگيري‌ کفاية‌ الاصول‌ پرداخت‌ و سپس‌ در دروس‌ خارج‌ استادان‌ بنام‌ حوزه‌ علميه‌ تهران‌ شرکت‌ جست‌ و همزمان‌، به‌ فراگيري‌ علوم‌ عقلي‌ نيز پرداخت‌. پس‌ از حدود 5 سال‌ تحصيل‌ در تهران‌ و با کسب‌ اجازه‌ از محضر مرحوم‌ آية‌ الله حاج‌ شيخ‌ محمد تقي‌ آملي‌، در سال‌ تحصيلي‌ 35 ـ 1334 به‌ حوزه‌ علميه‌ قم‌ آمد تا از محضر علماي‌ آن‌ ديار نيز بهره‌هاي‌ فراواني‌ برگيرد. از آن‌ سال‌، تا کنون‌ وي‌ در حوزه‌ علميه‌ قم‌ حضور دارد و ضمن‌ بهره‌مندي‌ از محضر علماي‌ بزرگ‌ اين‌ حوزة‌ مبارکه‌، خود سر منشأ خيرات‌ و برکات‌ کثيري‌ براي‌ آن‌ بوده‌ است‌.

استادان‌ و دوستان‌

استاد جوادي‌ آملي‌، در دوران‌ تحصيلي‌ خود، با استادان‌ بنامي‌، انس‌ داشته‌ است‌. پدر او معتقد بود که‌ درس‌ حوزوي‌ را بايد پيش‌ انسان‌ بزرگواري‌ که‌ خود تزکيه‌ شده‌ باشد، آغاز کرد. بدين‌ منظور، فرزند خود را براي‌ تحصيل‌، نزد آية‌الله فرسيو (ره‌) که‌ از دانشمندان‌ و علماي‌ بزرگ‌ آمل‌ بود،



ادامه مطلب

جمعه 6 دی 1388برچسب:,

|

گذری کوتاه بر آمل

 

آمل یکی از شهرهای استان مازندران در ایران است. شهر آمل با ۱۹۹٬۶۹۸ نفر جمعیت (بر اساس سرشماری سال ۱۳۸۵) در جلگه مازندران و در دوسوی رود هراز با ارتفاع ۷۶ متر از سطح دریا در ۵۲ درجه و ۲۱ دقیقه طول شرقی و ۲۶ درجه و ۲۵ دقیقه عرض شمالی و در فاصله ۷۰ کیلومتری غرب ساری، مرکز استان، ۱۸ کیلومتری جنوب دریای مازندران و ۶ کیلومتری شمال دامنه کوه البرز و ۱۸۰ کیلومتری شمال شرقی تهران قرار دارد.

وجه تسمیه

نام یکی از اقوام ساکن کرانه جنوبی دریای مازندران آمارد بوده‌است. نام شهر آمل در مازندران را دگرگون‌شده نام آمارد دانسته‌اند. واژه آمل که گونه دیگر آن آموی است، احتمالا از قبیله باستانی (آ)مردها یا (آ)ماردها گرفته شده‌است. مورخان باستانی غربی نام این قبیله را مردی (mardio) یا آمردی (Amardio) آورده‌اند. آماردها قومی نیرومند و جنگجو بوده‌اند و ناحیه فعلی آمل را به عنوان مرکز خود انتخاب نموده و نام خود را بر نهادند و بعدها واژه «آماردها» به سبب کثرت تلفظ به آملد، آمرد و «آمل» بدل شد. نیز وجه تسمیه این شهر به سبب بنیانگزارش "آمله" نیز می‌تواند باشد، چنانکه در تاریخ طبرستان ابن اسفندیار آمده است.[نیازمند منبع]

تاریخچه

در حدود قرن نهم پیش از میلاد در دو طرف سفیدرود در حدود رستم آباد امارت نشین‌های متعددی به وجود آمده بود که مردم آن در ساختن کوزه‌های سفالین گلی و پیکرک‌های گاو و جام‌های زرین و زینت آلات و غیره سلیقة بخصوصی نشان داده‌اند و آثارشان نشان می‌دهد که تمدن و هنر آنها بسیار پیشرفته بوده‌است. این امارت نشین‌ها در حدود قرن هفتم تا پنجم پیش از میلاد به وسیلهٔ اقوام مقتدر تازه وارد منهدم گردیدند.

 



ادامه مطلب

جمعه 8 دی 1388برچسب:,

|

چرا U.S.Amol ؟؟!!

 

U.S.Amolمخفف عبارت United States of Amol و به معنی ایالات متحده ی آمل می باشد. و حالا چرا ایالات متحده ی آمل؟؟!!! پل معلق آمل

از آنجایی که شهرستان آمل متشکل از چندین شهر ، بخش ، روستا و از همه مهم تر از طایفه های زیادی هست بنده این نام را برای وبلاگم انتخاب کردم. طایفه بندی در شهر آمل بسیار مهم هست و هر یک از طوایف برای خود قدرتی جداگانه در شهر دارد و بعضی از طوایف که نمی خواهم نام ببرم قدرت نفوذ بالایی در کارهای اجرایی و گرفتن بودجه دارند. که البته نیمی از این بودجه حق مسلم آن طایفه هست که باید یه جورایی به اسم مسجد سازی و غیره هاپولی بشه.حالا متوجه شدید چرا گفتم ایالات متحده ی آمل؟؟


جمعه 9 دی 1388برچسب:,

|

سخن حضرت علامه حسن زاده آملی در مورد حضرت آیت الله خامنه ای رهبر انقلاب

 

این رهبر عظیم الشأن را دوست بدارید ، او

 دلداری است که دنیا شکارش نکرده است.


جمعه 9 دی 1388برچسب:,

|

بزرگداشت حماسه ششم بهمن سال 1360 مردم آمل

 

امسال مردم آمل پیشاپیش به استقبال گرامیداشت حماسه بزرگ ششم بهمن سال 1360 آمل می روند. امیدوارم که مسؤلین کشوری و لشگری شهر آمل برنامه های جالب و گسترده ای برای بزرگداشت این حماسه بزرگ داشته باشند. البته این حماسه بزرگ باید در کشور به خوبی معرفی شود. از آنجا که امام راحلمان در وصیتنامه الهی سیاسی خودشان، بابت این روز بزرگ از مردم آمل تشکر کرده و خطاب به منافقان فرمودند:«آیا دیدید مردم آمل چه به روزتان آوردند.» البته برای معرفی هر چه بیشتر این روز حماسی مردم آمل، باید بیشتر کار شود. مثلا ً باید در تمام تقویم های کشوری نام این روز به ثبت روز ملی برسد، همانند قیام های مردم قم، تبریزو.... که البته این قیام ها قبل از انقلاب و برای وقوع انقلاب بوده که مردم آمل هم در آن ها سهیم بودند. ولی این حماسه مردم آمل که پس از انقلاب به وقوع پیوست برای حفظ و حراست از انقلاب از چنگال منافقان بوده است، چرا که این منافقان میخواستند در آن سال آخرین ضربه خود را به نظام و انقلاب بزنند(( از آنجا که آمل در یک منطقه استراتژیک و قابل دسترس به پایتخت هست منافقان میخواستند آمل را پایگاه نظامی خود قرار دهند.)) که البته با مقاومت مردم آمل جلوی این حمله گرفته شد و منافقان به رویای باطل خود نرسیدند وپس از این واقعه که با جواب دندان شکنی روبرو شدند دیگر به هیچ شهر ایران حمله نکردند.


جمعه 24 دی 1388برچسب:,

|

شهر آمل از نگاه لغت نامه ی دهخدا

 

نام شهری بزرگ به طبرستان [مازندران] در بیست و یک هزار گزی محمودآباد و سی وشش هزار گزی بابل. دارای پست و تلگراف. و در کتب قدیمه فاصله ی آن را تا ساری هیجده فرسنگ و تا رویان دوازده و تا چالوس [شالوس] نیز دوازده فرسنگ نوشته اند. و از این شهر است محمدبن جریر طبری، فضل بن احمد زهری و سید حیدر آملی و عده ای کثیر از علما و محدثین دیگر.

و صاحب حدودالعالم (نام کتاب) گوید: آمل شهری است عظیم قصبه ی طبرستان و او را شهرستانیست با خندق بی باره و از گرد وی ربض است و مستقر ملوک طبرستان است و جای بازرگانان است و خواسته بسیار است و اندر وی علمای بسیارند بهر علمی و آب های روان است سخت بسیار و از وی جامه ی کتان و دستار خیش و فرش طبری و حصیر طبری و چوب شمشاد خیزد که به همه ی جهان جایی دیگر نبود واز وی ترنج و نارنج خیزد وگلیم سپید کومس و گلیم طبری زربافت و دستارچه ی زربافت گوناگون و کیمخته خیزد و از وی آلات های چوبین خیزد چون کفچه و شانه و شانه نیام و ترازوخانه و کاسه و طبق و طینوری و آنچه بدین ماند-انتهی.

 و صاحب معجم البلدان گوید: آمل ... نام بزرگترین ِشهرهای طبرستان به زمین هامون و دشت و جزء اقلیم چهارم، طول آن 77 درجه وثلث و عرض آن 37 درجه وسه ربع است. بین آمل و ساریه هشت و میان آمل و رویان دوازده و فاصله ی آن تا شالوس [چالوس] دوازده فرسنگ است. از مصنوعات آمل سجاده های نیکوست –انتهی.

و حمدالله مستوفی گوید: آمل از اقلیم چهارم باشد طولش از جزایر خالدات نزک و عرض آن از خط استوا لز. طهمورث ساخت شهری بزرگ است و هوایش به گرمی مایل و مجموع میوه های سردسیری و گرمسیری از لوز و جوز و انگور وخرما ونارنج و ترنج و لیمو و مرکب وغیره فراوان باشد و مشمومات بغایت خوب و فراوان چنانچه اگر شهر بند شود هیچ چیز از بیرون احتیاج نباشد –انتهی.

رود هراز از این شهر گذرد و معادن ذغال سنگ و آهن در ناحیت آمل بسیار است و آهن آن را در قدیم نیز استخراج می کرده اند. و شهر کنونی آمل بر خرابه های شهر قدیم بنا شده است و ظاهراً این شهر یک یا چند بار از طغیان رود هراز یا علل دیگر ویران گردیده است. عده ی سکنه ی فعلی آن ده هزار است.(در آن زمان) وحدود فعلی این ناحیت از شمال دریای خزر و از مشرق سوادکوه و بارفروش و از جنوب لاریجان و از مغرب نمارستاق است «««نتیجه از خط قبلی: شهر محمودآباد وچمستان ونور فعلی در آن زمان از توابع آمل بوده اند که هم اکنون  کد مخابراتی این شهرها جزء توابع آمل است.»»»

از طالب آملی :  بلی چو بلبل آمل شود ترانه سرای         چه جای زمزمه ی عندلیب شیراز است؟

از عبدالواسع جبلی :  بر فلک برداشته خورشید جام آملی       بر سها بنواخته ناهید چنگ رامتین.


جمعه 24 دی 1388برچسب:,

|

متن بخشی از سخنرانی علامه حسن زاده آملی در تأیید و تأکید مقام رهبری

نه شکوفه ای نه برگی، نه ثمر نه سایه دارم          همه حیرتم که دهقان به چه کار کشت ما را

از علامه حسن زاده آملی

بسم الله الرحمن الرحیم

........... چون این بزرگوار دوستدار خدا است ما او را دوست داریم، این انقلاب را دوست بدارید، این رهبر عظیم الشأنتون را دوست بدارید، عالم ِ، رهبره، مؤمن ِ، موحد ِ، سیاس ِ، دلداره، انسان ربانی، پاک، منزه، کسی که دنیا شکارش نکرده ........

......... قدر این نعمت عظمی را که خدا به شما عطا فرمود، قدر این رهبر ولی ِ الهی را بدانید. الآن این تکلیف شرعی ماست، این انسجام ما. مبادا، عزیزان، آقایان، مبادا، این مبادا را توجه داشته باشین، مبادا آقایان، اول انقلاب یادتون هست، چند فرقه برخاستند که کشور را تجزیه کنند، حواستون جمع باشه، مبادا این وحدت ما را، مبادا این جمعیت ما را، مبادا این کشور علوی را، مبادا این نعمت ولایت را از دست شما بگیرند. خدایا به حق پیغمبر و آل پیغمبر سایه این بزرگمرد، این رهبر اصیل اسلامی، حضرت آیت العظمی خامنه ای عزیز را مستدام بدار.، الهی آمین، الهی آمین، به عدد کلماتت آمین.


جمعه 24 دی 1388برچسب:,

|

یک با یک برابر نیست !!!!!!!!!!!!

معلم پای تخته داد می زد  صورتش از خشم گلگون بود  و دستانش به زیر پوششی از گردپنهان بود  ولی ‌آخر کلاسی ها لواشک بین خود تقسیم می کردند و آن یکی در گوشه ای دیگر جوانان را ورق می زد برای آنکه بی خود، های و هوی می کرد و با آن شور بی پایان تساوی های جبری را نشان می داد خطی خوانا به روی تخته ای که از ظلمتی تاریک غمگین بود تساوی را چنین بنوشت یک با یک برابر هست  از میان جمع شاگردان یکی برخاست همیشه یک نفر باید به پا خیزد به آرامی سخن سر داد تساوی اشتباهی فاحش و محض است معلم مات بر جا ماند ! و او پرسید اگر یک فرد انسان واحد یک بود آیا باز یک با یک برابر بود؟  سکوت مدهوشی بود و سئوالی سخت معلم خشمگین فریاد زد آری برابر بود. و او با پوزخندی گفت اگر یک فرد انسان واحد یک بود آن که زور و زر به دامن داشت بالا بود وانکه قلبی پاک و دستی فاقد زر داشت پایین بود اگر یک فرد انسان واحد یک بود آن که صورت نقره گون چون قرص مه می داشت بالا بود وآن سیه چرده که می نالید پایین بود اگریک فرد انسان واحد یک بود این تساوی زیر و رو می شد حال می پرسم یک اگر با یک برابر بود نان و مال مفت خواران از کجا آماده می گردید یا چه کس دیوار چین ها را بنا می کرد ؟ یک اگر با یک برابر بود پس که، پشتش زیر بار فقر خم می شد ؟  یا که زیر ضربت شلاق له می گشت ؟ یک اگر با یک برابر بود پس چه کس آزادگان را در قفس می کرد ؟ معلم ناله آسا گفت بچه ها در جزوه های خویش بنویسید:  یک با یک برابر نیست


جمعه 29 دی 1388برچسب:,

|


تصویر بالا نمایی از بقعه ناصر الحق اطروش کبیر در پایین بازار آمل می باشد. ناصرالحق اولین حکومت رسمی شیعه دوازده امامی جهان را به افتخار مازندران در آمل در سال 255 قمری هجری (سال 243 شمسی هجری) ایجاد کرده بود. اما امروزه در کمال ناباوری بدون هیچگونه توجهی ا سوی مسئولین در پارکی به همین نام رها شده است. این وبلاگ بیشتر در مورد شهر آمل و جاذبه های تاریخی و گردشگری و همچنین در مورد عالمان وبزرگان این شهر می باشد.×× از راعی ×× ************************* ابیاتی چند از شاعر گرانمایه طالب آملی: ... ... ... ... ... ... ... ... ... طالبا گمامبر که به سنبلستان هند فارغ ز یاد گلشن آمل نشسته ایم .................. نیَم ز دیدن کشمیر شاد چون طالب که سیر ساری و گلگشت آملم هوس است .................. ز مرغان چمن طالب، نواسنجی نمی بینم که طرز نغمه یاد از بلبل آمل نمی گیرد .................. به هیچ شهر دلم طالب از ملال نرست چه روز بود که بیرون زآملم کردند .................. چو من فرزانه ای برخاست از آن بوم طواف خاک آمل بایست کرد. ********************* به یاد دبیرستان تیزهوشان آمل ........................... شعر در مورد کلاس 302 دبیرستان استعدادهای درخشان آمل ... ... ... ... ... ... ... ... ... کنم روز و شب من خدا را سپاس که باشد مرا302 کلاس .................. سلامم به حامد به اصغر به هادی به فرزین و عارف به مسعود و مهدی .................. امیر نیاکی و فرشاد راعی به البرز و سامان و معراج و مانی .................. به سجاد سالار از شومیا جوان آملی، خضرایی، آریا .................. به برزنده و بر تقی هم سلام که باشد مرا در کلاس هم کلام .................. سعید و رسول و علی و رضا کنم ختم این شعر با مرتضی ***** شعر از امین راعی***** «در این شعر اسامی تمام افراد کلاس 302 سال تحصیلی 86-87 بجز خود شاعر آمده است.»
usamol0121@yahoo.com

آمل
سیاسی
مذهبی
ادبی
اخبار
شهدا
علما و دانشمندان آملی
متفرقه
تاریخی
جاذبه های گردشگری
تصاویر

راعی

اسفند 1391
شهريور 1391
تير 1391
ارديبهشت 1391
فروردين 1391
اسفند 1390
بهمن 1390
دی 1390
آذر 1390
آبان 1390
مهر 1390
شهريور 1390
ارديبهشت 1390
فروردين 1390
بهمن 1389
دی 1389
آذر 1389
آبان 1389
مهر 1389
شهريور 1389
مرداد 1389
ارديبهشت 1389
فروردين 1389
اسفند 1388
بهمن 1388
دی 1388

تلاش برای شهرستان کردن و جداسازی بخش دابودشت و تجزیه آمل خیانتی آشکار به آمل و مردم دابودشت و دشت سر
تحصیل، نیروی کار خلاق، خدمت سربازی، اشتغال، ازدواج
تصاویری زیبا از روستای ییلاقی گزناسرای آمل
آقای ابراهیمی،معاون سیاسی استان،بهتراست دبیرخانه همایش شیعه شناسی دراولین پایتخت تشیع جهان(آمل) باشد
شعر بدون نقطه از حضرت علامه حسن زاده آملی (حفظه الله)
معرفی دانشمندان آمل : آیت الله العظمی حاج میرزا هاشم آملی لاریجانی
دماوند مازندران قلب تپنده ایران زمین
ژنرال 13 ساله‌ی آملی که فرمانده سپاه سوم صدام را به زانو در آورد
رییس مجلس :وحدت شکل گرفته در شهر محسوس است/ما قلبا شما را دوست داریم /وجود یوسفیان ملا مایه پیشرفت ش
مرکز نمایشگاه های بین المللی استان نه در قائمشهر و نه در ساری، بلکه در آمل صنعتی و توریستی
دکتر یوسفیان با ۸۸هزار و۳۷۷ رای در استان اول شد / آمل با عزت ماند
یوسفیان ملا :اجازه نمی دهیم کارگران ،امیر منصور آریا بیکار شوند
یکی از خرده هایی که به دکتر یوسفیان می گیرن ....
از دشت سر تا موتلفه آمل و مازندنومه اصلاح طلب !
هفتم اسفند ۱۳۷۱ روزی محزون برای آملی ها
یادواره سردار رمضانعلی عبدی و سه شهید روستای ورامده لیتکوه آمل
کسی نبود به شما مشورت بدهد ؟ نقدپذیر که نیستید!
حضرت آیت‌الله جوادی آملی (حفظه الله) مجدداً بر وجود دانشگاه جامع دولتی در آمل تاکید کردند
شعر آمل
نصیری بخشدار لاریجان آمل : اوقاف شهرستان دماوند هیچ حقی در تولیت امامزاده هاشم(ع) ندارد
متن پیام امام صادق (ع) به مردم آمل و ساری
پیشتازی 685 پله ای دانشگاه شمال نسبت به دانشگاه صنعتی نوشیروانی در رتبه بندی (رنکینگ) جهانی دانشگاه
با عرض معذرت بخشی از نظرات پاک شده ....
کفر نویسی بر در و دیوار مساجد !!!!!!!!
بد نیست یه یادی از سه هزار میلیارد اختلاس کنیم !!!!!
مخترع مازندرانی در بخش پزشکی مقام آورد؛ «قلب» با ابتکار مخترع ایرانی تا "2 ماه" برای پیوند زنده می‌م
بررسی سابقه تاریخی عزاداری در آمل
چرا آمل باید فرودگاه داشته باشد؟
شعر محرم . شاعر ابوالفضل بادپا
محرم آمد و ....
گرامی باد 14 آبان روز ملی مازندران
آمل قهرمان مسابقات کشتی لوچوی مازندران
زندگی نامه آیت الله عبدالله جوادی آملی
گذری کوتاه بر آمل
چرا U.S.Amol ؟؟!!
سخن حضرت علامه حسن زاده آملی در مورد حضرت آیت الله خامنه ای رهبر انقلاب
بزرگداشت حماسه ششم بهمن سال 1360 مردم آمل
شهر آمل از نگاه لغت نامه ی دهخدا
متن بخشی از سخنرانی علامه حسن زاده آملی در تأیید و تأکید مقام رهبری
یک با یک برابر نیست !!!!!!!!!!!!
سخنرانی آیت الله طبرسی در مورد حماسه ششم بهمن سال1360
به بهانه افتخارآفريني مردم آمل در 6 بهمن 1360
یادواره سرداران و هزار شهید شهر آمل (هزار سنگر)
شرکت کاله به عنوان یک کارخانه صنایع غذایی موفق
پیام تبریک به مناسبت دستگیری ریگی
بیوگرافی شهر آمل (قسمت 1 )
اثبات وجود خدا و توحید او
تاریخچه شهر آمل- قسمت 2
اندیشه نیچه
تیم کاله شهر آمل(مازندران)


تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان هزارسنگر شهر من آمل و آدرس usamol.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





هزارسنگر آمل
آمل سهم
طرفداران والیبال کاله آمل
دماوند آمل - Damavand Amol
روستای هاره
هواداران ذاکر اهل بیت
محمد کندلویی لاریجانی
هیئت سائلین الحسین شهرستان هزارسنگر آمل
اخبار شهرستان آمل
شاعران آمل
بچه مذهبی ( آمل )
روستای دیورز (لیتکوه آمل)
آمل نیوز
دبیرستان امام خمینی آمل
شورای اسلامی شهر آمل
فرمانداری آمل
شرکت کاله آمل (لبنی)
شرکت کاله آمل (گوشتی)
حماسه 6 بهمن آمل در ویکی پدیا
حزب الله آمل و لاریجان
نماز جمعه آمل
دلنوشته های شهروندان آملی
ابولفضل بادپا
شهر ما آمل(مهندس روزبه نصیری آملی)
سعید قبادی
انجمن نجوم آماتوری حاسب آملی
دوستم علی،اینجا مال توست
آملی
طالب آملی
هراز نیوز
وبسایت خبری تحلیلی 6 بهمن
میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان آمل
وب سایت جامع آمل
پایگاه اطلاع رسانی شهرداری آمل
دانشگاه شمال
علامه حسن زاده آملی
شوری سنج اب اکواریوم
کمربند چاقویی مخفی

کیت اگزوز ریموت دار برقی
ارسال هوایی بار از چین
خرید از علی اکسپرس
ریحون مگ
مجله خبری کسب و کار برتر


نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار وب سایت:
 

بازدید امروز : 55
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 58
بازدید ماه : 81
بازدید کل : 11308
تعداد مطالب : 127
تعداد نظرات : 36
تعداد آنلاین : 1

Alternative content


اوقات شرعی
........................ onLoad and onUnload Example

...........................