هزارسنگر شهر من آمل- Amol is my city

 

 

 

 

 

 

آمل شهر حماسه ششم بهمن سال60،آمل شهر هزارسنگر،آمل سرای دماوند،آمل اولین خاستگاه شیعیان دوازده امامی جهان،آمل آمل آمل



المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان پسر سراسر کشور

 

مسابقات شنای المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان پسر سراسر کشور به میزبانی دانشگاه شمال-آمل در روزهای چهارشنبه، پنج شنبه و جمعه (6 الی 8 مرداد ماه) برگزار شد.


پنج شنبه 10 مرداد 1389برچسب:,

|

لار، پیوند طبیعت و تفریح میان دریاچه و دشت و نماد استقامت ایران، دماوند

 

منطقه لار با وسعتی حدود 73500 هکتار در دامنه جنوبی رشته کوه های البرز قرار دارد. منطقه حفاظت شده لار در جنوبی ترین قسمت استان مازندران و در محدوده ی شهرستان آمل واقع می باشد که در سال 1354 به پارک ملی تبدیل شد و از سال 1361 به عنوان منطقه حفاظت شده اداره می شود. دریاچه 20 کیلومتری لار یکی از مراکز تفریحی این منطقه است که ماهی قزل آلای خال قرمز از نادرترین آبزی جهان در آن زیست می کند. قله دماوند در کنار این منطقه واقع است که بر جذابیت منطقه و همچنین دریاچه سد لار افزوده و هر ایرانی وطن دوست با دیدن این منظره و دماوند مقاوم، احساس افتخار و استقامت می کند.

همچنین این منطقه از سابقه تاریخی برخوردار است. قدمت دشت و دریاچه لار به قرون اولیه اسلام می رسد و از دیرباز گله داران مازندران و به خصوص آمل از این منطقه به عنوان چراگاه برای دام های خود استفاده می کردند.
آمل سرای دماوند

پنج شنبه 11 مرداد 1389برچسب:,

|

اولین پایگاه امداد و اورژانس هوایی کشور در آمل

 

اولین پایگاه امداد و اورژانس هوایی کشور هفته جاری با حضور وزیر بهداشت و درمان و آموزش پزشکی در شهرستان آمل به طور رسمی افتتاح می شود. به گفته دکتر عزت الله یوسفیان ملا این پایگاه اورژانس مختص محور هراز و تصادفات این محور می باشد. یک فروند چرخ بال 214 خریداری شده از شرکت پنها که ظرفیت حمل همزمان 16 بیمار را دارد در اختیار اورژانس هوایی آمل قرار گرفت. با آغاز به کار اورژانس هوایی در جاده هراز سرعت انتقال مصدومان این محور از 30 الی 45 دقیقه به کمتر از پنج دقیقه کاهش می یابد.


پنج شنبه 11 مرداد 1389برچسب:,

|

About Amol

 

City of Amol : Amol is a city in northern Iran, in the province of Mazandaran. Amol is an historical city, with it's age dating back to the Amards. Amards were the people living in the area before Aryans. Some  believe  that the city's name is derived from same Amard word.
In the  5th century AH,  Khawja  Nezam-ul-mulk Toosi,  in  his  famous book named.

 

"Seer-ul- moluok" recommended creation of modern institutions by the name of Nezamiah  with academic status in the big famous cities of Islamic world as  Balkh, Baghdad, Damascus, Neshapour, and Bukhara.  The name of  Amol was also included among them.
One of  the notable and famous personalities from Amol is
Muhammad ibn Jarir al-Tabari, a well known and world famous persian historian and exegete.

Geographical  Location : Amol  is  located on the banks of Haraz River  26 25'N 52 21'E. at an altitude of 76 m above sea. It is about 18 km  from the Caspian  sea  and about 10 km  from the northern Alborz mountains. It is 180 km from the Iranian capital, Tehran, with a picturesque  drive  through  Haraz Road.  Sari, the capital of Mazandaran is  70 km east of Amol. Mount Damavand, 5610 m, the highest peak in the Middle East, is located south  of Amol.
Amol and its suburbs has an estimated population of 350 000 and the city has a population of approximately 160 000. Its area is approximately 3185 square kilometers.

 

Weather : City weather is usually similar to that of other towns and cities of Mazandran. In summer it is hot and humid and in winter  it is mild. Maximum rainfall is usually  in the month of December and minimum in the month of July.

 
 

For more information about Amol, please visit  http://en.wikipedia.org/wiki/Amol.


پنج شنبه 11 مرداد 1389برچسب:,

|

تماميت ارضي شهرستان آمل حفظ شود

 

امام‌جمعه آمل:
تماميت ارضي شهرستان آمل حفظ شود
خبرگزاري‌فارس: امام‌جمعه شهرستان آمل از تحركات برخي افراد كه قصد تغيير حوزه استحفاظي شهرستان آمل به استان تهران را دارند، گلايه كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس از شهرستان آمل، حجت‌الاسلام محمدعلي رحماني در خطبه‌هاي نمازجمعه امروز شهرستان آمل با اشاره به اينكه همگان به خوبي مي‌دانند كه محدوده آستانه مباركه امامزاده هاشم( ع) در حوزه استحفاظي شهرستان آمل و استان مازندران است، گفت: از مسئولان استان تهران و همه آناني كه گوشه چشمي به منطقه لاريجان شهرستان آمل دارند هشدار جدي مي‌دهم كه مراقب اقدامات غيرمنطقي خود باشند.
وي افزود: در چند وقت گذشته ديده شده كه مسئولان تهراني با برگزاري مسابقات ماهيگيري و صخره‌نوردي در منطقه پلور بخش لاريجان شهرستان آمل با عنوان‌هايي پلور تهران و حتي پلور دماوند اين فعاليت‌هاي خود را در رسانه‌ها از جمله صداوسيما علني كردند.
امام‌جمعه آمل ادامه داد: حتي مسئولان استان تهران اقدام به ساخت يك شهرك كه هنوز نوع فعاليت آن مشخص نيست به پيشروي‌هاي خود در منطقه پلور بخش لاريجان آمل ادامه دادند.
حجت‌الاسلام رحماني تاكيد كرد: به طور حتم مردم شهرستان آمل در قبال اين كارشكني‌هاي مسئولان استان تهران ساكت نخواهند نشست و در صورت تكرار اين اقدامات پاسخ خواهند داد.
وي همچنين از نماينده مردم شهرستان آمل در مجلس شوراي اسلامي نيز خواست اين موضوع را به صورت وي‍ژه بررسي كند.
بخش كوهستاني لاريجان شهرستان آمل داراي دو شهر رينه و گزنك و حدود 80 روستا در محور هراز در مسير ارتباطي آمل به تهران واقع شده است.

برگرفته از وبلاگ ابولفضل بادپا


پنج شنبه 15 مرداد 1389برچسب:,

|

آقای دکتر یوسفیان، نماینده محترم شهرستان آمل از شما خواهشمندیم مسائل مربوط به حوزه استحفاظی شهرستان

 

آقای دکتر عزت الله یوسفیان نماینده محترم شهرستان آمل جا دارد از زحمات بی دریغ شما برای پیشرفت این شهر تشکر کنم و بگویم که آمل تازه شکوفا شده و در ریل پیشرفت و تعالی قرار گرفته و این را مرهون تلاش های شما است.

وحالا نوبت به امر مهمی رسیده که قطعاً با دخالت شما درست خواهد شد. در طی سال های گذشه روستاهای زیادی از آمل عزیز جدا شده و به شهرهای اطراف بخشش شد و حالا هم بعضی ها خیال باطل کرده و شروع به دست درازی در اراضی آمل کردند. آیا این در شأن آمل با آن قدمت و تمدن است که شهرهای کوچک اطراف هر وقت تکه ای از آمل را جدا کرده و روز به روز آن را کوچک کنند؟ آملی که اولین محل تجمع قوم آریایی (آمارد) در ایران بوده و همچنین اولین خواستگاه شیعه علوی و اولین پایگاه حکومت شیعی در ایران است. شهری که از نظر سابقه باستانی حرف اول را میزند و هم از نظر سابقه اسلامی-شیعی اولین حرکت را کرده. دیگر منتظر چه هستیم؟ به حق و با جرأت میتوانم بگویم که آمل نه تنها پایتخت فرهنگی، تاریخی، علمی و سیاسی مازندران است بلکه در سطح کشوری هم حرف های زیادی برای گفتن دارد. شهری که یک لحظه حضور عالم و دانشمند در آن خالی نشده. آیا این حق آمل با این سابقه تاریخی، علمی و فرهنگیو سیاسی است که شهرهای کوچک و بزرگ به آن دست درازی کنند؟ من نمیدانم این شهر چه چیز کم دارد که ما شاهد پیشرفت روز افزون در آن نباشیم؟ چرا از ظرفیت های این شهر به درستی استفاده نمیشود؟ از نظر علمی و مذهبی که عالمان بزرگی این شهر را معطر کردند و به آن گرمی خاصی بخشیدند. از نظر سیاسی و دیپلماتیک که افراد زیادی از شهرستان آمل در رأس امور هستند. از نظر صنعتی که هم اکنون یک شهر قدرتمند در حوزه صنعت به شمار می آییم. و خیلی چیزهای دیگر............................

نمیدانم منتظر چه هستیم و چرا نشسته ایم و کاری نمیکنیم؟ چرا نسبت به تمامیت ارضی شهرمان بی تعصب هستیم؟ خاک نشانه آبرو هست. چرا باید تابلوی بخش بلده بر روی پل هردورود در منطقه استحفاظی آمل با زاویه خاصی نصب شود تا همگان ببینند؟ آیا مرجعی برای پیگیری این مسأله وجود دارد؟ چرا باید در مقابل دست درازی مسئولین تهرانی در مورد منطقه دشت لار و سد لار ***فقط*** امام جمعه محترم و غیرتمند واکنش نشان دهد؟ آیا مسئولین شهری از چیزی می ترسند؟ با آن همه سابقه تاریخی و عالمان و سیاسان که گفتم دیگر جای ترس باقی نمی ماند. با این همه پتانسیل که در آمل وجود دارد شهرهای همسایه که سهل است حتی تهران هم نباید به خود جرأت دست درازی بدهد. من واقعاً از امام جمعه محترم حجت الاسلام رحمانی متشکرم و غیرت این مرد را می ستایم. ایشان به واقع بصیرت نشان داند و نشان دادند که مراقب اوضاع و احوال این شهر *بیشتر* از دیگران هستند. در آخر از شما نماینده عزیز خواهشمندیم این مسائل را پیگیری کنید.


پنج شنبه 25 مرداد 1389برچسب:,

|

حفظ خاک را مدح کنیم یا مذمت؟ طایفه بازی را چه؟ جوابیه

 

یکی از دوستان در مورد اینکه گفتم خاک آبرو هست نظر جالبی دادند . . . حالا بخونین ببینین :

<> : چه کسی گفته است خاک نشانه ی ابرو است/چندنفر نشسته بودند پیامبر وارد اتاق شدنشست در اول صحبت پیامبر برای امتحان سوال کردخود رامعرفی کنید همه میگفتند نامم فلان وپدر وخاندانم فلانندوفلان کاره اندتااینکه نوبت به سلمان رسید گفت خدای یکتا خدای من قران کتاب وبرنامه ی زندگی من ,پیامبرفرمود سلمان کلامش درست است /جوری صحبت میکنیدکه همه ی ابرو رادر ان میبینید درست نیست ابرو در اطاعت خداست باید بااقای یوسیفیان در میان بگذاریدمگر ماچکاره ایم که دفاع کنیم باید کار ازطریق قانونی انجام بگیردیاعلی
جواب بنده حقیر :
ما مردم آملیم و قطعاً به ما هم ربط دارد و اینکه ظاهراً مسئولین در خواب هستند و یک نفر باید آنها را بیدار کند.
جالب این هست که ایشون بعد از نظر قبلی این را هم به بنده گفتند :
 درضمن بچه ی نیاک هستی خودتو بیشترمعرفی کنبنده : ایشون که از مذمت اصل و نصب حرف زدند چه طور شد که از طایفه و طایفه بازی حرف زدند ؟
حالا جوابیه بنده در ورد اینکه ایشان با حرف پیامبر دفاع از خاک را مزمت کردند :
شما که حفاظت از خاک را با کلام پیامبر مکرم اسلام مذمت کردید چرا خودتان از طایفه و طایفه بازی دم زدید چیزی که هم اکنون آمل از آن ضربه میخورد بنده خودم از لاریجان آمل هستم ولی وقتی میبینم طایفه ها در ماه محرم حرف عالم شهر خود را نادیده میگیرند و علم های آهنی را به خیابان ها می آورند دیگر جای گفتن نام طایفه نمی ماند. مگر نه اینکه عالم شهرمان حضرت آیت الله جوادی آملی هر ساله میگویند این علم ها را به خیابان ها نیاورید ولی میبینیم که این طایفه های مختلف هستند که علم ها را می آورند. در این چند سالی که مردم ساکت بودند اراضی زیادی از آمل جدا شد که اگر ادامه پیدا کند دیگر امتیازاتی که آمل در حال حاضر دارد باقی نمی ماند. مثلاً بزرگترین قطب برنج مازندران هستیم، این به خودی خود باعث می شود که تصمیمات مربوط به این بخش در آمل انجام شود و منجر به احداث مرکز تحقیقات در آمل شود ولی اگر آمل کوچک شود و زمین های کشاورزی آن کم شود چه؟ تعداد نمایندگان آمل در مجلس کم شود چه؟ یا اینکه نماینده محترم پشتوانه جمعیتی نداشته باشد چه؟ از پیامبر گفیتید که ایشان دفاع از خاک را مذمت کردند آیا این برداشت شما بود؟ باید بدانید که پیامبر گفتن اصل و نصب یعنی همان چیزی که شما در نظر دومتان ذکر کردید را مذمت کردند حالا به این مورد توجه کنید : مگر این حضرت فاطمه نبود که خطبه فدکیه را خواند؟ آیا منظور حضرت فاطمه فقط خاک فدک بود یا آبروی اسلام ؟ ولی مردم نادان عربستان فکر می کردند که حضرت حرص مال و خاک دنیا را می زند ولی نمی دانستند که منظور حضرت چه بود؟حرف هایی که شما زدید نشان دهنده این است که ما باید حرفی نزنیم تا  شهرهای اطراف آمل را تکه تکه کنند. به مسائل با دید بازتری نگاه کنیم بهتر است.
در ضمن یکم تعصبمون رو بالا ببریم چون آمل ازین بی تعصبی هم خیلی ضربه میخوره که فکر میکنم ریشه های این بی تعصبی باز در همون طایفه بازی ایجاد میشه.
حالا اگر به شهر بقل دستی خود نور نگاه کنیم چه؟؟؟؟؟؟
تابلوی بخش بلده رو در منطقه استحفاظی آمل (هردورود) نصب کردند. فکر میکنی اونا نمیدونن هردورود جزء آمله ؟؟ نه میدونن ولی اگه ما ساکت باشیم  به آرامی اونجارو هم تسخیر میکنن و فردا هست که بگن جاده هراز مال نور هست (هراز همیشه مال آمل بوده و خواهد هست ان شاء الله) و تمام تاریخ آمل رو زیر سؤال ببرن
چرا نباید از عالمان شهرمان بگوییم چرا نباید از دارایی های شهرمان بگوییم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟شما از حرف پیامبر برداشت دیگری را گرفتید همینو بس و همین گوشه نشینی هاست که یک شهر را ضعیف میکنه.
جا داره از روابط عمومی شرکت کاله تشکر کنم چرا که تعصب این فرد از مسئولین بیشتره و همیشه تابلوهای بزرگی رو هم برای تبلیغ خود و من فکر کنم بیشتر برای آمل در جای جای محور هراز و نرسیده به شهر آمل نصب میکند... چرا مسئولین شهری یا فرمانداری محترم تابلوهای به شهر خوش آمدید را در امام زاده هاشم یا ابتدای ورودی های شهرستان آمل نصب نمیکنند در حالی که شهرهای دیگر حتی وارد منطقه استحفاظی ان شهر نشده تابلوی خوش آمدید را میبینید حالا شهرداری با تابلوهای کوچک خود در انتهای بلوارها ............... مثلاً خیابان شیخ فضل الله تابلو را دقیقاً بعد از پایان بلوار نصب کردند. هر کس نداند فکر میکند از آن به بعد شهر نور است چون خود من چندین مرتبه به این مسئله برخورد کردم و میدیدم افراد بی خبری را که فکر میکردند از آن به بعد جزء نور است به همین راحتی.............. یا تابلو نصب نکنید یا اگر نصب میکنید آبرومندانه باشد یعنی اول فرمانداری یا هر نهاد مسئول دیگر تابلو را در دوردست( مرز شهرستان) نصب کند حالا شهرداری اگر خواست در منطقه شهری تابلو نصب کند، محل اشکال نیست.

پنج شنبه 27 مرداد 1389برچسب:,

|

از این به بعد میخوام نظراتی رو که جالب هستن با جوابیه تو وبلاگ پست کنم.

 

نظر دوست گرامی

عالی قلم زدی دمت گرم

با ما همراه باش .
یک یا علی بگید .هماهنگ شد یک ایستگاه  پلیس راه لاریجان در محور امام زاده هاشم لاریجان به تهران احداث شد که از مسئولین تقاضا داریم که پلیس راه لاریجان را برای همیشه به آن نقطه انتقال دهند که دیگر هیچ احد و الناسی از این خط این ور تر نیاید به یاری خدا .
اداره راهداری مساعدت فراوانی در خصوص احداث راهدار خانه پلور کرد که با شگفتی فراوان همراه بود تنها مشکل آن منطقه محیط بانی و محیط زیست منطقه + مدیریت آب منطقه لار که از نقطه استراتژیک شهرمان است بایستی طبق ماده 14 قانون تقسیمات کشوری به آمل و مازندران باز پس داده شود تمام هم و غم شما فقط ماده 14 قانون باشد بایستی مسئولین استان و شهرستان را از وجود چنین قانونی مطلع کنیم تا از دیار مان آمل دفاع جانانه ای را داشته باشند .

جواب بنده:
از همه دوستان و مسإولینی که به فکر آمل هستند و جانانه کار می کنند متشکرم همچنین از شما گرامی عزیز.
گفتید حفاظت محیط زیست منطقه لار . رئیس قوه قضا جناب آقای آیت الله آملی لاریجانی فرزند همین خطه هستند و قطعاً با درخواست مسؤولین آمل از ایشان حفاظت محیط زیست آنجا را به آمل میدهند.
حق این مردم و این شهر دارالمؤمنین بیشتر از اینهاست.


پنج شنبه 28 مرداد 1389برچسب:,

|

پیشنهادی به مسئولان امر

 

1) از مسئولین یاهر کی که خبر داره لطفاً بگن که این بالگرد 214 برای اورژانس هوایی چی شد؟
2) از فرمانداری محترم شهرستان و یا بخش داری لاریجان میخوام که یه کم سر کیسه رو شل کنن و یک تابلوی آبرومندانه در قسمت امامزاده هاشم نصب کنن که نشان دهنده حوزه استحفاظی آمل باشه.
3) تابلوی بخش بلده را هر چه زودتر از روی پل هردورود بردارند. طاهراً ما از شهر نور و مسئولین با تعصبش غافل شدیم که اونا میخوان آمل رو کوچیک کنن.
4) حالا که شهرک صنعتی تشبندان (که زمینش قبلاً مال آمل بود و تاریخ آمل این را نشون میده - منظورم محل تولد طالب آملی شاعر گرانمایه هست - که مال آمل بود) و الآن هم سرمایگداران آملی در اونجا هستن و نامش به شهرک صنعتی تشبندان آمل تغییر پیدا میکنه بذارین نغییر بکنه. تازه یه شایعاتی در مورد ایجاد دامداری صنعتی کاله در اونجا شنیدم که اگه درست باشه دیگه تمومه

اینا پیشنهاد بودند خواه اجرا کنید خواه نکنید فقط غرور مردم را زیر پا نگدارید.


پنج شنبه 28 مرداد 1389برچسب:,

|

سخنران قبل از خطبه 29/5/89

 

به اطلاع مردم فهیم و خداجوی شهرستان هزارسنگر می رساند سخنران قبل از

خطبه های نمازجمعه این هفته مورخ ۲۹/۵/۸۹ برادر ارجمند جناب آقای دکتر یوسفیان
 
 
 
نماینده پر تلاش مردم آمل در مجلس شورای اسلامی می باشندو نماز جمعه به امامت
 
 
 
حضرت حجت الاسلام والمسلمین  رحمانی آملی امام جمعه محترم
 
 
 
اقامه خواهد شد.

لذا از عموم امت خدا جو در دومین نماز جمعه ماه  مبارک رمضان سال ۱۳۸۹ جهت حضور گسترده و
 
 
 
 دشمن شکن دعوت به عمل می آید .

                                                 منبع : وبلاگ ستاد برگزاری نمازجمعه آمل

پنج شنبه 28 مرداد 1389برچسب:,

|

چرا قبوض برق مردم استان مازندران زیاد آمد؟

 

 

داشتم اخبار شبکه طبرستان رو می دیدم که بحثشون در مورد افزایش پول برق استان بود. دنبال دلیل می گشتن. جاب ناطق نوری نماینده مردم نور (دبیر مجمع نمایندگان مازندران) دلیل افزایش پول برق را در چند مورد بیان فرمودند : ایشان گفتند شبکه برق استان قدیمی است. – آقای ناطق این چه حرفی بود واقعاً این حرف شما بود؟ البته بعید هم نیست – بنده قبول دارم شبکه برق استان قدیمی است ولی این چه ربطی به پول برق مردم دارد.!!!!!!!! کاری نداریم.... آقای ناطق شما گفتید مردم در مصرف برق صرفه جویی کنند. شما چطور دبیر مجمع نمایندگان مازندران هستید که نمی دانید مردم مازندران مدال صرفه جویی در مصرف برق را گرفتند. شما که اصلاً در مناطق شمال سکونت عمده ندارید اظهار نظر کردید؟. شما که به قول خودتان بچه کوه هستید ............ و خبری از شمال ندارید (چون یا در کوه بودید یا در زیر کولرهای تهران.)

گفتید گاز را منطقه سرد 2 بزنیم تا پولش کمتر بیاید و برق را صرفه جویی کنیم اینطوری نه از سوبسیت گاز استفاده کردیم و نه از سوبسیت برق چون با این کارتان برق را منطقه معتدل محسوب کردید.

حالا اگر می خواهید بدانید دلیل زیادی مصرف برق در مازندران چیست می گویم. شاید هم بدانید..................

گرمای استان مازندران در امسال حداکثر 5 درجه کمتر از مناطق گرم بود( حالا چطور مازندران منطقه معتدل شده باید از دبیر مجمع نمایندگان پرسید). مثلاً اگر مازندران میانگین دمایش 35 بود دمای تهران در همان زمان 40 بود. این در حالی است که هوای مازندران شرجی است (اگر نمیدانستید حالا بدانید چون شما به قول خودتان بچه کوه هستید و کوه هم که هوایش شرجی نیست مثل تهران) داشتم میگفتم – اینقدر حاشیه میروم؟/ - به دلیل شرجی بودن هوا در مازندران مجبوریم از کولرهای گازی که مصرف بالایی دارند استفاده کنیم ولی در تهران که منطقه گرم محصوب می شود به راحتی می توان از کولرهای آبی که مصرف برق کمی دارند استفاده نمود. حالا این ظلمی است که خواسته یا ناخواسته به مردم مازندران می شود. اقلیم مازندران به گونه ای است که باید دو نرخ تعرفه داشته باشد. این راه حل نیست که مردم را فقط به صرفه جویی تشویق کنیم در حالی که مدال صرفه جویی گرفتند ........از شما که یکی از نمایندگان استان مازندران هستید این انتظار را نداشتم که همچنین حرفی بزنید. البته اینو میذارم به حساب بی خبر بودنتون از اقلیم مازندران..... حالا که میدونین..................


پنج شنبه 30 مرداد 1389برچسب:,

|

سخنرانی آقای دکتر یوسفیان

 

آقای دکتر یوسفیان امروز (29 مرداد) در جمع مردم متدین شهر دارالمؤمنین آمل در نماز الهی-سیاسی جمعه سخنرانی کردند. در ابتدا ایشان از برتری دین مبین اسلام و تلاش ایشان برای نشان دادن چهره اسلام واقعی در برزیل صحبت کردند. سپس با بردن نام علمای شهر آمل (که با صلوات های مکرر مردم همراه بود) گفتند حق این مردم بیشتر از اینهاست و احساس خوشحالی میکنند که خدمت گذار این مردم هستند. سپس در مورد مسائل مختلف حوزه انتخابیه صحبت کردند که من به چندی از آنها اشاره می کنم. در مورد بالگرد اورژانس هوایی گفتند. (که من پاسخ خود را در این مورد گرفتم. چون شایعاتی شده بود.) این بالگرد در حال تجهیز میباشد و ان شاءالله در روز عید فطر شروع به کار میکند. در مورد حوزه استحفاظی آمل و حدود و ثغوز آن گفتند و این قول و تعهد را به مردم دادند که در دوره ایشان و تا زمانی که ایشان زنده هستند (به یاری حق تعالی خداوند سایه ایشان را از این شهر کم نکند که انصافاً برای این شهر از جان ودل کار کردند و نام ایشان برای همیشه در تاریخ آمل ثبت شد و خواهد ماند) – ببخشید باز حاشیه رفتم بدن حاشیه نمیتونم – داشتم میگفتم تا ایشان زنده هستند و در این شهر هستند نمیگذارند تکه ای از این شهر جدا شود (دمت گرم دکتر غیرتتو عشقه) و هر چه تا حالا _ قبل از دوران نمایندگی آقای یوسفیان _ از این شهر جدا شد مثلاً شهر نور که قبلاً تحت نفوذ آمل بوده و هنوز هم تا حدودی هست. به خاطر این بود که این شهرها الحمدلله کمی پیشرفت کردند و گفتیم که برای خودشان شهری جدا شوند و حالا دیگر بس است و دیگر اجازه کوچک شدن این شهر را نمیدهیم. همچنین یک خبر خوشحال کننده و مژده به روستاهایی که قبلاً زیر نظر آمل بوده اند و حالا جدا شدند : آقای دکتر یوسفیان نماینده شهر آمل در مجلس شورای اسلامی متعهد شدند که هر روستایی که قصد بازگشت و یا پیوند به شهر آمل را دارد مبلغ صد میلیون تومان (یک میلیارد ریال) به عنوان هدیه به شورای آن روستا پرداخت می شود. پس زودباشید تا هم از این بودجه استفاده کنید و هم نام پر افتخار آمل را در کنار نام روستای خود داشته باشید. البته از مسئولین شهری تقاضا دارم که روستای گزناسرای آمل را که بزرگترین و پر جمعیت ترین روستای کوهستانی مازندران است و تاریخ عظیمی را در خود دارد از زیر سیطره شهر نور در آورید. من قصد توهین به شهر عزیز نور و مردمان آن را ندارم ولی بنده به شخصه کمی معضب هستم که بگویم گزناسرای - - - . چون همانطور که میدانید گزناسرا و حومه آن دارای راه قدیمی از طرف خوشواش آمل بودند و اهالی این روستا بیشتر آملی هستند و اگر به این روستا تشریف برده باشید این روستا دارای دو قسمت آملی نشین (پایین محل) و آملی-چمستانی نشین (بالا محل) میباشند که قدمت پایین محل با وجود تکیه و مسجد جامع بیشتر است. و این تکیه و مسجد جامع دارای قدمت بالایی بودند که با نبود یک نظارت قوی تکیه با معماری قدیمی با ساخت و ساز جدید قدمت خود را از دست داد. ولی این هیچ چیزی از آملی بودن گزناسرا کم نمیکند چون بزرگان و شهیدانی همچون نائیجی ها، پیشنماززاده ها و خطیبی ها و خیلی های دیگر که الآن حضور ذهن ندارم آملی هستند. پس مسئولان شهری یک همت مضاعف کنند و این روستای بزرگ کوهستانی را آملیزاسیون کنیم و با افتخار بگوییم گزناسرای آمل. در پایان از آقای دکتر یوسفیان و حجت الاسلام رحمانی و همه کسانی که در حفظ حدود و ثغوز آمل تلاش کردند تشکر میکنیم. همچنین سخنران قبل از خطبه های نمازجمعه هفته آینده (5 شهریور) جناب سرهنگ اکبرزاده فرماندار شهر آمل هستند.

پنج شنبه 30 مرداد 1389برچسب:,

|


تصویر بالا نمایی از بقعه ناصر الحق اطروش کبیر در پایین بازار آمل می باشد. ناصرالحق اولین حکومت رسمی شیعه دوازده امامی جهان را به افتخار مازندران در آمل در سال 255 قمری هجری (سال 243 شمسی هجری) ایجاد کرده بود. اما امروزه در کمال ناباوری بدون هیچگونه توجهی ا سوی مسئولین در پارکی به همین نام رها شده است. این وبلاگ بیشتر در مورد شهر آمل و جاذبه های تاریخی و گردشگری و همچنین در مورد عالمان وبزرگان این شهر می باشد.×× از راعی ×× ************************* ابیاتی چند از شاعر گرانمایه طالب آملی: ... ... ... ... ... ... ... ... ... طالبا گمامبر که به سنبلستان هند فارغ ز یاد گلشن آمل نشسته ایم .................. نیَم ز دیدن کشمیر شاد چون طالب که سیر ساری و گلگشت آملم هوس است .................. ز مرغان چمن طالب، نواسنجی نمی بینم که طرز نغمه یاد از بلبل آمل نمی گیرد .................. به هیچ شهر دلم طالب از ملال نرست چه روز بود که بیرون زآملم کردند .................. چو من فرزانه ای برخاست از آن بوم طواف خاک آمل بایست کرد. ********************* به یاد دبیرستان تیزهوشان آمل ........................... شعر در مورد کلاس 302 دبیرستان استعدادهای درخشان آمل ... ... ... ... ... ... ... ... ... کنم روز و شب من خدا را سپاس که باشد مرا302 کلاس .................. سلامم به حامد به اصغر به هادی به فرزین و عارف به مسعود و مهدی .................. امیر نیاکی و فرشاد راعی به البرز و سامان و معراج و مانی .................. به سجاد سالار از شومیا جوان آملی، خضرایی، آریا .................. به برزنده و بر تقی هم سلام که باشد مرا در کلاس هم کلام .................. سعید و رسول و علی و رضا کنم ختم این شعر با مرتضی ***** شعر از امین راعی***** «در این شعر اسامی تمام افراد کلاس 302 سال تحصیلی 86-87 بجز خود شاعر آمده است.»
usamol0121@yahoo.com

آمل
سیاسی
مذهبی
ادبی
اخبار
شهدا
علما و دانشمندان آملی
متفرقه
تاریخی
جاذبه های گردشگری
تصاویر

راعی

اسفند 1391
شهريور 1391
تير 1391
ارديبهشت 1391
فروردين 1391
اسفند 1390
بهمن 1390
دی 1390
آذر 1390
آبان 1390
مهر 1390
شهريور 1390
ارديبهشت 1390
فروردين 1390
بهمن 1389
دی 1389
آذر 1389
آبان 1389
مهر 1389
شهريور 1389
مرداد 1389
ارديبهشت 1389
فروردين 1389
اسفند 1388
بهمن 1388
دی 1388

تلاش برای شهرستان کردن و جداسازی بخش دابودشت و تجزیه آمل خیانتی آشکار به آمل و مردم دابودشت و دشت سر
تحصیل، نیروی کار خلاق، خدمت سربازی، اشتغال، ازدواج
تصاویری زیبا از روستای ییلاقی گزناسرای آمل
آقای ابراهیمی،معاون سیاسی استان،بهتراست دبیرخانه همایش شیعه شناسی دراولین پایتخت تشیع جهان(آمل) باشد
شعر بدون نقطه از حضرت علامه حسن زاده آملی (حفظه الله)
معرفی دانشمندان آمل : آیت الله العظمی حاج میرزا هاشم آملی لاریجانی
دماوند مازندران قلب تپنده ایران زمین
ژنرال 13 ساله‌ی آملی که فرمانده سپاه سوم صدام را به زانو در آورد
رییس مجلس :وحدت شکل گرفته در شهر محسوس است/ما قلبا شما را دوست داریم /وجود یوسفیان ملا مایه پیشرفت ش
مرکز نمایشگاه های بین المللی استان نه در قائمشهر و نه در ساری، بلکه در آمل صنعتی و توریستی
دکتر یوسفیان با ۸۸هزار و۳۷۷ رای در استان اول شد / آمل با عزت ماند
یوسفیان ملا :اجازه نمی دهیم کارگران ،امیر منصور آریا بیکار شوند
یکی از خرده هایی که به دکتر یوسفیان می گیرن ....
از دشت سر تا موتلفه آمل و مازندنومه اصلاح طلب !
هفتم اسفند ۱۳۷۱ روزی محزون برای آملی ها
یادواره سردار رمضانعلی عبدی و سه شهید روستای ورامده لیتکوه آمل
کسی نبود به شما مشورت بدهد ؟ نقدپذیر که نیستید!
حضرت آیت‌الله جوادی آملی (حفظه الله) مجدداً بر وجود دانشگاه جامع دولتی در آمل تاکید کردند
شعر آمل
نصیری بخشدار لاریجان آمل : اوقاف شهرستان دماوند هیچ حقی در تولیت امامزاده هاشم(ع) ندارد
متن پیام امام صادق (ع) به مردم آمل و ساری
پیشتازی 685 پله ای دانشگاه شمال نسبت به دانشگاه صنعتی نوشیروانی در رتبه بندی (رنکینگ) جهانی دانشگاه
با عرض معذرت بخشی از نظرات پاک شده ....
کفر نویسی بر در و دیوار مساجد !!!!!!!!
بد نیست یه یادی از سه هزار میلیارد اختلاس کنیم !!!!!
مخترع مازندرانی در بخش پزشکی مقام آورد؛ «قلب» با ابتکار مخترع ایرانی تا "2 ماه" برای پیوند زنده می‌م
بررسی سابقه تاریخی عزاداری در آمل
چرا آمل باید فرودگاه داشته باشد؟
شعر محرم . شاعر ابوالفضل بادپا
محرم آمد و ....
گرامی باد 14 آبان روز ملی مازندران
آمل قهرمان مسابقات کشتی لوچوی مازندران
زندگی نامه آیت الله عبدالله جوادی آملی
گذری کوتاه بر آمل
چرا U.S.Amol ؟؟!!
سخن حضرت علامه حسن زاده آملی در مورد حضرت آیت الله خامنه ای رهبر انقلاب
بزرگداشت حماسه ششم بهمن سال 1360 مردم آمل
شهر آمل از نگاه لغت نامه ی دهخدا
متن بخشی از سخنرانی علامه حسن زاده آملی در تأیید و تأکید مقام رهبری
یک با یک برابر نیست !!!!!!!!!!!!
سخنرانی آیت الله طبرسی در مورد حماسه ششم بهمن سال1360
به بهانه افتخارآفريني مردم آمل در 6 بهمن 1360
یادواره سرداران و هزار شهید شهر آمل (هزار سنگر)
شرکت کاله به عنوان یک کارخانه صنایع غذایی موفق
پیام تبریک به مناسبت دستگیری ریگی
بیوگرافی شهر آمل (قسمت 1 )
اثبات وجود خدا و توحید او
تاریخچه شهر آمل- قسمت 2
اندیشه نیچه
تیم کاله شهر آمل(مازندران)


تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان هزارسنگر شهر من آمل و آدرس usamol.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





هزارسنگر آمل
آمل سهم
طرفداران والیبال کاله آمل
دماوند آمل - Damavand Amol
روستای هاره
هواداران ذاکر اهل بیت
محمد کندلویی لاریجانی
هیئت سائلین الحسین شهرستان هزارسنگر آمل
اخبار شهرستان آمل
شاعران آمل
بچه مذهبی ( آمل )
روستای دیورز (لیتکوه آمل)
آمل نیوز
دبیرستان امام خمینی آمل
شورای اسلامی شهر آمل
فرمانداری آمل
شرکت کاله آمل (لبنی)
شرکت کاله آمل (گوشتی)
حماسه 6 بهمن آمل در ویکی پدیا
حزب الله آمل و لاریجان
نماز جمعه آمل
دلنوشته های شهروندان آملی
ابولفضل بادپا
شهر ما آمل(مهندس روزبه نصیری آملی)
سعید قبادی
انجمن نجوم آماتوری حاسب آملی
دوستم علی،اینجا مال توست
آملی
طالب آملی
هراز نیوز
وبسایت خبری تحلیلی 6 بهمن
میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان آمل
وب سایت جامع آمل
پایگاه اطلاع رسانی شهرداری آمل
دانشگاه شمال
علامه حسن زاده آملی
شوری سنج اب اکواریوم
کمربند چاقویی مخفی

کیت اگزوز ریموت دار برقی
ارسال هوایی بار از چین
خرید از علی اکسپرس
ریحون مگ
مجله خبری کسب و کار برتر


نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

آمار وب سایت:
 

بازدید امروز : 2
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 5
بازدید ماه : 28
بازدید کل : 11255
تعداد مطالب : 127
تعداد نظرات : 36
تعداد آنلاین : 1

Alternative content


اوقات شرعی
........................ onLoad and onUnload Example

...........................