به بهانه افتخارآفرینی مردم آمل در 6 بهمن 1360:
مردم مازندران برای دیدار با یار لحظهشماری میكنند.
خبرگزاری فارس: 28 سال پیش مردم آمل واقعهای را رقم زدند كه تاریخ را وادار به ثبت این روز در دفترش به عنوان یك روز جاویدان كرد و به همین بهانه مازندران در تدارك دیدار با رهبر انقلاب در تهران است.
به گزارش خبرگزاری فارس از ساری، در شش بهمن امسال نیز این خانوادهها به همراه 4 هزار و 500 نفر از مردم مازندران برای زنده نگهداشتن نام شهدا و نگاشتن برگ دیگر از حماسه بر دفتر تاریخ انقلاب این روز را با دیدار با مقام معظم رهبری مزین خواهند كرد.
دوست دارم دیدار با رهبر برای ما تحقق یابد.
فرزند شهید فضل الله سلیمانی كه پدرش در روز ششم بهمن سال 60 ستاره شد و آسمان آمل بلكه تمام ایران را روشن كرد در مورد دیدارشان با مقام معظم رهبری گفت: سالها است كه منتظر دیدار با مقام معظم رهبری هستیم و امیدواریم كه دیدار با رهبر برای ما تحقق یابد.
مریم سلیمانی كه در زمان شهادت پدرش فقط چهار سال داشت،در مورد پدرش میگوید: چیز زیادی از پدرم به یاد ندارم اما میدانم برای همیشه جاویدان شد.
وی افزود: مردم باید تلاش كنند تا كسانی كه برای آرمانهای امام راحل دفاع كردند، هیچ وقت فراموش نشود.
سلیمانی با اشاره به اینكه باید ششم بهمن به عنوان یك روز ملی در تاریخ ثبت شود، تصریح كرد: دفاع در برابر شهری كه مردمان آن بیخبر از حمله ناجوانمردانه بودند و بیرون راندن كسانی كه با برنامه به این شهر حمله كردند با اراده كسانی میسر میشود كه فقط ایمان راستین داشته باشند.
دیدار با رهبر انقلاب نتیجه تلاش شورای فرهنگ عمومی است.
مدیركل فرهنگ و ارشاد مازندران گفت: دیدار با رهبر معظم انقلاب نتیجه تلاش شورای فرهنگ عمومی است.
هادی ابراهیمی در این باره اظهار داشت: حماسه ششم بهمن مردم آمل آنقدر مهم و بزرگ بود كه امام خمینی (ره) در وصیتنامه خود به پایداری مردم آمل در مقابل متجاوزان اشاره كرد و دیدار با رهبر انقلاب اوج تجلی این واقعه است.
وی گفت: ششم بهمن سال 60 یادآور حماسهآفرینی و ایثارگریهای مردم مومن و انقلابی آمل در برابر كمونیستها و منافقان است كه به شكست و رسوایی دشمن انجام شد.
مدیركل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران افزود: شكست دشمنان در برابر جان فشانیهای مردم مومن این شهرستان سبب حیرت و تعجب دشمنان انقلاب و نظام اسلامی شد.
ابراهیمی گفت: دیدار مردم شهرستان آمل و مازندران در روز ششم بهمن ماه به پاس حماسه ماندگار مردم شهرستان آمل با رهبر معظم انقلاب اسلامی ره آوردهای پرباری برای مردم حماسه ساز مازندران به همراه دارد.
وی افزود: از مدتها قبل تلاش شد و در شورای فرهنگ عمومی مازندران پیگیری شد تا زمینه این دیدار معنوی فراهم شود و امیدواریم همه ساله دیدار یار تداوم داشته باشد.
مدیركل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران با اشاره به ابعاد مهم این روز گفت: حماسه ششم بهمن مردم آمل در سال 1360 در تقویم رسمی كشور ثبت شد.
هدف فرزندان ما داشتن انقلاب فكری و معنوی بود.
مادر شهید علی ابراهیمی از جاودانههای حماسه مردم آمل نیز در مورد فرزندش میگوید: هدف فرزندان ما داشتن انقلاب فكری و معنوی بود.
وی با اشاره به اینكه فرزندم فقط 17 سال داشت، تصریح كرد: علی با داشتن هدف انقلابی تلاش میكرد و در زمان پیروزی انقلاب با پیوستن به صف انقلابیون علاقهاش را ثابت كرده بود.
مادر شهید ابراهیمی یادآور شد: خون شهدا را كسی نمیتواند پایمال كند و مردم همیشه حاضرند برای دفاع از انقلاب و آرمانهایش ایثار كنند.
تداعی حركت قهرمانان ضروری است.
مدیركل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران نیز یادآوری نام و یاد شهدای ششم بهمن آمل را ضروری خواند و گفت: حركت قهرمانان باید همیشه به عنوان نماد بیان شود چون تداعی كننده حركت قهرمانان است.
حمیدعلی صمیمی افزود: دشمن با یك برنامهریزی خاصی وارد شهرستان آمل شده بود كه در گردابی كه خودش ترسیم كرده بود با مقاومت مردم غرق شد.
وی اظهار داشت: دشمنان انقلاب تصرف این شهرستان را زمانی برنامهریزی كردند كه مردم از آن بیخبر بودند و با مقاومت مردم نابودی آنها رقم خورد.
از خبرگزاری فارس
دل نوشته نویسنده : بنده به عنوان یک شهروند آملی از همه کسانی که در زنده نگاه داشتن این حماسه بزرگ تلاش می کنند متشکرم و همچنین از مسئولین ستاد فرهنگی دانشگاه شمال هم بخاطر تلاششان برای معرفی این روز حماسی به همه ی دانشجویان تشکر می کنم.
نظرات شما عزیزان:
|